Soan Suyu Diyeti ve Deneyimlerimiz

Yaptım da yine normal ekmeğimi de yedim,kolamı da içtim. 2 haftada 4 kilo verdim.
Ekmeği bırakıp kolayıda içmeseydim 2 hafta yerine 1 haftada 4 kilo vermiş olacaktım..
İçmeye devam ediyorum...
Kola da içmiyorum..
Kısa sürede tüm fazlalıklarımı vericem inş.

inşallah verirsin canım
ben de gecen hafta 2 kilo verdim. diyet yapıyorum, soğan suyu da içiyorum (kistim için) ama zayıflamama faydası oldu mu olmadı mı bilemiyorum :icecream: 5 gün ictim 10 gün daha icicem. biliyosunuz soğan suyu en cok 15 gün iciliyor. sonra bir süre bırakmanız gerekiyor. o zaman anlarım artık işe yarayıp yaramadığını..

ben de sırf tadını kokusunu anlamak için yaptım biraz önce bir bardak.. tadı kokusu içilmeyecek gibi değil.. sonuçlarını merak ediyorum sadece.. çok tuvalete gitme isteği yada şişlik falan yapıyo mu diye.. çalıştığım için sabah içmem sorun olabilir o zaman akşam içerim diye düşündüm.. hem zayıflamaya faydası olsun hem toksinleri atsın hem de vücuttaki iltihabı atsın diye.. sonuçta doğal bi şey..

Yaptım da yine normal ekmeğimi de yedim,kolamı da içtim. 2 haftada 4 kilo verdim.
Ekmeği bırakıp kolayıda içmeseydim 2 hafta yerine 1 haftada 4 kilo vermiş olacaktım..
İçmeye devam ediyorum...
Kola da içmiyorum..
Kısa sürede tüm fazlalıklarımı vericem inş.

spor falan yaptınmı canımmirmirmirmir

Merhaba bende sevda demirelden duyarak denemdim ama çok kötü bir kokusu var. istifra edicektim nerdeyse:) helede aç karnına hiç içilmiyor bu durumda içmediğim için faydası varmı yokmu bilemiyorum :)

valla arkadaslar ben hiç zorlanmadım tadı kokusu kötü degil tabiki herkes farklı lahana suyu ve soğa suyu diyet ve spor yaparak 1 hafatada 2 kilo verdim incelmelerimde var kilo verdikçe yazacagm kızlar

valla arkadaslar ben hiç zorlanmadım tadı kokusu kötü degil tabiki herkes farklı lahana suyu ve soğa suyu diyet ve spor yaparak 1 hafatada 2 kilo verdim incelmelerimde var kilo verdikçe yazacagm kızlar

süpeerrr... devamını dilerim aralarda duraklamalar olursa moralini bozma:) vücudun yeni tempoya alışması gerekiyormuş dönem dönem ve duraklamalar oluyormuş.. önemli olan bu duraklama dönemlerini iradeyle atlatabilmek...

süpeerrr... devamını dilerim aralarda duraklamalar olursa moralini bozma:) vücudun yeni tempoya alışması gerekiyormuş dönem dönem ve duraklamalar oluyormuş.. önemli olan bu duraklama dönemlerini iradeyle atlatabilmek...

tsk edrim cnm ya bana güç verdin kaydirigubbakcemile5 iyice haklısın cnm birde özel gündeyim ondan kiloları farklı gösteriyor olsun böylelilkle kendmi daha rahat hafif vede güzellesmiş olarak görmem beni daha mutlu ediyor cnm bırakmak yokkkkkk devam :sm_cool: :dance:

ben bugün bi bardak soğan suyu içtim diye mi bu kadar karnım şişti ve sürekli gurultular geliyor acaba?? bi süre sonra geçiyor mu bu hareketler?? devam edip etmemekte kararsız kaldım..

merhaba
dün soğan suyuna başladım bende ama wcden çıkamadım resmen.sık sık idrara çıktımbenneyaptımki
birde regl dönemimdeyim zararı olurmu acaba
bir hafta sonra tartılcam umarım faydası olmuştur:lepi:

merhaba
dün soğan suyuna başladım bende ama wcden çıkamadım resmen.sık sık idrara çıktımbenneyaptımki
birde regl dönemimdeyim zararı olurmu acaba
bir hafta sonra tartılcam umarım faydası olmuştur:lepi:

bende sıksık cıkıyorum wc ye regl dönemimde bend ekullandım birsey olmadı bilmiyorum yinede cnm insallh kilo vermisindir cnm :dance:

ya kızlar bişe sorcam,ben de bugün soğanı kabuklarıyla 4e bölüp 15dk. kaynattıp,ılınınca içim dedim..ama inanın içemedim ,koşup lavobaya tükürdüm,ya ne iğrenç bişeydi o,çok acıydı,soğan suyundan çok zehire benziyordu,bi de rengi kırmızıydı..sizinki de böle mi oluyor..kesin bişeyi yanlış yaptım,,yoksa bu tadı kimse içemez..nolur acil cevap yazın..siz nasıl yapıyorsunuz,benimki gibi rengi kırmızı mı oluyor??

ya kızlar bişe sorcam,ben de bugün soğanı kabuklarıyla 4e bölüp 15dk. kaynattıp,ılınınca içim dedim..ama inanın içemedim ,koşup lavobaya tükürdüm,ya ne iğrenç bişeydi o,çok acıydı,soğan suyundan çok zehire benziyordu,bi de rengi kırmızıydı..sizinki de böle mi oluyor..kesin bişeyi yanlış yaptım,,yoksa bu tadı kimse içemez..nolur acil cevap yazın..siz nasıl yapıyorsunuz,benimki gibi rengi kırmızı mı oluyor??

bigecim kabukları soyulacak
5e 6 ya bölünüp kaynatılacak 5 dk
açık sarı bir renk oluyor tadıda acı olmuyor
bildiğin soğan işte :))

ben 1 dilim limon atıyorum içine yoksa içemiyorum
bende kabugunu soyup 4 e bölüp kaynatıyorum
demek regl döneminde sakıncası yok sevindim vallahihihoyyythihoyyyt

cnm maranki de kabuguyla kaynatın dedi bende senin gibi yapıp içiyordum tadı acıydı rengide dedgin gibi kırmızı oluyordu ama tiksinecek kadar degil di bana göre arkadslarda soyup içiyorlarmıs artık bende öyle yapıyorum tadı hiç acımsı olmuyor limon falan sıkmıyorum rahat birsekilde içiyorum :içelim:

ya arkadaslar bugün moralim acayip bozuldu offfff benneyaptımki bugün oturmam vardı arkadslarımızla oraya giittim arkadaslarım da bende 1 1,5 ay sonra dogum yapmıslardı ilk ben yaptım 2 arkadasta sonra onlar eski kilosunda ben ise yavas yavas kilo veriyorum :1no2:göbegim falan off onların göbüsleride gitmiş ya canım sıklıdı moralim bozuldu tek bir sorun vardı onların bebişleri masallah süper iyi emiyorlar benimki emme sorunum olunca zorla emziriyorum annemde öyle dedi kızım kızın emmiyor güclü emse zayıflarsın dedi :bbo: iyice moralim bozuldu ama yılmayacagm hafta nasıl 2 kilo verdim yine verecegim ya oh be kendimi rahatlattım :sm_cool:

daisybaby bende sadece emzirerek 1.5 senede tam 23 kilo verdim.
hayatımda enn çok sınırsız yedigim dönemdi
takma kafana
durmak yok yola devam:dance::dance::dance:

bigecim kabukları soyulacak
5e 6 ya bölünüp kaynatılacak 5 dk
açık sarı bir renk oluyor tadıda acı olmuyor
bildiğin soğan işte :))

çok teşekkür ederiama kabuklu duymuştum...ama öle içemediğime göre ben de kabuksuz yapim bari:)

cnm maranki de kabuguyla kaynatın dedi bende senin gibi yapıp içiyordum tadı acıydı rengide dedgin gibi kırmızı oluyordu ama tiksinecek kadar degil di bana göre arkadslarda soyup içiyorlarmıs artık bende öyle yapıyorum tadı hiç acımsı olmuyor limon falan sıkmıyorum rahat birsekilde içiyorum :içelim:

sana da teşekkür ederim,iki ayrı cevap ,ikisi de aynı sonuç,böyle yapim artık...

X