- 21 Nisan 2014
- 33
- 0
3 gün yapayım dedim ama mideme dokundu,ara verdim.yenıden denicem canım benım.senın nasıl gidiyo
Aa geçmiş olsun canım nasılsın iyi misin? kötü oluyorsan hiç yapma bence.Ben de dün başladım bakalım şuanlık aynıyım:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 gün yapayım dedim ama mideme dokundu,ara verdim.yenıden denicem canım benım.senın nasıl gidiyo
Aa geçmiş olsun canım nasılsın iyi misin? kötü oluyorsan hiç yapma bence.Ben de dün başladım bakalım şuanlık aynıyım:)
iyiyim sımdı benım mıde bıraz hassas ondan dolayı oldu sanırım ama yapıcam yanı kacısı yok :) senın gıdısat nolucak bakalım kılo verırsın ınanıyorum,oyle olursa ben baslarım.
İnşallah canım ya, çok sıkıldım artık bu durumumdan.. inşallah ikimiz de verebiliriz birlikte :)
katılıyorum bende çok dikkat ediyorum inan günde az yiyorum ve sporda yapıyorum mutlaka . 66 yım hala ve veremiyorum 60 hedefim,sirke suyu da mideme zarar verir diye korkuyorum açıkçası ondan yapmıyorum irvacım. tşk ederimBu kuru uygulamak isteyen arkadaşlar kesinlikle yediklerine dikkat etmeli tek basina ise yaramiyor. Ancak dikkat ederseniz 2 kati hizlandiriyor. İlk 3 gün dikkat ettim 1.5 kilo verdim sonraki günler herşeyden bolbol yedim yani pizza pasta börek çörek falan kastediyorum hic veremedim :))) ev yemeklerinin etkileyeceğini düşünmüyorum ama hamurisi ve tatlidan uzak durun :)
Canim bende 65 le basladim 63 e kendi cabamla düştüm sonra sirkeli suya basladim 61.6 e düştüm sonra soğan suyuna geçtim 60 .7idim sabah ama tam basliyorum bbirkaç gündikkat ediyorum sonra bisey oluyor misafir gegeliyor falan evden pasta börek eksik olmuyor 1 hafta boyunca e bende önümde olunca yiyorum bu sefer kilo vetemiyirum sinir oluyorum kendime yakatılıyorum bende çok dikkat ediyorum inan günde az yiyorum ve sporda yapıyorum mutlaka . 66 yım hala ve veremiyorum 60 hedefim,sirke suyu da mideme zarar verir diye korkuyorum açıkçası ondan yapmıyorum irvacım. tşk ederim