Soan Suyu Diyeti ve Deneyimlerimiz

tam bir haftada diyet ve spor yapmadan 1,400 gr vermişim.:teytey::teytey::teytey:

20 gün kullandıktan sonra kaç gün ara vermek lazımdı arkadaşlar?????kaydirigubbakcemile5

2 gün önce canım istedi diye soğan salatası yapıp yedim 2 saat canım hiçbişey istemedi. sanırım iştah kapatıyo bu soğan. ama bu soğan suyuyla verdiğniz bıraktıktan sonra geri dönüyomu çok merak ediyorum ödemmi yani kaybedilen sadece. deneyimli bi arkadaş yokmu aydınlatsa bizi a.s.

2 gün önce canım istedi diye soğan salatası yapıp yedim 2 saat canım hiçbişey istemedi. sanırım iştah kapatıyo bu soğan. ama bu soğan suyuyla verdiğniz bıraktıktan sonra geri dönüyomu çok merak ediyorum ödemmi yani kaybedilen sadece. deneyimli bi arkadaş yokmu aydınlatsa bizi a.s.

1 haftadır kullanıyorum iştahımı kesti mesela eskiden ben tatlı olsun ekmek olsun gördümmü dayanamazdım. hiç aç olmasamda bir şeyi geri çeviremezdim.
Şimdi ise canım istemiyor. iştah olayım kalktı, aynı zamanda tokluk hissi veriyor.ödemlerimide almış olabilir bilemiyorum ama eskiden yediğim şeyleri şimdi yiyemediğimi farkediyorum.bu yüzden verdiğim 1kilo 400gr ın ödem olmadığını düşünüyorum.
Ben SL30 diye 55 tl bir ilaç aldım 10 gün kullandım 3 kilo aldım. daha çok iştahım açıldı.En sonunda attım ilacı. Bence soğan suyu hem ekonomik hemde iştah kesiyor, hemde yağ yakıyor.20 gün kullanacağım . sonra ara vereceğim bakalım ne olacak denemekte bence bir sakıncası yok.hihoyyyt

canım ne kadar zamanda 2 kilo verdin

hemen hemen 15 gunde ama ilk hafta kesinlikle abur cubur yoktu o zaman daha olumlu bi sonuc almıstım ama simdi daha duzenli içiyrm mesela 1 hafta da 1 gun ara veriyrm bu sonuctan sonra daha duzenli içerim artıkcokacimcoook :asigim:

selam arkadaşlar.soğan suyuna başlayalı 4 gün oluyor.benim adetim geçikti bu ay acaba soğan suyuna devam etsem olur mu?kullandığımın 2 günü başlar gibi oldu sanki ama devamı gelmedi.bu ben de acayıp stres yapmaya başladım:KK43:(((bilgisi olan arkadaşların bilgilendirmesi rica ederimsenağlama

denemek için yaptım biraz önce.kaynarken çok kötü koktu tadıda öyledir miğdem bulanır diye korktum; içine biraz kimyon biraz kekik biraz pul biber attım tadı güzel oldu et bulyonun tadını anımsattı bana ama öle ağır değil. suyun içine 1 kaşık pirinç atsam çorba olcak yani kaydirigubbakcemile3 içemiyorum diyen arkadaşlar sevdiğiniz baharatları atıp deneyin a.s.

lavita
kilo verdin mi merak ettim.

cnm benim bugün iki haftam doldu 5 gün ara vercem basladimda
91 kilo civarindaydim
su an 88 kiloyum (cumdan cumaya degistirdim icin cizelgemi 88.7 gözüküyorumgamyoncuiremsu)
tabiki diyet listem var (onada baka bilirsin diyet listesi bölümde ) ona uydum
ve haftada en az 4 gün spora gittim

slm arkadslar bende yeni üye oldum önceleri bu siteye giriyordum üye olmaya fırsatım bugün oldu ya bende emziren anneyim sogan suyu süper zayıflatıyor ama sakincası nelerki bilen varmi emziren annnler için :KK43: aslında bence sakınca olacagını sanmıyorum yan etkileri yokmus umarım olmaz bende bugün basladım bundan önce lahana suyu içiyordum sogan suyunun tadı daha güzel :) offff acaba sakıncalımıdır emziren anneye offf aydınlatın arkadslar beni ya :KK43:a.s.

arkadaşlar bende başladım bugun bi orta soanı soyup elimle parçaladım iki buçuk bardak suyla kaynattım biraz sonra içtim bu soğanın etkisi nedir yağmı yakıyo tok tutuyo demiştiniz ya ben açlıktan öldüm akşam yaptım ama çok acıktım bunu nasıl kullancağımı lutfen detaylı yazarmısınız çok rica etcem

Daisybaby kesinlikle hiç bir zararı olmadığını belirtiyor Prof. Dr. Ahmet MARANKİ..ben de emziriyorum ve her öğlen eve yemeğe gittiğimde aç karnına annemin hazırladığı soğan suyunu içiyorum..bi zararını görmedim..

bende emziriyorum sadece sabahları aç karna içiyodum 10 gün kullandımve 2 kiloverdim. Kafam karıştı şimdi çocuğa bi zarar vermsin süte geçiyo ya onuda zayıflatırsa zaten kilo almıyo çok üzülüyorum

Daisybaby kesinlikle hiç bir zararı olmadığını belirtiyor Prof. Dr. Ahmet MARANKİ..ben de emziriyorum ve her öğlen eve yemeğe gittiğimde aç karnına annemin hazırladığı soğan suyunu içiyorum..bi zararını görmedim..

tsk edrm cnm aydınlattınız için insallh birsey olmaz bende rahatca kilo veririm cnm ya insan senağlama dogum kilosu öldürüyor kıyafetlerin olmuyor olsada güzel durmuyor mirmirmirmirmirmirmirmir

bende emziriyorum sadece sabahları aç karna içiyodum 10 gün kullandımve 2 kiloverdim. Kafam karıştı şimdi çocuğa bi zarar vermsin süte geçiyo ya onuda zayıflatırsa zaten kilo almıyo çok üzülüyorum

valla cnm benimde kafam karısıyordu şimdi rahat aslında zarar olacagını sanmıyorum da işte insan aklına soru işareti gelebiliyor ??? ne güzel kiloda vermisin allhın izniyle insallh birsey olmaz da kullanırız belkide bebişlerimize süt yerimseniben

ya arkadslar sizler soganın kabugunu soyuptamı hasliyorsunuz yada kabuguylamı CADIARZU ben kabuguyla haslıyorum soganıda yiyorum beim bildigimde öyle aslında sizce nasıl olur maranki saracoglu hep öyle anlattı yerimseniben

ya arkadslar sizler soganın kabugunu soyuptamı hasliyorsunuz yada kabuguylamı CADIARZU ben kabuguyla haslıyorum soganıda yiyorum beim bildigimde öyle aslında sizce nasıl olur maranki saracoglu hep öyle anlattı yerimseniben

soyulup kaynatılıyo a.s.

---------------------

bişey sorucam kıslar bağırsakları çalıştırıyomu bu soğan suyu ben kabızımdır normalde dün prasa yapmıştım bide soğan suyu denemek için. çalıştı ama hangisinden merak ettim fisfisfis

3 aydır reglim çok düzensizde dun ilk içmemmde hemen başladı yalnız ağrıdan duramıyorum iltihap vardı bende onu söküyo galiba kıvrım kıvrım oldum iş yerinde ve çalışanların %95 i erkek bizim şirkette halimi siz düşünün :KK43:

soyulup kaynatılıyo a.s.

---------------------

bişey sorucam kıslar bağırsakları çalıştırıyomu bu soğan suyu ben kabızımdır normalde dün prasa yapmıştım bide soğan suyu denemek için. çalıştı ama hangisinden merak ettim fisfisfis

bence de bağırsakları çalıştırıyo soğan suyu.çünkü ben de normalde kabızımdır 2-3 günde bir zor tuvalete çıkarım.ama soğan suyu içtiğimden beri düzenli her sabah tuvalete çıkıyorum:lepi:

bence de bağırsakları çalıştırıyo soğan suyu.çünkü ben de normalde kabızımdır 2-3 günde bir zor tuvalete çıkarım.ama soğan suyu içtiğimden beri düzenli her sabah tuvalete çıkıyorum:lepi:

canım 2-3 gune bır tuvalete cıkmayı kabızlık olarak nıtelendırme bence
her ınsanın kendıne has bır duzenı vardır. kımısı gunde bır kere kımı 2 kere kımı gun asırı kımı de senın gıbı 2-3 gunde bır cıkar.bu kabızlık anlamına gelmez ki.

Arkadaşlar çok uzun süreli soğan suyu içmek,rahim duvarını inceltiyormuş.Bilgilerinize

canlar dün yatana kadar wc gittim geldim evde olduğunuz bi gün deneyin ilk defa deneyecekseniz dışarda çok zor olur valla. uykumdan uyandım wc koştum normalde tınlamam o derece yani -tatlicadiarzu- ama güzel ödem attırıyomuş hakkını yemeyeyim dün sabaha göre bu sabah 600 gr eksik uyandım güne. gerçi bağırsaklarım çalıştı diyede olabilir ama miğdemin şişi azalmış sanki a.s.

X