Soan Suyu Diyeti ve Deneyimlerimiz

Hayat_bu arkadaşım öncelikle yaşadıklarını bu kadar içten ve sıkılmadan bizlerle paylaştığın için çok teşekkürler.a.s.
Sabahtan bu yana oturdum hiç bırakmadan tek tek bütün sayfaları okudum. Tabii 8 sayfaya geldiğimde
kaynatmaya başladım bile soğan suyunu. Bugün itibariyle başlıyorum. Yaklaşık8-10 kilo fazlam var.
Bu fazla kilomda malesef mide ve göbek bölgemde toplanmış durumda, önemli olan bu yağlarım
eksilsin, giyemediğim kıyafetlere sığayım.
İnşallah sonuç alacağıma inanıyorum. Bu konuya abone oldum, bundan sonrada takip edeceğim.
a.s

ben ortaboy bir tencerede kaynatıyorum 2 adet soğanı.hergün bir tencere yi içiyorum..3 gün oldu ...
1 kilo verdim tartıda

ben ortaboy bir tencerede kaynatıyorum 2 adet soğanı.hergün bir tencere yi içiyorum..3 gün oldu ...
1 kilo verdim tartıda

peki daha öncesinde diyet ve spor yapıyor muydun yoksa sadece bu su ilemi 1 kg verdin?

hayır spor ve diyet yok..gerçi hiç abur cuburum da yok.sacece öğle yemeklerini 3 gün meyve ile geçiştirdim.tüm gün oturan memur olarak çalışıyorum.
kilo verdiğimi eşim bile farketti.
bence bu aşamada vermeye başlamam değil de almamak marifet..ben devam edecem....

bi soganı dorde boluyorum uzerine 2 bardak su koyuyrm kaynamaya basladıktan sonra 3 4 dak sonra kapatıyrm yerimseniben

bi soganı dorde boluyorum uzerine 2 bardak su koyuyrm kaynamaya basladıktan sonra 3 4 dak sonra kapatıyrm yerimseniben

ben de aynı şekilde uyguluyorum kabuklarını soymuyorum rengi hafif turuncu gibi oluyo.arkadaşlarım sanki sen zayıflamışsın diyolar daha 4 gün oldu başlayalı :) ama regl olduğum için ben tartıda fark edemedim şimdilik

merhaba arkadaşlar bende bugün itibariyle soğan suyuna başladım umarım en kısa zamanda faydasını görürümm,

bugün 4. günün 73 kilo olmuşum 600gr gitmiş.

acayipte akıntı yaptı. birde önemli not. bir komşum biz eskiden çocuk düşürmek için soğan kabuğu kaynatıp içerdik dedi.kısacası yinede hamileler kullanmasın.

Slm kızlar benim bugün 11. Günüm ama 3 gün içemedim hastaneye gittiğim için çok faydasını gördüm

bende yarından itibaren denemek istiyorum bakalım bendede işe yarayacakmı ilaç kullanmaktan daha saglıklıdır sogan suyu içmesi :))

slm kızlar emzirenler bu kürü kullanabilir mi? kızım 7 aylık olduğu için sütümde yok sadece gece emiyo. acaba sabahları içsem sadece olurmu

bana cevap veren yokmu
ben 5 gündür deniyorum ve 1,5 kilo gimiş 58 buçuk oldu hedef 55 bakalım yavaş yavaş 50 olcam inş. bide bu basen ve beldeki yağları eritiyomu bilgilendirirseniz sevinirim

bana cevap veren yokmu
ben 5 gündür deniyorum ve 1,5 kilo gimiş 58 buçuk oldu hedef 55 bakalım yavaş yavaş 50 olcam inş. bide bu basen ve beldeki yağları eritiyomu bilgilendirirseniz sevinirim

TEK BAŞINA ERİTMİYO BUNUN İÇİN PİLATES YADA STEP YANİ SPOR YAPMAN LAZIM :sm_cool:

Az önce okudum konuyu.ışe yarayabilir diye kaynattım ve suyunu içicem soğumasını bekliyorum. Sonuçlarını yazarım arkadaşlar.

benim 2 ci 15 günlük sürecim başladı ilk haftada 2 kilo verdim ama şuan henüz giden gramaj yok diyet ve fırsat buldukça yürüyüşlere devam ediyorum havalarda bi ısınmadıki yaa ..bakalım devam ediyorum ama tok tuttuğu kesin yani devam ediyorum. 78 kilo ile başladım 76 kiloyum bakalım yavaş yavaş olacak inş.

3-4 dk az bence 15-20 dk olmalı.
ama o kadar surede bile sarı yesil bi renk alıyo 15 dak da ne kadar su kalır ki:1rolleyes: bu sekilde ben etkisini gordum ama sen de yazarsan o kadar da kaynatabilirim daha hızlı zayıflamak guzel olur:teytey:

vee adet oncesi odemi azaltıyo cok ugrasmıs ama care bulamamıstım odeme davul gibi oluyodu karnım ona da faydası oldu hihoyyyt

Hergün içiyorum soğan suyunu ve ardından mekik çekiyorum...

Yaz gelmeden yeni bikini almalıyım... :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…