Soan Suyu Diyeti ve Deneyimlerimiz

Soğanın dışı beyaz olandan kullanıyorum çünkü bunun tadı daha güzel tatlımsı gibi oluyor.Dışı turuncu gibi olanın bana göre sanki kokusu daha fazla bu yüzden ben beyaz olanı tercih ediyorum.Ve normal tencerede orta boy soğanı dört yada beşe bölerek üzerine 4 bardak su koyuyorum kaynamaya başladıktan sonra tencerenin kapağını kapayarak kısık ateşte kaynamaya bırakıyorum 15 dk gibi zaten bu 4 bardak su 3 bardak kadar oluyor.Genelde akşamları hazırlıyor ılınınca 1 bardak gibi içiyorum kalanını buzdolabına koyuyorum sabahları ise hafif ısıtarak geri kana suyu bitiriyorum.Ağızda tende koku yapmıyor

canım , ikiside soğan ama etkili olan turuncu kabuklu olucak ..

1 soğanamı 4 bardak su koyyuyorsun.ben 3-4 soğanı kaynatıyorum

8 veya 9 günüm:)
göbegim az az erimeye basladi bide cok yemek yemiom sayseinde:)

canım , ikiside soğan ama etkili olan turuncu kabuklu olucak ..

Canım ben bu soğan suyu olayını 2 yıl öncede yaptım.2008 yılının mayıs ayın da tekrar başladım hemen hemen eylül ayı diyeyim bu zamana kadar toplam 20 kilo verdim önceki yazılarımı okuyabilirsin.Ve kullandığım soğan Beyaz kabuklu hani suluca olan.Çünkü onun tadı güzel ve vucudumdada hiç koku yapmadı.Bana kilo verdirende bu beyaz kabuklu soğandı,Kırmızı yada beyaz kabuklu olan diye iddiam yok beyaz olanı kullanmamın tek sebebi koku yapmaması idi.Hiçde azınsanacak bir kilo vermedim.20 kilo çok bir kilo:)ve kesinliklede aç kalmadım soğanın zaten tek yararı yağları gerçekten eritmesi ne göbek nede mide olayım kaldı.Gerçekten kötü şekilde göbeğim vardı 2.sezeryan dan sonra ise daha çok göbek kalmıştı.Allaha Şükür şu an göbek yok.Önemli olan ilk zamanlar düzenli kullanmak kilo vermediğinizi görüncede bıkıp soğan suyunu bırakmamak.Kiloda düşme olmasada bir ay gibi sonra size önceden dar gelen pantalonlarınızı tekrar giyin görün bak nasıl içine gireceksiniz.Yağları yakmada süper bişey

canım benim 12 günüm ama 3 gün ara verdim dr gittiğim için 2 kilo verdim ben sen diyet spor yaptın mı peki biraz açıklar mısınkaydirigubbakcemile3

toksin atma konusunda hangisi daha iyi kızlar lahanamı soğan suyumu. (sigarayı bırakmaya çalışıyorumda ) sengözlerimebaksanab

selam arkadaşlar dün ben de soğan suyuna başladım.inşallah işe yarar.bu arada soğan suyuna bşlamam da sizler yardımcı oldunuz diyebilirim.fikir sahibi oldu en azından teşekkü rederim hepinizea.s.

bende ili gün oldu içiyorum limon sıkıyorum içerisinede sıcak içiyorum öyle daha iyi gibi geldi soguk olunca kokusu bellli oluyor soganın bende emziyorum fakat günde bir defa yani bence zararı olmaz sanmıyorum..

Canım Eylül ayından bu yana hiç ara vermedin mi?Birde günde iki kez mi içtin?

Ben ilk 15 günlük kürden sonra araverdim,çünkü devamı için sağlıklı bir bilgi bulamadım.
Bu hususta bizleri bilgilendirirsen çok seviniriz.Şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…