Soan Suyu Diyeti ve Deneyimlerimiz

çubuk kraker ve daisy cim teşekür ederim ikinizede öle yapim barii

kızlar geçen hafta tvde bi doktor soğan suyunu sayıflamak için içmeyin zayıflatıcı değil falan demişti açıkcası şaşırdım kaldım
bende tam denemeye başlıcaktım şimdi napcam bilemyiorum diyette yapıyorum ama yardımcı şeyler denemek istiyorum yapsam mı acaba :uhm:

benim bir de şöle bi sorunum var yardımcı bir şey olmadan diyete adapte olamıyorum yaa
bir de fazla zorlamıyorum kızımı emziriyorum

benim bir de şöle bi sorunum var yardımcı bir şey olmadan diyete adapte olamıyorum yaa
bir de fazla zorlamıyorum kızımı emziriyorum

kızlar ben dün içmedim ve çok şükür 2 günden sonra wc ye çıktım.bende hazımsızlık kabızlık yaptı maalesef.
lahana suyuyla yola devamhihoyyyt

benim bağırsaklarımı çok güzel çalıştırdı yaa
üstelik kronik kabız olmama rağmen kafamçokkarıştı

slm kızlar bende başlıcam yardımlarınıza ihtiyacım var sabah aç karnınamı içiyoruz akşamda yemekden öncemi sonramı birde tarifi tekrar ayrıntılı yazarmısınız rica etsem a.s.

slm kızlar bende başlıcam yardımlarınıza ihtiyacım var sabah aç karnınamı içiyoruz akşamda yemekden öncemi sonramı birde tarifi tekrar ayrıntılı yazarmısınız rica etsem a.s.

ALINTIDIRRRR...

1 soğanı 4 eşit parçaya bölüp tencereye kaynatmak için koyuyoruz. Üzerine su ilave edeceğiz fakat bu eklediğim su ne az ne çok olacak. Yaklaşık 10 dk süren kaynama işlemi bittiğinde bir bardak kalacak şekilde ayarlanmalıdır. Su boz renkte olacaktır. Kaynatıldıktan sonra üzerine limon sıkıp için. Soğuk olarak içmeyin. Normal bir çayı içiyormuş gibi için. Bu her gün taze olarak uygulanmalı hergün tekrar etmeli. Büyük oranda iştahı azaltıyor ve kilo vermenizi sağlıyor. Aç karnına içmeyide unutmayın tabi. Biraz kokuyor ama kilo vermenizi sağlıyor.

tskr ederim güzelim peki akşamda mı aç karnına içiceğiz

spora başlamayı düşünüyorum ama bakalım ayh çok heves yaptım şimdi kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5 ne kadar hevesli olursan okadar gider kilolar :a015: ben gecen hafta 2 kilo verdim :sm_cool: bu hafta kac kilo vercegim bilmiyorum kaydirigubbakcemile2 bol spor yemklerimi az yemek ekmek yok tuz yok tatlı yok sogan suyu lahana suyu bakalım bu hafta kac kilo veririm sanada basarılar umarım hedefine ulasırsın :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…