★★★Slim in 6 / 12 Ocak Grubu★★★

ben akşam gidince yapcam ama videoları indiremiyom:KK43:((
tatlım google youtube video indir de o linke video linkini yapıştırıp indirebilirsin.

Akşam için bi kaç gün sonra yeni bi program daha eklemeyi düşüüyorum o yüzden sabaha alıştırmak istedim kendimi=)
Birde akşam daha yorgun hissettiğimden kendimi çok keyif alarak yapmıyorum zaman geçmiyor yaparken. Sabah bi çırpıda bitiyor=)

Kızlar üzülerek yazıyırm ki bni gruptan çıkarın şimdi başladm ama bnm kolum sakat ve çk yuklenıo bunda kola şimdi yürüyüş bantına geçtim 2 çocuk 1 eş 1 de ew bana bakıo mahwetmeyeyim iyice kokumu yürüyüş yapaym bn en iyisi ...çok öpüyorm sizi Allah kolaylık versin inşallah herbirinize
Tamam tatlım .Sağlığını riske atarak yapılmamalı spor zaten. Dikkat et kendine. Yüğrüyüş bantıda oldukça faydalı hele şu soğuk günlerde .Azmin devam ettikçe sende incecik olacaksındır.=)

Bende yorgun muyum yoksa uykusuzluktan mı bitkinim bilemedim:S
Birde iş yeri buz gibi bugün montumla oturuyorum ama yok hala üşüyorum:KK43:
Onun dışında sporun getirdiği ağrı sızı henüz yok=) akşama bedenim ısınınca çıkar heralde=)
Enerjin tükenmiştir canım, olur o kadarcık:KK16:Asıl hamlamalar ertesi gün uyanınca oluyor ben ağrıya uyandığımı hatırlıyorum Insanity'nin ilk günleri :KK48: Ben de erken yapayım dedim ama yapamadım ancak Insanity'yi bitirdim şimdi de bunu yapmaya gidiyorum, öpüyorum sizi kızlar :KK15:

Kızlar üzülerek yazıyırm ki bni gruptan çıkarın şimdi başladm ama bnm kolum sakat ve çk yuklenıo bunda kola şimdi yürüyüş bantına geçtim 2 çocuk 1 eş 1 de ew bana bakıo mahwetmeyeyim iyice kokumu yürüyüş yapaym bn en iyisi ...çok öpüyorm sizi Allah kolaylık versin inşallah herbirinize
çook geçmiş olsun

Evet Hanımlar artık sporumuzu yapmaya hazırız=)

12 ocak 2015 te başlayan 6 haftalık programımız 21 Şubat 2015 te son bulacak. Ve şu anki ölçülerimize veda etmiş olacağız.

Programımız şu şekilde olacak:
12 Ocak - 24 Ocak : Level 1
25 Ocak : Ölçülerimizi alıp yazacağız.
26 Ocak - 7 Şubat : Level 2
8 Şubat : Ölçülerimizi alıp yazacağız.
9 Şubat - 21 Şubat : Level 3
22 Şubat :Programımızı başarıyla tamamlamış olacağız. Ölçülerimizi yazacağız ve bir hayli incelmiş olacağız. =)
Kurallarımız =)
1. Her pazar dinlenme günü. (Kendi programınıza göre bu günü değiştirebilirsiniz. 1 günden fazla ara vermek yok.)
2. Her gün yaptığınız egzersizi muhakkak bildireceksiniz. Ertesi sabah liste yaparak takip edeceğim.
3. İstisnai durumlarda 3 gün izin hakkı var. 3 günü aşan durumlarda üye gruptan ayrılacak.
Grup Üyelerimiz
Agaric Agaric
@mvem
FusRam FusRam
@Morvampiv
T tuba_ozkan8784
@melekuguzhan
@gubsej
@Diyet1214
@benben
@_Lavin_
@gogo2405
@zordegil
nastasia nastasia
H Herseyguzelolacak38

canım merhaba bende katılabilir miyim gurubunuza? her sabah spor yapmak istiyorum bugün başladım bende diyetle beraber yürütücem inşallah :) spor olarak verdiğin videoları yapmak zorunda mıyız yoksa kendimizce spor yapsak olur mu ? ( plates yada jillian michaels yapmak istiyorumda ben )

Enerjin tükenmiştir canım, olur o kadarcık:KK16:Asıl hamlamalar ertesi gün uyanınca oluyor ben ağrıya uyandığımı hatırlıyorum Insanity'nin ilk günleri :KK48: Ben de erken yapayım dedim ama yapamadım ancak Insanity'yi bitirdim şimdi de bunu yapmaya gidiyorum, öpüyorum sizi kızlar :KK15:
kolay gelsin kuzum=)
Bunnyoga ne kdr pozitifsin ya gerçekten maaşallah sana ....iyi niyet pozitiflik akıyır her kelimenden :) :KK66:
=) canım benim neyi düşünürsek onu yaşarız ayrıca söylediklerimde doğru.:p
canım merhaba bende katılabilir miyim gurubunuza? her sabah spor yapmak istiyorum bugün başladım bende diyetle beraber yürütücem inşallah :) spor olarak verdiğin videoları yapmak zorunda mıyız yoksa kendimizce spor yapsak olur mu ? ( plates yada jillian michaels yapmak istiyorumda ben )
Tatlım biz özellikle bu videoları yapmak için bu grubu kurduk. sohbetimize katılabilirsin tabiki=)
eğer slim yapmaya karar verirsen ölçülerini yazdığında gruba dahil ederim. Yalnız bugünden sonra gruba katılım olmayacak.Çünkü 6 haftalık programa hepimiz aynı gün başladık aynı gün bitireceğiz.

kolay gelsin kuzum=)

=) canım benim neyi düşünürsek onu yaşarız ayrıca söylediklerimde doğru.:p

Tatlım biz özellikle bu videoları yapmak için bu grubu kurduk. sohbetimize katılabilirsin tabiki=)
eğer slim yapmaya karar verirsen ölçülerini yazdığında gruba dahil ederim. Yalnız bugünden sonra gruba katılım olmayacak.Çünkü 6 haftalık programa hepimiz aynı gün başladık aynı gün bitireceğiz.
peki paylaştığın videolarda dk olan bi video var onu mu yapıcaz? fark etmez herkesle aynı videoyu yapabilirim hiiiç problem değil hemen ölçülerimi alıp yazıyorum canım :) teşekkür ederim <3:KK6::KK6::KK6:

Kesinlikle ilk günden aşırı yormanın anlamı yok en iyisi neyse kendin için onu bilirsin zaten=)
Yeşil çay çok faydalı iyi ki hatırlattın.Beim biraz tansiyonumu düşürüyor.Bugün uykusuzum içmem ama yarın başlayım bende=)

tabiki katılabilirsin bugün balşadık zaten .kaydediyorum seni de =)
teşekkür ederim hergün level 1 imi yapıyoruz ayın 25 ine kadar menü yazmak yokm değil mi sadece sporu yazıyoruz.

tatlım 1. msjda ayrıntılar yazıyor. 2 hafta boyunca hergun 1. level olan video yapılacak. ek olarak abs ve limber videosu var onları isteyenler yapacak.
Menu yazmıyoruz sadece sporumuzu paylasıyoruz=) tabiki diyete dair önerilerde konuşulşabilir dilediğinizi yazmakta özgürsünüz elbette=) ben ölçülerini not alacağım akşam ilk msjdaki listeye eklerim canım .

Gelelim videolarımıza kolaylık olması açısından yine ekliyorum. Önce bir açıklama=)

ABS videosu göbek bölgesi için 16 dk lik extra bir video yapmanız şart değil. Fakat bu bölgeden şikayetçi olan arkadaşlarım her level sonunda olmasa bile 2 günde bir yaparlarsa çok fayda göreceklerdir.

Limber videosu ise esneme hareketlerinin olduğu 16 dk lık bir extra video. Bu videoda şart değil fakat Egzersiz sonrası kas tutulmalarını önemli oranda azalttığı için level sonunda hergün yapmanızı öneririm. Vaktinize ve tercihinize kalmış=)

Level 1

Level 2

Level 3

Abs / Karın Bölgesi

Limber / Esneme Hareketleri

ay bi dk kör müyüm neyim yaa orada yazıyormuş level 1 2 3 videoları gördüm şimdi :KK70: tamadır bende başlıyorum bugün yapmaya :KK70:

Sabah startı yaptım.
Bacakları hazrlıksz olanlar için zor.
Bir ara feci kramp girdi.
Bu arada ben ölcülerimi kendim kaydedip sizinle birlikte basladım. Listeye girmeden :)

Merhabaaa hanımlarr :) ben akşama yapabilceğim sporu çünkü sabah iş başı olduğu için :KK43: tavsannnn tavsannnn bana kızma olur muuu :)))
Güzelim yapta ister sabah 5 te yap ister akşam 23 te =) Neden kızayım ben hiç yapmayan olursa kızcam .Ama benim hatunlarım kaytarmaz biliyorum=)
hoşbulduk canım :) birşey daha sorabilir miyim? bu videolarda kullanılan bir alet var lastikli ip ucunda tutma yeri olan bir alet. bende ondan yok ama ben onun yerine plates bandımı kullansam olur mu ?
Pilates bantın varsa kullanabilirsin elbette.Ben pilates bantıyla keyif alamadım bu sabah onun yerine 1.5 lt lik su şişesi kullandım. Alternatif olarak aklında olsun=)
Ölçülerini yazmayı unutma bu arada=)

Güzelim yapta ister sabah 5 te yap ister akşam 23 te =) Neden kızayım ben hiç yapmayan olursa kızcam .Ama benim hatunlarım kaytarmaz biliyorum=)

Pilates bantın varsa kullanabilirsin elbette.Ben pilates bantıyla keyif alamadım bu sabah onun yerine 1.5 lt lik su şişesi kullandım. Alternatif olarak aklında olsun=)

yok hocam yok kaytarma hiç yoook :-) :KK66:

aa bak buda olur :) o aklıma gelmemişti deneyeyim :) hatta daha kolay olur dumbellarım da var 1 er kg ama olsun :)
bu arada ölçülerim:
kilo; 70
boy;157
göğüs; 96
bel;83
simit; 95
basen; 100
bacakların ikiside; 60
kollar; 30

offf ölçülere bak yaa :) şaka gibi :) neyse kısa zamanda incecik olucaz :)

selam :) sabah yaptım henüz bildiriyorum. rahat yaptım. tek zorlayan kısmı şu son raddede popoyu havaya kaldırıp aşağı yukarı yapıyoruz ya yatarken , seksi pozisyon diyorum ben ona hahah. ya orası " hay ben senin! " dedirtti. terletiyor ama jillian gibi öldürmüyor, nefes nefese bırakmıyor. hiç zorlanmayacak gibiyim. en azından ilk level için:KK39:

X