hayırlı sabahlarr :) ya ben.niye acı hissetmiyorjm hareketleri doğru yapmadim mi acabaGünaydın kimsecikler yok mu?
ben turbo programını da yapıyorum kızlar agrıları o da saglamıs olabılır bılemıyorum kıhayırlı sabahlarr :) ya ben.niye acı hissetmiyorjm hareketleri doğru yapmadim mi acaba
tek kolun mu ağrıyor canım:/ dikkat et hiç yoktan squat yapman iyi olmuş =)Nerden dedim acı hissetmiyorum diye .s sol koluma birsey yoldu kaslar zedelendi heralde kolumu kaldirmakta cok zorlaniyorum bu gunki sporumu yaoamicam buyuk ihtimalama 55 kere squat yaptim
evet sadexe sol kolum büyük ihtimal bugün hastaneye gidixem .s .stek kolun mu ağrıyor canım:/ dikkat et hiç yoktan squat yapman iyi olmuş =)
ölüyorum. jilliandan sonra bu öldürüyor arkadaşlar ama ikisinde de ikinci leveldeyim ama bu daha zor arkadaşlar iddia ediyorum fikir olsun.ve tartıda daha kilo almış görünüyorum yağım azalıyor ama kilom yarım kilo falan arttı hoş yediğime de dikkat edemiyorum bir haftadır.
allah sonumuzu hayreylesintavsannnn seni taktir ediyorum , iyi bir kaptansın.
ihmal etme tatlım dönünce haberdar et muhakkakevet sadexe sol kolum büyük ihtimal bugün hastaneye gidixem .s .s
teşekür ederim tatlım.
Haklısın jillianda sürenin kısalığı durumu biraz kurtarıyordur belki. zor bizim slim ama emeklerimizin karşılığını alacağız. artan kiloya takılma bence dediğin gibi kas oranı yükseldikçe kilo artıyor incelmeye odaklan sen.
zaten kas oranı arttıgında vucudun gunluk harcadıgı kalorıde artıyor bu durumda aynı duzende yesen bıle bı sure sonra kılo vereceksın. onemlı olan kas oranı yag oranının dusmesı. tabı arttırıyoruz dıye cosup yemeyelım ama ırade ısı ıste =)
kimi zaman hareketler yordugunda bi soluk alıp devam ediyorum bende yoksa onlar gibi olmak ne mümkünBen zaten cosmaya hazir bi canavarmis onu ankdim. Sizkerin vucudu bu kadar gun sonra ne alemde, bana hala dizleri sakatlayacakmisim gibi zorluyor o yuzden hizlannan hareketlerini yapmiyorum. Gaza gelmeden duz devam ediorum
Geçmiş olsun canım.evet sadexe sol kolum büyük ihtimal bugün hastaneye gidixem .s .s
Ben zaten cosmaya hazir bi canavarmis onu ankdim. Sizkerin vucudu bu kadar gun sonra ne alemde, bana hala dizleri sakatlayacakmisim gibi zorluyor o yuzden hizlannan hareketlerini yapmiyorum. Gaza gelmeden duz devam ediorum
Geçmiş olsun canım.
Benim de ağrılarım oldu.
Level 1'e basladigimizda bacaklar kotu olmuştu.
Bu sefer kollar, karın ve kulunçlar nedense:)
Ama ilk zamanlarki kadar kötü degil ağrıları