Soan Suyu Diyeti ve Deneyimlerimiz

BEN ORTA BOY SOGANI 5 6 BÖLÜYORUZ 1 ,5 BARDAK SU EKLEYıP KAYNATIYORUM SOGUNCA BıRAZ LıMON SIKIP ıÇıYORUM AMA ÇOK SOGUMASIN ÇAY KIVAMINDA OLSUN TABı Kı YEDıKLERıNE DE DıKKAT ETMEN LAZIM :sm_cool:

serap soğan suyunun içine limon sıkılmaması gerektiğini söylemişti ya ibrahim saraçoğlu ya da ahmet maranki tam onu hatırlamıyorum..eğer önceki sayfalara bakarsan arkadaşlarımı da sürekli uyarmıs limon sıkmayın diye..

15 günlük kürler halinde uygulanıp 3-4 gün ara verilmesi gerekiyormuş ibrahim saraçoğlu söylemişti..ve yine önceki sayfalarda uyaran arkadaşlarımız var..

çok sıkmıyorum ama yarın sıkmadan deneyeyim tşk ederimkaydirigubbakcemile3

tansiyonu olanlar denemesin soğan limon maffoluruz valla tansiyonu normalde düşük olanlar

2 günüüüm ama hala karar veremedim sabah aksammi icsem
simdilik sadece sabah iciorum:)
Ben sabahları aç karnına ılık olarak içiyorum canım.
serap süpersin.üstelik öncesinde de 7 kg vermişsin harikasın canım a.s.umarım aynı şekilde devamı gelir.Durma noktasında soğan suyu işe yaramış demekki.sende mi sadece sabahları içtin soğan suyunu?

tşk ederim canım inş sizede yarar ama bugün acaip gazım oldu sabahları içiyorum yediklerimi yazayım sabah sogan suyu 3 kayısı ve 1 pogaça(zorla yedim) yeşil çay ögle 1 ayran ve küçük çizi ve hala aç degilim çok tok tutuyoa.s.

evet gaz yaptığını ben de ilk kez bugün farkettim.Eh ne yapalım gülü seven dikenine katlanır yeterki işe yarasın
hoooley:) bende öle yapiorum ama limon skmom limonum yok ki evde :))) alinca bide öle deneyim:)
ya ayda 5 kilo normalmi :)

canım ben limonsuz içiyorum.önceki sayfalarda da zorlanırsanız limon kullanın denilmiş ben de kullanmadım doğrusu.
Öğrenci olduğun için genç olduğunu tahmin ediyorum.Dolayısıyla metebolizman hızlıdır.Yediklerine dikkat edip hareketlerini artırırsan bence normal 5 kilo.rahatlıkla verirsin

dikkat ettim zamanlar günde 300-400 gram gidior...:)
evet limonsuz iciorum ablam, burnumu kapatiorum ama dayancam

Slm tünaydın bugün limon kullanmadan içtim 5 günüm ve artık arkadaşlar sormaya başladı ne yapıyorsun diye çoooook mutlu oldum

benim de bugün 2. günüm soğan suyunda,ben az bişi limon sıkıorum içine içimi daha kolay oluo,kokusuda gidio biraz,inşallah işe yarar ..

benim 4. günüm daha pek bisi fark edemedim
ama sevgilim gitti biraz dio, ama ben sadece tartida gittini fark ediorum vücüdümda bi degisiklik göremedim
ayrica haftada 5 gün spora gidiorum hangisin etkisi oldunu anliyamadim:)

ya zaten bu soğan suyu tek başına işe yaramıo ya hani öle denilioooo :) bizde onun yanında spor yapıoruz ,yediklerimize dikkat edioruz falan (-ki bunlar zayıflamak için yeterli olan şeyler zaten),soğan suyunun pek bi etkisi olmuo gibi ama psikolojik anlamda iyi gelio dielim..allahtan zararlı bişi değil..bende spor yapıorum ve yedıklerıme dıkkat edıorum ee halıyle hafiflio insan ,bi süre sonrada kilo verme başlıo,soğan suyu ne kadar etkili tartışılır..ama genede devam :))

Tek başına ne soğan suyu,ne diyet,nede spor çözüm olmuyor.Eğer gerçekten zayıflamak istiyorsak hepsini beraber götürmeliyiz.Çok zor ama buna değer kaydirigubbakcemile5

canım soğan suyunu denemek istiyordum,ama fazla bilgim olmadığı için bi türlü başlamamıştım.dün buralarda gezerken senin msjını okudum ve hemen kalkıp yaptım.saolasın o kadar güzel anlatmışsınki bu kadar olur yani cnm çok tşkler bende başladım inşl ii gelir.

ilk zamanlarda sabah ve akşam aç karnına içmeye çalıştım zamanla içilmesine alışıyorsunuz nefes almadan bir kerede içiyorum.Daha sonralarıda yemeklerden sonra içtiğimde oldu

cnm çok güzel anlatmışsın soğan suyunu.sayende bende başladım inşl işe yarar.:teytey:

Tekrar selam kilo bayanların problemi Bu problen daha önce yazdığım gibi bendede vardı şükür hep söylüyorum soğan suyu ile şu an hatta eylül ayından beriistediğim kilodayım.Şu bir gerçek herhangi bir zayıflatıcı çay olsun bu tür soğan yada lahana suyu olsun yada kilo verdirici haplar olsun tek başına işe yaramaz.Önemli olan yemek şeklimiz ve miktarı.Kilolu insanlar yemek yemekten zevk alır hatta aç bile olmasa ağız alışkanlığımı ne derseniz deyin hep atıştırmalık birşeyler yemek ister.Aynen bendede böyle idi.Bu soğan suyuna başladığımda kendimide şartlandırdım aralarda birşey yemeyeceğim yemeklerimi aşıryıya kaçmadan herşeyden yiyeceğim diye kendimi odakladım.Her yemekten hiç ayırmadan yedim yedim ama eskiden diyelim herhangi bir tabak yemeği iki yada üç dilim ekmekle yada yanında koca bir tabak pilav yada makarna ile yiyorsam soğan suyunu başladığımda bir tabak yemek ,yemek kaşığı ile aşağı yukarı 10 yemek kaşığı pilav yiyerek öğünümü tamamladım.Ve bu yemeğin yanında bol limonlu yada sirkeli mevsim salatası yedim.İnanın kendimi hiç aç bırakmadım.Eğer ki akşam üzeri hamur işi yada kurabiye kek türü yiyeceksem eskiden birkaç kurabiye yiyorsam bunu 1 tane kurabiye ile sınırlandırdım.Ben soğan suyunu akşamları hazırlıyordum sabah içmem içinde 1 bardak kalıyordu onuda sabahları buzdolabından çıkardımı hafif ısıtıyor içiyor ve arkadanda kocaman bir bardak su içiyordum.Bir aydır hiç soğan suyu kullanmadım.Daha öncede belirttiğim gibi azıcık kilo aldığımı görsem soğan suyunu uyguluyordum.Hepinize azim ve başarı diliyorum.hemen moralinizi bozup suyu bırakmayın hiçbirşey kısa sürede elde edilemez....

hayat bu merhaba soğan anladığılm kadarıyla beyaz kabuklu olmalı onu her zaman bulamıyoruz bu kabuğu turuncu olanlardanda olurmu birde siz düdüklüdemi kaynattınıza.s.

hayat bu cok tsk ederim:)
ya bende smdilik sabahlari iciorum sadece
dün yanlis yazmisim, ajandama baktimda bugün 4. günü ama artik burnumu tikamadan iciorum.

bide sibelin sordugu gibi beyaz sogan olmak zorundami yani bi kac yere sordum ama yokmus
bugün pazar var bide pazara cikim barim...

he bende normal tencerede hasliorum 15 dk sonra hemen bardaga aliorum iliyinca da afiyetle iciorumki, icerde onlar yaglarimla savassin die:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…