bir hafta öncesine kadar burda zayıflamakla ilgili her başlıkta resmen ağlıyodum belki dikkat ettiniz belki etmediniz bilmiyorum yaklaşık 4 gundur soğan suyu içiyorum sabah kalkarken ve gece yatarken inanamıyorum gördüklerime hamile gibi duruyodum herkesin maskarası olmuştuım resmen ve bu beni kahrediyo inanırmısınız şimdi göbeğim ayva göbeği kadar kaldı ve muthiş sıkılaştı mutluluktan uçuyorum tabi ve ben bunu soğan suyuna borçluyum gercekten işe yarıyor ne yanlarımdaki yağlar kaldı nede o 9 aylık hamile gibi duran göbeğim
hadi ya enteresan devammı etsem içmeye acaba regl oldum gerçi belki dokunur :uhm: nekadar içtin sen bacım bide diyet spor yaptınmı bu 4 günde. enteresan yani 4 günde göbek gittiğini duymadım hiç ödemini atmışındır belki. yinede gözün aydın sevindim senin için arkadaşım a.s.
çok şaşırdım daisybaby bende kulllanmıştım oğlumu emziriken bende öyle bir problem olmamıştı bebeğin nekadarlık canım olmaz sa emzirme bitince devam et şimdilik diyete devam et çünkü, kilolar yerleşiyor ben doğumdan sonra18 kilo vermiştim
ben oğlum 1 yaşına girdi evvelki gün başladım diyete dedim artık herşeyden yiyebilir bu kiiloları vermem lazım pskolojim bozulacaktı çünkü hiç o kadarkilo almamıştım bir başladımyaklaşık 3 ayda verdim 18 kiloyu ilk başlarda zorlandım tabi alışmışım atıştırmalara rahat yemeye içmeye ilk deneyimim lahana çorbası oldu onunla 4 kilo gitti daha sonra sebze meyve ağırlıklı beslendim kalori hesabı ile verdim yazın 65 olmuştum çokta iyi idi boy 1.70 kış aradan geçince 4 kilo tekrar almışım şimdi de onu vermeye çalışıcam dediğim gibi kilolar yerleşmeden vermek lazım senin bebişin küçük annesi fazla kendini kasmadan diyet yap daha senin sütüne ihtiyacı var çünkü bence :1hug:
kızlar peki beyaz soğan mı mor soğan mı haşlıyoruz :dance:
kızlar peki beyaz soğan mı mor soğan mı haşlıyoruz :dance:
daisybaby aynı sorunu ben tam 10 ay çektim doğum dan sonra onun tek çaresi sabahları bir büyük subardağına elma sirkesi koyup içmek canım bana o çok fayda etti ogün bugündür bırakamam ve aynı zamanda kemik erimesinede etkili olduğu için elma sirkesinin zararı hiç yok deneyebilirsin birde bütün uzmanların ortak kararı kabız olduğun sürece kilo veremezsina.s