Slim in 6

Yaptım sporumu geldim hani daha kimse başlamadımı :dilcikar: kaydirigubbakcemile

güzel haberlerini bekliyorum canım :)))şaka bir yana çok yoğun geçiyor günler elimi kaldıracak halim kalmıyor bu ham vücutla başlarsam ilk günden fiyasko olur diyorum :)laelaelaelaelae

güzel haberlerini bekliyorum canım :)))şaka bir yana çok yoğun geçiyor günler elimi kaldıracak halim kalmıyor bu ham vücutla başlarsam ilk günden fiyasko olur diyorum :)laelaelaelaelae

İnşallah güzel haberle gelicem canım kaydirigubbakcemile2
Şöyle bi kaç hafta hiç bırakmadan yapabilirsem inşallahh o zaman güzel sonuçlar alcağıma inanıyorum :lepi:

İnşallah güzel haberle gelicem canım kaydirigubbakcemile2
Şöyle bi kaç hafta hiç bırakmadan yapabilirsem inşallahh o zaman güzel sonuçlar alcağıma inanıyorum :lepi:

valla 1 ay sıksan dişini acayip bir incelme olacağına eminim aa birde kiloda verdirir tabe :))):sm_cool:

Arkadaşlar ben 3 haftadır slim in 6 yapıyorum.1 hafta start it up sonra da 2 hafta rump it up yaptım.Şimdi burn it upyapacağım.Ama link indiremiyorum.Sen de zayıfla sitesinden daha evvel ikisini kolayca indirmiştim.Şimdi bunu indiremiyorum.Lütfen bana yardımcı olurmusunuz.

edasucum bu zamana kadar olan gelişmeleri yazarmısın faydası oldumu? ben sende zayıfladan bakıyordum biraz araştırayım bakalım bulabilcem mi

Ben 65-66 arası kilodaydım.Malesef kilo hiç veremedim.Yanız yememden hiç kısmadım herşey yedim.Ama kesinlikle vücudu sıkılaştırıyor ve kilo vermeseniz bile vermiş gibi daha zayıf görünüyorsunuz.Ama vakit ayırmak ve düzenli yapabilmek zor gerçekten.Elimden geldiğince 3 hafta dediğim gibi düzenli yaptım.Şimdi 3 hafta burn it up yapmam gerekiyordu.Ancak indiremediğimden yapamadım ve aksamış oldu.Ben şimdi rejim yapmıyorum ama artık akşamları hiç ekmek yemiyorum,abur cubur,hamur işi yememeye çalışıyorum.66 kiloydum ,1 kilo verdim.Şimdi 65 kiloyum.2 sene önce yine 65 kiloydum.Hem spor hem de sıkı diyet değil ama yediklerime dikkat ederek tam 7 kilo verip 58 kiloya düşmüştüm.1 sene aynı kiloda kaldım.Ancak sağlık sorunlarım nedeniyle kullandığım bir ilaç çok iştah açtı ve binbir zahmetle verdiğim kiloların hepsini 7 kiloyu tekrar aldım.Şimdi doktor o ilacı kesti ve inşallah artık yavaş yavaş zayıflarım.Ama artık o kadar kilo vermek istemiyorum.Çünkü o kadar zayıflık bana hiç yakışmadı,yüzüm çöktü.Şu an 61-62 civarı olmak istiyorum.Yani 3-4 en fazla 5 kilo vermek 60 kilonun altına düşmemek istiyorum.

edasucum vakit buldukça birşeyler yapmaya devam et birden bırakırsan vücut salar kendini hazır sıkılaşmışken bende yarın başlıcam spora inşallah yavaş yavaş bişiler yapalım deme :) iş güç bayram derken zaman olmuyordu zor geliyordu bende bugün yapabilirsem lahana çorbası yapıp yarın başlıcam etkili bir şekilde kilo verdiriyor hem de geri almıyorsun :) bende en az 10 kilo vermek istiyorum bakalım

Bende 3 hafta kadar yaptım düzenli sonra bıraktım 3 haftada bile fark ediyo ama
Tabi öyle mucize beklemeyin ama 6 hafta yapılsa daha iyi sonuçlar verir diye düşünüyorum

3 hafta haaa süper yaa darısı başıma bakalım düzene sokmak lazım biraz ama nerdee tek düzen işe gitmek :KK43:(((

merhaba arkadaşlarrr
ben slim in 6 yı 6 hafta yaptım ve gerçekten muhteşem sonuçlar aldımm çok memnundum yaklaşık 4 aydır bıraktım ve bıraktığımdan beri sadece 3 kilo aldım ama özellikle bel göbek çevremin ölüleri arttı...şimdi tekrar slim burn it up u yapmaya başladım...ilk yaparken inanın o kadınlara küfrederek yapıyordummm ama ciddi manada faydasını gördüm kesinlikle tavsiye ediyorum...ben yaparken önce 1 saat yürüyüş ardından slim yapıyorum slim start ve burn yapaken mutlaka mümkünse önceden 10 dk felan yürüyüş yapın ama burn it up ı yaparken ayrıca yürüyüşe gerek yok ölçülerimi başlamadan önce almıştım sizlere 6 haftada ne kadar inceldiğimi yazarım defterime bakınca ancak şunuda söyleyim verilmesi gereken kilo ne kadar fazlaysa o kadar etkili oluyorr ama kilolar azaldıkça vermeside zorlaşıyorr...ben 86 kiloyla başladım leslie ye şuanda 64 kiloyummm inşallahh 55 olduğum günleride görürürümmmm...
herkese iyi akşmalrrr...

bu arada arkadaşlarr bu spor özellikle kalça ve bacaklarda çok etkili eğer benim gibi özellikle göbekte sorun varsa ayrıca hergün düzenli olarak slimin ardından sadece 50 tane mekik çekmenizi öneririrmmm.... herkese iyi gecelerrr...bollll azimlii günler...:KK70:

merhaba arkadaşlarrr
ben slim in 6 yı 6 hafta yaptım ve gerçekten muhteşem sonuçlar aldımm çok memnundum yaklaşık 4 aydır bıraktım ve bıraktığımdan beri sadece 3 kilo aldım ama özellikle bel göbek çevremin ölüleri arttı...şimdi tekrar slim burn it up u yapmaya başladım...ilk yaparken inanın o kadınlara küfrederek yapıyordummm ama ciddi manada faydasını gördüm kesinlikle tavsiye ediyorum...ben yaparken önce 1 saat yürüyüş ardından slim yapıyorum slim start ve burn yapaken mutlaka mümkünse önceden 10 dk felan yürüyüş yapın ama burn it up ı yaparken ayrıca yürüyüşe gerek yok ölçülerimi başlamadan önce almıştım sizlere 6 haftada ne kadar inceldiğimi yazarım defterime bakınca ancak şunuda söyleyim verilmesi gereken kilo ne kadar fazlaysa o kadar etkili oluyorr ama kilolar azaldıkça vermeside zorlaşıyorr...ben 86 kiloyla başladım leslie ye şuanda 64 kiloyummm inşallahh 55 olduğum günleride görürürümmmm...
herkese iyi akşmalrrr...

bu arada arkadaşlarr bu spor özellikle kalça ve bacaklarda çok etkili eğer benim gibi özellikle göbekte sorun varsa ayrıca hergün düzenli olarak slimin ardından sadece 50 tane mekik çekmenizi öneririrmmm.... herkese iyi gecelerrr...bollll azimlii günler...:KK70:

canım çok güzel sonuçlar almışsın gerçekten ben de bir süre yaptım çok zor geldi heryerim tutuldu bıraktım şimdi tekrar başlamak çok zor geliyor ama yazdıklarını okuyunca tekrar gaza geldim inşallah bende başlarım güzel sonuçlar alırım :)

canım çok güzel sonuçlar almışsın gerçekten ben de bir süre yaptım çok zor geldi heryerim tutuldu bıraktım şimdi tekrar başlamak çok zor geliyor ama yazdıklarını okuyunca tekrar gaza geldim inşallah bende başlarım güzel sonuçlar alırım :)

evett cnm gerçekten bu spora devam edebilmek oldukça zor ama dietler desteklenirse muhteşem sonuçlar veren bir egzersizz programıı...:) hadi bakalım kolay gelsin sanaa:)

ben indiremedim :KK43:
kızlar özelden flan yazar mısınız ben yapamadım paralı üyelik isteniyor

Merhaba canım
ben indirdim egzersizleri fakat yapma fırsatı bulamadım
1 haftadır nivea body dinamik sabahlar yaptım
o iyi gitti bittikten snra start it up yapayım dedim
aynı gün ard arda olmadı dayanamadım bıraktım :KK43:
p.tesi günü sadece slim in 6 yaparak başlıyorum
gelişmeleri yazarım :KK71:

Merhaba canım
ben indirdim egzersizleri fakat yapma fırsatı bulamadım
1 haftadır nivea body dinamik sabahlar yaptım
o iyi gitti bittikten snra start it up yapayım dedim
aynı gün ard arda olmadı dayanamadım bıraktım :KK43:
p.tesi günü sadece slim in 6 yaparak başlıyorum
gelişmeleri yazarım :KK71:

selam
bende bir kere denedim devam edemedim keşke tekrar başlasam çok zor ve işe yarayacağını düşünüyorum.gelişmeleri bekliyoruz tartıl ölçül sonra bizle paylaş :)

hatunlar artık siteye üye olup ardından linkleri görebiliyoruz
üye olmadan linkler gözükmüyor maalesef

Son düzenleme:
X