★★★Slim in 6 / 12 Ocak Grubu★★★

günaydın kızlar:))))
bende yaptım sporumu, kahvaltımı da yaptım ohh çay keyfi yapıyorum şimdi:)))
biraz hastayım son 10 dakika öksürüp kriziyle geçti(((
onun dışında kollarım çok zorlandı hala daha ağrıyor hafif tutulursa onlar tutulacak gibi:))))
sevgiyle kalın:))))

Günaydın kızlar bn de nirazdan başlıcam spora dün bütün gün temizlik yaptm dip bucak halılarımı bile sildim ptz işler yogun oluo ya işim çk kalmasn sporumu daha rahat yapayım diye

Oh oh Maşallah
Erkenci hatunumuz çok=)
Sadece start up mu yaptınız? 6 pack ve limber yaptınız mı?
Ben start up ve 6 pack i yaptım. Limberi yapmadım. Extra yaptığım hareketlerde vardı. Limbere vaktim kalmadı ,işe yetişmek için=)
Gerçi limberi yapmayıda düşünmüyordum itiraf edeyim=)

12 Ocak 2015=)
@@Agaric
@@mvem +
@@EvMakinesi
@@Morvampiv +
@@tuba_ozkan8784
@@Paleland
@@ddanes
@@pinar1202
@@melekuguzhan
@@Bunnyoga +
@@gubsej
@@Diyet1214
@@benben
@@_Lavin_
@@gogo2405
@@zordegil
@@Nastasia +

start up yaptım o yetti bana ilk gün için:)))
ilerleyen günlerde inşallah diğerlerini de eklerim

start up yaptım o yetti bana ilk gün için:)))
ilerleyen günlerde inşallah diğerlerini de eklerim
Kesinlikle ilk günden aşırı yormanın anlamı yok en iyisi neyse kendin için onu bilirsin zaten=)
Yeşil çay çok faydalı iyi ki hatırlattın.Beim biraz tansiyonumu düşürüyor.Bugün uykusuzum içmem ama yarın başlayım bende=)
kızlar bende aranıza katılabilir miyim
ölçülerimi yazayım
boy 158
yaş 29
kilo 71
göğüs 98
bel 83
göbek 89
kalça 114
bacak 41 ve 43
tabiki katılabilirsin bugün balşadık zaten .kaydediyorum seni de =)

6 pack ne oluyor onu goremedim

yarin onu da yapim belki gun icinde yaparim suan bacaklarim tutmuyo hic spor aliskanligim olmadigi icin :)
Zaten onu 1 gün yapıp 1 gün yapmaman daha faydalı olabilir. kendini ilk günden yorma gün içinde enerji bulursanda fırsatını kaçırma yinede=)

Heyecanlanmaya başladım ben kızlar ilk daha bu kadar organize şekilde birileri ile spor yapıcam

ayy bende bende:)))

maşallah cnm ya erkencisin:)) bu arada işn ne bu saatte sporu yapıp işe gidince zor olmuyo mu:) birde ben mesela duş falan alınca spordan sonra hasta olcam diye çok korkuyorum.((((

Bende kalktım gunaydınnn :)

Kizlarr bende kalktim simdi basliyorum

maşallah kızlar erkenci çokkkk:))))

Bende yorgun muyum yoksa uykusuzluktan mı bitkinim bilemedim:S
Birde iş yeri buz gibi bugün montumla oturuyorum ama yok hala üşüyorum
Onun dışında sporun getirdiği ağrı sızı henüz yok=) akşama bedenim ısınınca çıkar heralde=)

Kızlar üzülerek yazıyırm ki bni gruptan çıkarın şimdi başladm ama bnm kolum sakat ve çk yuklenıo bunda kola şimdi yürüyüş bantına geçtim 2 çocuk 1 eş 1 de ew bana bakıo mahwetmeyeyim iyice kokumu yürüyüş yapaym bn en iyisi ...çok öpüyorm sizi Allah kolaylık versin inşallah herbirinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…