★★★Slim in 6 / 12 Ocak Grubu★★★

günaydın kızlar dün akşam izin gününü kullanacaktım ama dayanamadım yaptım level 2 yi geç saatti yazmak için gelmedim buraya direk duş alıp uyudum.
evet muhteşem sızı hissediyorum her yerimde:KK70:
özellikle bacaklarım iç bacaklarım cayır cayır yanıyo=)

Ben az sonra yapıcam yaparken zor gelmişti ama bugün ağrı falan yok normalmi acaba.

yemek yeni yedim arkadaşlar. üc saat sonra yaparım yaparsam çünkü tokken ve yemek yedikten iki saat sonra bile olsa benim midem bulanıyor spor yaparken..

Nerden dedim acı hissetmiyorum diye .s sol koluma birsey yoldu kaslar zedelendi heralde kolumu kaldirmakta cok zorlaniyorum bu gunki sporumu yaoamicam buyuk ihtimal :KK43: ama 55 kere squat yaptim

Nerden dedim acı hissetmiyorum diye .s sol koluma birsey yoldu kaslar zedelendi heralde kolumu kaldirmakta cok zorlaniyorum bu gunki sporumu yaoamicam buyuk ihtimal :KK43: ama 55 kere squat yaptim
tek kolun mu ağrıyor canım:/ dikkat et hiç yoktan squat yapman iyi olmuş =)

bu arada bende yaptım sporumu . bugünde oruçluydum yemekten sonra hiç kendimde o gücü hissetmiyordum ama kalk bunny sen kaytarırsan grupta herkes kaytarır dedim ve yaptım. Beni çok yordu turbo yapmıcam bi kaç gün o yüzden.
oruc dolayısıyla mı bu yorgunluk yoksa level 2 mi zorluyo çözemedim şu an

:KK70:

ölüyorum. jilliandan sonra bu öldürüyor arkadaşlar ama ikisinde de ikinci leveldeyim ama bu daha zor arkadaşlar iddia ediyorum fikir olsun. :KK70: ve tartıda daha kilo almış görünüyorum yağım azalıyor ama kilom yarım kilo falan arttı hoş yediğime de dikkat edemiyorum bir haftadır.

allah sonumuzu hayreylesin tavsannnn tavsannnn seni taktir ediyorum , iyi bir kaptansın.

:KK70:

ölüyorum. jilliandan sonra bu öldürüyor arkadaşlar ama ikisinde de ikinci leveldeyim ama bu daha zor arkadaşlar iddia ediyorum fikir olsun. :KK70: ve tartıda daha kilo almış görünüyorum yağım azalıyor ama kilom yarım kilo falan arttı hoş yediğime de dikkat edemiyorum bir haftadır.

allah sonumuzu hayreylesin tavsannnn tavsannnn seni taktir ediyorum , iyi bir kaptansın.

teşekür ederim tatlım.
Haklısın jillianda sürenin kısalığı durumu biraz kurtarıyordur belki. zor bizim slim ama emeklerimizin karşılığını alacağız. artan kiloya takılma bence dediğin gibi kas oranı yükseldikçe kilo artıyor incelmeye odaklan sen.
zaten kas oranı arttıgında vucudun gunluk harcadıgı kalorıde artıyor bu durumda aynı duzende yesen bıle bı sure sonra kılo vereceksın. onemlı olan kas oranı yag oranının dusmesı. tabı arttırıyoruz dıye cosup yemeyelım ama ırade ısı ıste =)

teşekür ederim tatlım.
Haklısın jillianda sürenin kısalığı durumu biraz kurtarıyordur belki. zor bizim slim ama emeklerimizin karşılığını alacağız. artan kiloya takılma bence dediğin gibi kas oranı yükseldikçe kilo artıyor incelmeye odaklan sen.
zaten kas oranı arttıgında vucudun gunluk harcadıgı kalorıde artıyor bu durumda aynı duzende yesen bıle bı sure sonra kılo vereceksın. onemlı olan kas oranı yag oranının dusmesı. tabı arttırıyoruz dıye cosup yemeyelım ama ırade ısı ıste =)

Ben zaten cosmaya hazir bi canavarmis onu ankdim. Sizkerin vucudu bu kadar gun sonra ne alemde, bana hala dizleri sakatlayacakmisim gibi zorluyor o yuzden hizlannan hareketlerini yapmiyorum. Gaza gelmeden duz devam ediorum :KK53::KK6:

Ben zaten cosmaya hazir bi canavarmis onu ankdim. Sizkerin vucudu bu kadar gun sonra ne alemde, bana hala dizleri sakatlayacakmisim gibi zorluyor o yuzden hizlannan hareketlerini yapmiyorum. Gaza gelmeden duz devam ediorum :KK53::KK6:
kimi zaman hareketler yordugunda bi soluk alıp devam ediyorum bende yoksa onlar gibi olmak ne mümkün
birde su dizi yan taraftan yukarı cekiyoruz ya orda sağ baagımda yaparken hareketi eklemlerimden birinde i sıkıntı oluyor:KK70: kırt edıyor sankı kemik eklemden cıkıp yerine geçiyor gibi bi ses. verdiği his canımı yakmıyo ama kemık yer değiştiriyor gibi tarif edebildim mi emin değilim gerçi=)

evet sadexe sol kolum büyük ihtimal bugün hastaneye gidixem .s .s
Geçmiş olsun canım.

Benim de ağrılarım oldu.
Level 1'e basladigimizda bacaklar kotu olmuştu.
Bu sefer kollar, karın ve kulunçlar nedense:)
Ama ilk zamanlarki kadar kötü degil ağrıları :KK66:

X