ama benim soruma kimse cwp wermemiş şekerler ya soğanın kabuklarını soyuyomuyuz yoksa dirkemi 4 e bölüozz kararsız kaldım çünkü annem grip olduğumuzda bi çay yapardı içinede soğan kabuğu koyardıı:uhm:
günaydın bugün 4 günüm veeeeeeeeeeeee 2 kilo vermiş bulunuyorum sabahları içiyorum ve diyet yapıyorum tabiki sogan tek başına çözüm degil yediklerimizden kısmak ve spor yapmak gerekiyo
kaydirigubbakcemile5tebrik ederim canım ya çok güzel kilo vermişsin,tabi oturması gerekio daha gidenler su olabilir,sadece sabahlarımı içiosun hayatım? Ya dün denemek için yapıyım dedim merak ettim nasıl bişi die,1 bardak içtim allahım o neydi öle yaaaaa...nedir bizim çektiğimiz böleee...ama zayıflamak içinde olsa tıkayıp burnumu iççem,lahana kürünü yapıorum 1 haftadır tık yok soğanamı dönsem acaba yaa,soğan suyu daha etkili herhalde?
soğan limon karışımından ben de kilo vermiştim...5-6 kilo kadar..sabahları aç karnına içiyordum..tabi ozamanlar sabahları yürüyüşte yapıyordum...birazda dikkat etmiştim yediklerime...1 ay kadar uyguladım...ikinci kızımdan sonra kilolar geri geldi..ve malesef gitmiyor..gerçi gitmesi içinde bir çaba sarfetmiyorum benneyaptımki..şimdide şu zayıflama ürünlerine bakıyorum lahana ..krom vs..içimede sinmiyor...yeniden soğan limon mu yapsam..ama hereket lazım..offf off.. Herşeyi biliyoruz da yapmaya gelince puffff oluor herşey...7 kilo fazlam var...senağlama....forumlara bakıyorum sürekli bir mucize arıyorum..hani şöyle zahmetsizce kısadan sihirli bir formül olur diyesırnaşık şey..bu arada doğal olan hiçbir şey zararlı değil amaa saraçoğluna soru gelmiş lahana kürünü uyguladım kio veremedim diye..yanıt basit organik olsun ..ebter tohum olmasın diye..bu yüzden bu tür formüllere de elim gitmiyor...çocuk doktoru demişti 5 sene önce çocuğa çorba yaparken soğan koy ama doğal olsun...soğan bile ebter tohum....:sm_confused:
canım ben 2 aydır diyet yapıyordum 7 kilo vermiştim bu ara durmuştu yani su olması imkansız çünkü yediklerime dikkat ediyorum akşam yemegi yemiyorum spor yapıyorum ve bana tadı kötü gelmedi kokusunu almazsan sorun yok
çok güzel yaaaa bende istiorummm:)) peki sen soğan suyunu nasıl yapıorsun hayatım,tarif edermisin..kimisi 1 soğanı bölüp 15dk kaynatıo, kimisi 4 soganı kaynatıo kimisi limon katıp içio kimisi katmadan içio bazılarıda maydanoz koyuyo suyuna kaynerken....dogrusu ne bunun bilgi verirmisin...
bugün öğrendim arkadaşlar soğan suyunu ara verip içmek gerekiyomuş dielim 1 ay içtiniz 1 hafta ara vermek gerekiyomuş ben 2 hafta içtim 2 kilo verdim 1 haftadır ara verdim içmiyorum ama kiloda almıyorum bu kadar ara yeter yarın gene başlıcam . aklınızda bulunsun dedim sürakli içmeyin arada bi kaç gün ara verin zararı olabilirmiş ama gerçekten zayıfalatıyo