★★★Slim in 6 / 12 Ocak Grubu★★★

Canım benim bilgilerimi seve seve aktarırım.Benim yorumlarım biraz araştırma birazda kendi vücudumun cevaplarını dinlemem sonucu. İlk tavsiyem sağlıklı deneme yanılmalardan kaçma vücudunu dinle yol gösterecektir sana.

Egzersizden 1saat ya da yarım saat önce yarım muz ve bi bardak süt içmemi önermişti yüzmeye gittiğim zamanlarda antranörüm. Başkaları temiz karbonhidratıda yararlı bulabiliyor. kesinlikle aç olunmamalı.Çok tok ta olmamalıyız ikisinin arası.
Ben sabah işe gitmeden önce yapacağım için atıştırıp vakit geçmesini bekleyemem o yüzden 2 kaşık yoğurt ya da yarım bardak süt içip başlarım diye planladım kendimi. egzersiz sonrası ise protein kas onarımını destekleyerek yağ yakımının daha uzun süre devam etmesini sağlıyor. egzersiz sonrası ana ögününe denk geliyorsa yumurta tavuk gögsü olan menüleri secebilirsin. ara öğün vaktine denk geliyorsada yogurt ya da süt. kesinlikle egzersiz sonrası protein alınmalı. öncesi de krbonhidrat. burdaki ayrıntı karbonhidrat düşük gi olmalı ve miktarı az olmalı.
Diğer bahsettiğimiz programları da sonra konuşalım olur mu yarın? Agaricte benimlee aynı programları incelemiş hatta insanty i yapmış oldukça bilgili o da anlatacaktır eminim=)

himmm en guzeli sabah aslinda ama cok erken kalkiyorum is icin imkansiz sabah yapmam.aksamda 6 gibi evdeyim yemegimi yer 8 gibi baslarim dusuncesiyle yarin ki yemegi suan pisiriyorum vakit kaybetmeyeyim diye:)Aslinda yemekten sonra bir rehavet cokuyor insana ben isten gelir gelmez spor yapayim en iyisi dimi canim?hem spor yapinca insan tok hissediyor kendini.spordan once de sut icerim ne dersin nasil bir yol izleyeyim 40 dk ds yuruyus yapayim diyorum?

Akşam yemeğini 6-7 arası hallediyorsan 8 de kaytarmayıp başlarım dersen bence daha iyi olur. Çünkü o sırada günün yorgunluğunu biraz atmış olacaksın. Gelir gelmez biraz süt içip başladığında sütün verdiği laktik asitle daha yorgun olabilirsin. verimli olmayabilir. Sabah enerjisi olduğu için ben sütü tercih ediyorum. Akşam için öneremem.
İlla gelir gelmez yapayım işi bitsin diyorsan Biraz kac badem ceviz gibi bir ara öğün yapabilirsin sanırım Meyve ile birlikte.
Ve İstersen ilk gün için öncesinde yürüyüş yapma sonrasına bırak. Vücut alışık olmadığı için 35 dk da olsa yorucu hareketler olacak ve kas tutulması bi çoğumuz yaşayacağız=) yürüyüşü önce yaptığında enerjin yetmeyebilir. Kısacası kondüsyonunu bilemiyorum ama fikrim bu yönde=)

tatlım sabahda yazabilirsin ama şimdi yazsan daha iyi olur listeyi güncelleyip yatacağım bende=)

Fıstıklarım ben çıkıyorum şimdi . Hala gruba katılmak isteyenler var ise bana özelden ölçülerinizi msj attın olur mu ? şiteyi güncelliyorum. Yarın sabah ilk sayfada eksik gedik yanlış bilgi var olursa yine özel msjdan ulaşın hemen düzelteyim=)

Herkese tatlı rüyalar. Ve Yarın için keyifli spor dolu dklar diliyorum.=)

Sana da canım:*

evet dayanamadım listeyi ekledim
Biraz gözlerim karıştı =) bir ara bakıverin hatam varsa düzelteyim son kez iyi geceler Hanımlar=)

Günaydın Hanımlar
Zor oldu ama çıktım yataktan ve sporumu yapmaya gidiyorum. Kaptan olarak erken saatlerde yapayım ki kaytaran olursa kulağından sürükleyerek haydi kaldır totonu sporunu yap diyebileyim değil mi

Gunaydinlar yapin ve sonuclari soyleyin lutfen nereleriniz agridi:)ben aksam yapabilecegim ancak umarim istedigimiz incelige kavusuruz.kizlar ben takvimini indirdim bugun cikarttiracam acayip motive edici biseye benziyor.

evet dayanamadım listeyi ekledim
Biraz gözlerim karıştı =) bir ara bakıverin hatam varsa düzelteyim son kez iyi geceler Hanımlar=)

Eline sağlık canım

Ben de fotoyu aldım canım sağol paylaştığıın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…