★★★Slim in 6 / 12 Ocak Grubu★★★

merhaba kızlar hafta sonu uğrayamadım. şimdi baktım ne güzel incelmişssiniz maşallah tam gaz devam diyorum=) 6 kişi kalmışız spora devam eden =) listemizi ekliyorum yapıp.

Benim ölçülerimide yazayım sizler kadar incelememişim ama olsun yindede bi incelme var bunada şükür=)

Kilo85/82.2/-2.8

Göğüs:97/97/0
Bel:91/90/-1
Göbek:107/104/-3
Kalça:115/114/-1
Basen:112/110/-2
Bacak:70-70/68-68/-2
Kol:33-33/32-32/-1

Toplam:10 cm incelme iyimiş ya=)

Ben yaptım.
Biraz dikkatli ve kısa kestim.
Ağrı yuzunden hareket zorlugu cekebilecek bir donemde degilim cunku.
Evde tadilat da var, bu şartlar altında kasılıp kalmıyayım :)

Ben yaptım.
Biraz dikkatli ve kısa kestim.
Ağrı yuzunden hareket zorlugu cekebilecek bir donemde degilim cunku.
Evde tadilat da var, bu şartlar altında kasılıp kalmıyayım :)

ayrıyetten kolay gelsin videoda zaten ek olarak agrıya sebep vercek hareketler köpek pozisyonunda tekme calışmaları. onlarda kalcayı hizaya sokan en iyi hareketler =)

yok yok izledim tekrar şimdi squatları baya bi çeşitlendirmis debbie ablamız canımıza okuyacak=)

Aman allahim hic bu kadar zor oldugunu dusubmemistjm resmen kalbimi bogazimda hissettim nefes almakta zorlandim o kadar zor yanii.. neyse sizi korkutmiyim cok kolaydi kizlarrhemencicik yapiverdim sporumu kesinlikle artiyi hakettim

Aman allahim hic bu kadar zor oldugunu dusubmemistjm resmen kalbimi bogazimda hissettim nefes almakta zorlandim o kadar zor yanii.. neyse sizi korkutmiyim cok kolaydi kizlarrhemencicik yapiverdim sporumu kesinlikle artiyi hakettim
tebrik ediyorum ben bugün izlerken aman tnrım dedim zaten=)
bugün başım çok agrıyor ben izin kullanıyorum. orucluydum ona sıgınıyorum sımdı=)

Bende yaptım yanlız hakikaten zor üstüne karın hareketlerini yapamadım.

pes etmeyin kızlar ya deneyelim bakalım baktık daha zor geliyor bi kaç gün daha level 1 den devam edin level 2 için yeterince hazır olcaz elinde sonunda.

pes etmeyin kızlar ya deneyelim bakalım baktık daha zor geliyor bi kaç gün daha level 1 den devam edin level 2 için yeterince hazır olcaz elinde sonunda.
yok yaa bi daha level 1 e donmeyelim elinde sonunda alismamiz lazım değil mi ama .. onun.hizina yetişmek mümkün değil zaten arada dinlendim ben boyle böyle bence hepimiz alisiriz .

yok yaa bi daha level 1 e donmeyelim elinde sonunda alismamiz lazım değil mi ama .. onun.hizina yetişmek mümkün değil zaten arada dinlendim ben boyle böyle bence hepimiz alisiriz .
ben alternatif olarak hepten bırakılmaması için dedim kendi adıma henüz level 2 yi yapmadım ama sürüne sürünede olsa yapcam =) level 1 de zorlanmadan bu kadar inceldim level 2 yi göklere cıkarırım=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…