evet .s ikinci levele başlayan plmadi mi daha ben akşam yapicampek bir ıssızlaşmış buralar :/
Bende akşam yapıcam,niyetliyim sabah kalkmadım o yüzden.evet .s ikinci levele başlayan plmadi mi daha ben akşam yapicam
Ben yaptım.
Biraz dikkatli ve kısa kestim.
Ağrı yuzunden hareket zorlugu cekebilecek bir donemde degilim cunku.
Evde tadilat da var, bu şartlar altında kasılıp kalmıyayım :)
Ben akşam yapıcam merak ediyorum nasıl olacak.evet .s ikinci levele başlayan plmadi mi daha ben akşam yapicam
tebrik ediyorum ben bugün izlerken aman tnrım dedim zaten=)Aman allahim hic bu kadar zor oldugunu dusubmemistjm resmen kalbimi bogazimda hissettim nefes almakta zorlandim o kadar zor yanii.. neyse sizi korkutmiyim cok kolaydi kizlarrhemencicik yapiverdim sporumu kesinlikle artiyi hakettim
yok yaa bi daha level 1 e donmeyelim elinde sonunda alismamiz lazım değil mi ama .. onun.hizina yetişmek mümkün değil zaten arada dinlendim ben boyle böyle bence hepimiz alisiriz .pes etmeyin kızlar yadeneyelim bakalım baktık daha zor geliyor bi kaç gün daha level 1 den devam edin level 2 için yeterince hazır olcaz elinde sonunda.
ben alternatif olarak hepten bırakılmaması için dedim kendi adıma henüz level 2 yi yapmadım ama sürüne sürünede olsa yapcam =) level 1 de zorlanmadan bu kadar inceldim level 2 yi göklere cıkarırım=)yok yaa bi daha level 1 e donmeyelim elinde sonunda alismamiz lazım değil mi ama .. onun.hizina yetişmek mümkün değil zaten arada dinlendim ben boyle böyle bence hepimiz alisiriz .