- 28 Kasım 2008
- 4.461
- 756
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben ortaboy bir tencerede kaynatıyorum 2 adet soğanı.hergün bir tencere yi içiyorum..3 gün oldu ...
1 kilo verdim tartıda
bi soganı dorde boluyorum uzerine 2 bardak su koyuyrm kaynamaya basladıktan sonra 3 4 dak sonra kapatıyrm yerimseniben
bi soganı dorde boluyorum uzerine 2 bardak su koyuyrm kaynamaya basladıktan sonra 3 4 dak sonra kapatıyrm yerimseniben
slm kızlar emzirenler bu kürü kullanabilir mi? kızım 7 aylık olduğu için sütümde yok sadece gece emiyo. acaba sabahları içsem sadece olurmu
bana cevap veren yokmu
ben 5 gündür deniyorum ve 1,5 kilo gimiş 58 buçuk oldu hedef 55 bakalım yavaş yavaş 50 olcam inş. bide bu basen ve beldeki yağları eritiyomu bilgilendirirseniz sevinirim
TEK BAŞINA ERİTMİYO BUNUN İÇİN PİLATES YADA STEP YANİ SPOR YAPMAN LAZIM :sm_cool:
ama o kadar surede bile sarı yesil bi renk alıyo 15 dak da ne kadar su kalır ki:1rolleyes: bu sekilde ben etkisini gordum ama sen de yazarsan o kadar da kaynatabilirim daha hızlı zayıflamak guzel olur:teytey:3-4 dk az bence 15-20 dk olmalı.