Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 gün önce canım istedi diye soğan salatası yapıp yedim 2 saat canım hiçbişey istemedi. sanırım iştah kapatıyo bu soğan. ama bu soğan suyuyla verdiğniz bıraktıktan sonra geri dönüyomu çok merak ediyorum ödemmi yani kaybedilen sadece. deneyimli bi arkadaş yokmu aydınlatsa bizi a.s.
canım ne kadar zamanda 2 kilo verdin
lavita
kilo verdin mi merak ettim.
Daisybaby kesinlikle hiç bir zararı olmadığını belirtiyor Prof. Dr. Ahmet MARANKİ..ben de emziriyorum ve her öğlen eve yemeğe gittiğimde aç karnına annemin hazırladığı soğan suyunu içiyorum..bi zararını görmedim..
bende emziriyorum sadece sabahları aç karna içiyodum 10 gün kullandımve 2 kiloverdim. Kafam karıştı şimdi çocuğa bi zarar vermsin süte geçiyo ya onuda zayıflatırsa zaten kilo almıyo çok üzülüyorum
ya arkadslar sizler soganın kabugunu soyuptamı hasliyorsunuz yada kabuguylamı CADIARZU ben kabuguyla haslıyorum soganıda yiyorum beim bildigimde öyle aslında sizce nasıl olur maranki saracoglu hep öyle anlattı yerimseniben
soyulup kaynatılıyo a.s.
---------------------
bişey sorucam kıslar bağırsakları çalıştırıyomu bu soğan suyu ben kabızımdır normalde dün prasa yapmıştım bide soğan suyu denemek için. çalıştı ama hangisinden merak ettim fisfisfis
bence de bağırsakları çalıştırıyo soğan suyu.çünkü ben de normalde kabızımdır 2-3 günde bir zor tuvalete çıkarım.ama soğan suyu içtiğimden beri düzenli her sabah tuvalete çıkıyorum:lepi: