Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım programın en azından 1 haftasını ek bir şey yapmadan yap eğer bacakların çok ağrıdıysa vücudun egzersiz karşısında zorlanıyor demektir. İp atlama da eklemlere yük bindiriyor bu program da o yüzden dizlerin zarar görmeden ağrılarının geçmesini bekle. Programa vücudun bir hafta içinde alışır ondan sonra ip atlarsın.Eki Görüntüle 1373644
2.gunde tamam benim bacaklar iyice kotulesti zor yaptim dun 100 bugunde 150 ip atladim ondan mi oldu ki.bugun ara ogunle daha iyi oldu tika basa degildim en azindan.
Aynı durumdayız canım. Ben bir yere oturup kalkerken çok zorlanıyorum. Afedersin klozete bile:)ya kızlar benim ağrılarım çok şiddetli dün sadece üst bacaklardi gece iyice arttı ağrılara uyandım o kadar bugün ağrılar sırtıma kadar çıktı suan dizlerimin üst bacaklarim belim sırtımdan kollarim her yerim pert bu bitek bende mi oldu yoksa hepimiz aynı şeyi yasiyomuyuz
Canım Slim'den önce spor yapmadıysan uzun bir süre ya da hiç spor geçmişin yoksa ağrıya uyanman çok normal ben de aynı şeyleri yaşadım iki ay önce spora ilk başladığım zamanya kızlar benim ağrılarım çok şiddetli dün sadece üst bacaklardi gece iyice arttı ağrılara uyandım o kadar bugün ağrılar sırtıma kadar çıktı suan dizlerimin üst bacaklarim belim sırtımdan kollarim her yerim pert bu bitek bende mi oldu yoksa hepimiz aynı şeyi yasiyomuyuz
Canım yağın kasa ya da kasın yağa dönüşmesi diye bir durum söz konusu değil. Eğer sporu diyetle desteklemezsen kasların gelişir ve şişer ama üstteki yağ tabakası erimez bu yüzden daha iri görünürsün. Bu yüzden yediklerine ve içtiklerine çok dikkat etmen gerekiyor yoksa daha esnek, daha sağlıklı ama daha iri bir vücudun olur maalesef. Kaldı ki slimdeki hareketler kasları fazla şişirecek tarzda hareketler değil. Seni asla hayalindeki kadar kaslı yapacak egzersizler değil Beachbody'nin programları(Body Beast'i ayrı tutuyorum.) Kaslarını uzatır, geliştirir ama futbolcu bacağın olmaz. O kadar yoğun kas yapman için çoooook temiz bir beslenme düzeni kullanıyor sporcular zaten Yaptığın sporun vücuda etkisi %30 beslenmenin etkisi ise %70Kızlar, ben yıllar evvel bir şey duymuştum:
Kalın bacaklar yoğun spor ile kasa dönüşürse bir daha hiç incelmezmiş diye..
Karate yapan biri söylemişti. Belki o spor dalı için gecerli olabilir.
Zaten biz o kadar kas oluşturamayız di mi!
Uğraşsak da olmaz
Bizim programın adı `slim` olduguna göre inceleceğiz inşallah.
aynen yaa bende bugün dolmustan inerken öyle zorlandım ki adam iki saat benim inmemi beklediAynı durumdayız canım. Ben bir yere oturup kalkerken çok zorlanıyorum. Afedersin klozete bile:)
Ne yaptık kendimize biz :)
Bugun markete gittim.poşetleri yuklendim gelurken bacaklarımı kasılmalardan zor zaptediyordum.engelli gibiydim.düsecektim hatta.
Bakma sesimi cikarmiyorum ama hic bu kadar pert olmamistim
ya kızlar benim ağrılarım çok şiddetli dün sadece üst bacaklardi gece iyice arttı ağrılara uyandım o kadar bugün ağrılar sırtıma kadar çıktı suan dizlerimin üst bacaklarim belim sırtımdan kollarim her yerim pert bu bitek bende mi oldu yoksa hepimiz aynı şeyi yasiyomuyuz
Aynı durumdayız canım. Ben bir yere oturup kalkerken çok zorlanıyorum. Afedersin klozete bile:)
Bugun markete gittim.poşetleri yuklendim gelurken bacaklarımı kasılmalardan zor zaptediyordum.engelli gibiydim.düsecektim hatta.
zaten ip yapacak halim kalmadi yuruyemiyorum nasik hoplayayim:)en iyisi haftasonuna kadar sakin durmak.Canım programın en azından 1 haftasını ek bir şey yapmadan yap eğer bacakların çok ağrıdıysa vücudun egzersiz karşısında zorlanıyor demektir. İp atlama da eklemlere yük bindiriyor bu program da o yüzden dizlerin zarar görmeden ağrılarının geçmesini bekle. Programa vücudun bir hafta içinde alışır ondan sonra ip atlarsın.
Aynı durumdayız canım. Ben bir yere oturup kalkerken çok zorlanıyorum. Afedersin klozete bile:)
hahahha kizlar ne guldum size ya bugunki halimi getirdiniz gozumun onune tuvalette ayri sovuyom ayaga kalktigimda ayri yurudugumde soylemim bile.bende kac defa saga sola yalpaladim kesin anlamistir millet su dana haliyle spor yapmis bu diye:)aynen yaa bende bugün dolmustan inerken öyle zorlandım ki adam iki saat benim inmemi bekledi
A . ben daha yeni girdim eve yaa inanılmaz yorgunum. Sporunu yapmadan bugun haftalik iznimi kullanmis olsam??? Malum ilk gündü bugün ve sürekli ayakta durdugum sürekli kosturdugum bir isim var.o sebeple çok ama çok Yoruldum bugunHayırlı olsun canım yeni işin=)
Yüksek ihtimalle kaldırdığın ağırlıktandır canım kasların güçsüz geliyordur kaldırmaya böyle olunca eklemlerine fazla yük biniyor bunda dirseğini zedelemiş olabiliray kızlar yaa banyo yaparken, kendimi keselerken kolum dirseğimden incindi birden. şu an acıyor ya neden böyle oldu. oynattıkca ağrıyor sol kol dirsegimin iç kısmı, kas gevşetici sürdüm ama ne yapmalıyım . ya bu ısınma olayı bana yetersiz geliyor herhalde , sakatlandım galiba yaaa, banyodan cıktım sacımı kurutamıyorum kolum acıyor.. tek elle yazıyorum resmen
ay kızlar yaa banyo yaparken, kendimi keselerken kolum dirseğimden incindi birden. şu an acıyor ya neden böyle oldu. oynattıkca ağrıyor sol kol dirsegimin iç kısmı, kas gevşetici sürdüm ama ne yapmalıyım . ya bu ısınma olayı bana yetersiz geliyor herhalde , sakatlandım galiba yaaa, banyodan cıktım sacımı kurutamıyorum kolum acıyor.. tek elle yazıyorum resmen