- Konu Sahibi bebeklinick
-
Karşıyaka kanser erken teşhis taramayı mi diyorsunuzHpv testi ketem de yapılıyor devletin kadınlara sağladığı ücretsiz test
Evet çok basit kolay bi işlem farketmiyorsunuz gerçi ben RAHİM AGZINDA YARA VAR kelimesini duyduktan sonra bide ilk muayenem oldugu için bayıldım ama acımıyor :)Ben de yaptırmam gerekiyor ne smear ne hpv oldun koronadan dolayı gidemiyorum. Çubukla örnek alınıyor diye okudum doğru mu hiç bir bilgim yok bu konuda lütfen kusura bakmayın
Önce smear sonra hpv testi yapıyorlarhpv+ gelmezse smear calisilmiyor mu? dogru mu anladim?
Benimki hpv var mı diye gittiğimde smear yaptı .Doktor öncelikle alttan muayene ediyor böyle durumlarda rahim agzında bir yara görürse önce smear testi yapıyor . Smear rahim agzındaki bu yaranın boyutumu ve tehlikesini gösteriyor . Smear testine göre biyopsi alıp hpv va testi yapıyor buna göre tedavi şekiliniz gelişiyor . Hpv negatif olup rahim agzınızda yara da olabilir tam tersi smear negatif hov pozitif de olabilir . 1 hafta önce ben de smear testi verdim bununla yatıp bununla kalkıyorum . Bi sonucum çıksın gerçekten hayır işlicem .
30 yaştan sonra yapılıyor deniyor ama doğrusu nedir ?Hpv testi 5 yılda 1 sağlık ocaklarında yapılıyor.
Gittiğiniz yerlerde eğer kafanızda soru işareti kalıyorsa bunları onlar doğru düzgün açıklama yapana kadar sorun arkadaşlar.30 yaştan sonra yapılıyor deniyor ama doğrusu nedir ?
Ben geçen ay smear yaptırdım belki bir ay bile olmadı neyse.hpv yapmadılar ...oysa hpv var mı diye gitmistim.onun testi ayrı onu yapmadık ve yaş otuz altindasin sana yapamayız zaten dendi de
Hpv testini sadece keten yapıyor ve yılda 1 kez yapılabiliyor. O arada da smear yaptırabilirsiniz30 yaştan sonra yapılıyor deniyor ama doğrusu nedir ?
Ben geçen ay smear yaptırdım belki bir ay bile olmadı neyse.hpv yapmadılar ...oysa hpv var mı diye gitmistim.onun testi ayrı onu yapmadık ve yaş otuz altindasin sana yapamayız zaten dendi de
Smear yaptırdımHpv testini sadece keten yapıyor ve yılda 1 kez yapılabiliyor. O arada da smear yaptırabilirsiniz
KetemHpv testini sadece keten yapıyor ve yılda 1 kez yapılabiliyor. O arada da smear yaptırabilirsiniz
Yaştan dolayı yapmazlarSmear yaptırdımhpv yapmadilar
Hpv testini sadece keten yapıyor ve yılda 1 kez yapılabiliyor. O arada da smear yaptırabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?