BEN ORTA BOY SOGANI 5 6 BÖLÜYORUZ 1 ,5 BARDAK SU EKLEYıP KAYNATIYORUM SOGUNCA BıRAZ LıMON SIKIP ıÇıYORUM AMA ÇOK SOGUMASIN ÇAY KIVAMINDA OLSUN TABı Kı YEDıKLERıNE DE DıKKAT ETMEN LAZIM :sm_cool:
Canım bende ne zamandır bu bilgiyi arıyordum.Cevap bulamayınca 15 günlük kürü uygulayıp yaklaşık 6 kg vererek bırakmıştım.Şu anda soğun suyu yerine elma sirkesi içiyorum.
Bu bilgiyi nerden öğrendiğini aktarabilir misin cnm?
Zayıflaycağız diye sağlığımızdan olmayalım arkadaşlar
serap soğan suyunun içine limon sıkılmaması gerektiğini söylemişti ya ibrahim saraçoğlu ya da ahmet maranki tam onu hatırlamıyorum..eğer önceki sayfalara bakarsan arkadaşlarımı da sürekli uyarmıs limon sıkmayın diye..
Ben sabahları aç karnına ılık olarak içiyorum canım.2 günüüüm ama hala karar veremedim sabah aksammi icsem
simdilik sadece sabah iciorum:)
serap süpersin.üstelik öncesinde de 7 kg vermişsin harikasın canım a.s.umarım aynı şekilde devamı gelir.Durma noktasında soğan suyu işe yaramış demekki.sende mi sadece sabahları içtin soğan suyunu?canım ben 2 aydır diyet yapıyordum 7 kilo vermiştim bu ara durmuştu yani su olması imkansız çünkü yediklerime dikkat ediyorum akşam yemegi yemiyorum spor yapıyorum ve bana tadı kötü gelmedi kokusunu almazsan sorun yok
Ben sabahları aç karnına ılık olarak içiyorum canım.
serap süpersin.üstelik öncesinde de 7 kg vermişsin harikasın canım a.s.umarım aynı şekilde devamı gelir.Durma noktasında soğan suyu işe yaramış demekki.sende mi sadece sabahları içtin soğan suyunu?
Ben sabahları aç karnına ılık olarak içiyorum canım.
?
evet gaz yaptığını ben de ilk kez bugün farkettim.Eh ne yapalım gülü seven dikenine katlanır yeterki işe yarasıntşk ederim canım inş sizede yarar ama bugün acaip gazımoldu sabahları içiyorum yediklerimi yazayım sabah sogan suyu 3 kayısı ve 1 pogaça(zorla yedim) yeşil çay ögle 1 ayran ve küçük çizi ve hala aç degilim çok tok tutuyoa.s.
hoooley:) bende öle yapiorum ama limon skmomlimonum yok ki evde :))) alinca bide öle deneyim:)
ya ayda 5 kilo normalmi :)
canım ben limonsuz içiyorum.önceki sayfalarda da zorlanırsanız limon kullanın denilmiş ben de kullanmadım doğrusu.
Öğrenci olduğun için genç olduğunu tahmin ediyorum.Dolayısıyla metebolizman hızlıdır.Yediklerine dikkat edip hareketlerini artırırsan bence normal 5 kilo.rahatlıkla verirsin
zaten soğan suyu yağları yakıyor bende koca göbek şimdi hemen hemen sıfır göbek oldu
ilk zamanlarda sabah ve akşam aç karnına içmeye çalıştım zamanla içilmesine alışıyorsunuz nefes almadan bir kerede içiyorum.Daha sonralarıda yemeklerden sonra içtiğimde oldu