Soan Suyu Diyeti ve Deneyimlerimiz

soğan suyu içtiğiniz dönemdehafif olarak akıntı olmaya başladı mı sizde?

arkadaslar normal bildiğimiz soğan değilmi bu ya :sm_confused: beyaz kabuklu fln anlamadm bişi herkes farklı bişey söylüyo bu konuda bilgi verirmisinz lutfen bende baslıcam ama cevabınızı beklıorum bi an önce zayflamam lazm :çok üzgünüm:
bide lahana suyunu denıorum suan ikisini aynı anda yapsam bi zararı olurmu acaba :uhm:

bende oluyor :bbo:

@ yoyo

dogru hatrliorsam ibrahim saracoglu saba nin prog. ciktinda iki kürü ayni anda uygulamayin diyormirmirmirmir

soğan suyu aynı zamanda idrar yollarındaki iltihabı giderdiği için normaldir.ama bende olmuo..

faydalı ise devam etmek lazım.soğanı kabuğu ile haşlayın diyenler de oldu.hatta sabah bir programda asıl kabukları faydalı deniyor.

hmm teskkrler 1 ay bekleyp işe yaramazsa soğana dönücem artıkdelikafadulden
peki bu soğan ne soğanı biri acıklık getirebilirmi :uhm:

slm bende bugun kayıtlı olarak aranıza katıldım ama bi kac haftadır okuyodum degişikliklerihihoyyyt ve yaklasık 15 gundur sogan suyunu içiyrm aylarca beni gormeyen arkadasımla bulusunca zayıfladın mı sen dedi cook mutlu oldum ve bendede akıntı oluyo ve bunu deneyen herkesten duydum etkisini gosteriyo ne guzel

zayıflama etkisi görmek için günde ne kadar ve kaç ay içmek gerekiyorsizce?yani siz ilk belirtileri ne zaman anladınız

slm kızlar emzirenler bu kürü kullanabilir mi? kızım 7 aylık olduğu için sütümde yok sadece gece emiyo. acaba sabahları içsem sadece olurmu

canım emziriyormuşsun bir zararı yok değilmi bebişe. bende 7 aylık ve emziriyorum ama sadece geceleri. zararı yoksa bende içeyim

selam
dün bende başladım. günde 3 kez içiyorum. epeyce kışlık soğanım artmıştı. Onu kullanıyorum. Dün Acıkmadığımı hissettim. ıştah ta kesilir gibi oldu bu sabah tartıldım 73.6 çıktı. Bakalım cuma gününe kadar bir şey farkedecek mi?

çok farklı yorumlar bu konuda limon sıkın sıkmayın .sabah -ak için vs.ben ikbal gürpınarın tarifine başladım.bu konudada iki tarif çıktı.birisi 4 soğan 2.5 lt su ile düdüklüde yarım saat diyor birisi 4 soğan üstünü geçecek kadar su diyorkafamçokkarıştıartık ikinci tarifi yapıyorum hadi hayırlısı.20 gün yapıp 20 gün yapılmayacakmış.ikbal hanım bu şekilde 11 kilo vermiş

faydasını görenler genelde hangi yöntemle pişiriyorlar soğanı normal tencere mi yoksa düdüklü mü?

kızlar bu soğan suyu sadece iştahımı kesiyor? benim iştah sorunum yok,tek sorunum metabolizmamın yavaş çalışması,ne yapmalıyım sizce bana yardımcı olurmu?

9. günüm yaklaşık 1,5 kilo kadar farketti ama bununyanında diyetime dikkat ettim ve haftada 3 gün sporda yaptım.Ama tok tutuyor gerçekten ve susatıyor

müthiş iştah kesti. 24 saat yemek yemesem aramıyorum. Benim gibi iştahlı birinin iştahının kapanması çok ilginç. ınşallah iyi sonuç alırım. Bugün 3. günüm. hafif tiksinti başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…