- 9 Ocak 2015
- 417
- 358
Canım benim bilgilerimi seve seve aktarırım.Benim yorumlarım biraz araştırma birazda kendi vücudumun cevaplarını dinlemem sonucu. İlk tavsiyem sağlıklı deneme yanılmalardan kaçma vücudunu dinle yol gösterecektir sana.Bunnyoga sen deneyimli olduğun için sana soruyorum. Spor yemekten önce mi yoksa sonra mı yapılmalı. ? Birde Bu bittikten sonra ne yapmam gerektiği hakkında bana bilgi verirmisin. Anladigim kadari ile sen çok fazla bu işin içindesiniz. Ben seni tesadüfen buldum. 2 sene önce lessie yapmıştım sadece onu biliyorum ama siz çok farklı programlardan bahsediyorsunuz. Müsait olduğunda o programlar ile ilgili bilgi verme Şansın olurmu bize sana zahmet olmazsa.
Egzersizden 1saat ya da yarım saat önce yarım muz ve bi bardak süt içmemi önermişti yüzmeye gittiğim zamanlarda antranörüm. Başkaları temiz karbonhidratıda yararlı bulabiliyor. kesinlikle aç olunmamalı.Çok tok ta olmamalıyız ikisinin arası.
Ben sabah işe gitmeden önce yapacağım için atıştırıp vakit geçmesini bekleyemem o yüzden 2 kaşık yoğurt ya da yarım bardak süt içip başlarım diye planladım kendimi. egzersiz sonrası ise protein kas onarımını destekleyerek yağ yakımının daha uzun süre devam etmesini sağlıyor. egzersiz sonrası ana ögününe denk geliyorsa yumurta tavuk gögsü olan menüleri secebilirsin. ara öğün vaktine denk geliyorsada yogurt ya da süt. kesinlikle egzersiz sonrası protein alınmalı. öncesi de krbonhidrat. burdaki ayrıntı karbonhidrat düşük gi olmalı ve miktarı az olmalı.
Diğer bahsettiğimiz programları da sonra konuşalım olur mu yarın? Agaricte benimlee aynı programları incelemiş hatta insanty i yapmış oldukça bilgili o da anlatacaktır eminim=)