★★★Slim in 6 / 12 Ocak Grubu★★★

kızlar yaaa ben.kolumdan.dolayı yapamıyorum sinirlerim bozuluyor gerçi suan.biraz daha iyiyim ama.spor.yapicak kadar iyi olmadım hiç yapmamaktansa bacaklarimizi calistiriyorum yattığım yerden .s eğer yapabilirsem biraz da mekik cekmeyi dusunuyorum squati hergün yapıyorum zaten =)

gecmıs olsun cnm tekrar doktora gıdecektın ne ddedı?
kac squat yapıyosun bakım
=)

arkadaşlar inanır mısınız ben yine kolumu sakatladım.. aynı yerde geçtiğimiz haftalarda dirsek kısmı yüzünden cok kötü olmuştum üç gün istirhat sonrası iyiye dönmüştü kolum ama şimdi yine aynı oldu.. ben artık kol hareketlerini mi yapmamalıyım anlamadım, dizler gitmesin derken kollara bir haller oldu, abi ben hiç spor yapmayayım mı o zaman bilen bir arkadaş varsa bana akıl versin artık ki söyle ki hareketleri de yavaş yapıyorum oysa ya inanamıyorum benim kollarım çok çürük ya da. gelip şuraya ikinci kere kolumun dirseğimden acıttığımı söylemek resmen dejavu. işin enteresanı spor yaptıktan sonra şiddetlil bir şekilde hissetmem. spor anında baskıyı kas çalışması olarak algılıyorum sanırım ama benim bu kol hareketleriyle cok sıkıntım var.. bırakmak da istemiyorum ama ağır mı geliyor acaba ya anlamadım ben...

alla allah acaba ters yaptıgın bı hareket mı var? ıstersen bırak slımı
leslie gibi hafif ama cardio olacagı için kilo vermeni destekleyecek egzersizlere yönel bi sure

Selam kızlar.
Biz şehir dışında olacağız ama ben haftaya pazar ölçüleri bildirmeye çalışırım.
İyi bakın kendinize.
Öptüm. A e o..

kizlarr benim kolumda baya iyi oldu tam geçmedi ama iyi yani :) onun için yavaş yavaş ta olsa bugün spormu yapicam yapmayınca suçluluk duyuyorum ama görüyorum ki level 2 den.sonra dökülme çok olmuş .s

kizlarr benim kolumda baya iyi oldu tam geçmedi ama iyi yani :) onun için yavaş yavaş ta olsa bugün spormu yapicam yapmayınca suçluluk duyuyorum ama görüyorum ki level 2 den.sonra dökülme çok olmuş .s
ne yazıkkı bu benımde tadımı kacırdı acıkcasa

Kol hareketlerini fazla yapmadan diğer hareketlerini yapabilirsin sanırım hiç yoktan iyidir kolları gerçekten zorluyor hareketler.

kızlar sayfayı hep takip ediyordum ama sırf yorum yapabilmek için üye oldum, azminize hastayım. Süpersiniz
ben grupların başlama tarihlerine yetişemedim ama bu hafta ön hazırlıklarımı yapıp başlicam tek basıma. Hadi inşallah hepimize, bu yaza güzel girelim

canım sende katıl aramıza
bu arada jillian yeni grubu baslayacak sanırım ona dahil olabilirsin istersen=)

ee kızlar nerdesiniz hiç ugrayan olmamıs buraya:/

ben devam ediyorum ama buranın sesızlıgı benımde motıvasyonumu dusurdu

Iyi geceler kusura bakmayın uğrayamadım dün nobetciydim kötü bir nöbet gecirdim gece uyumadim. Dun sporumu yapamadım o yuzden izin günümü kullanmış sayilayim. Sporu birakmadim devam ediyorum ama sayfaya gelmek konusunda çok zaman ayıramıyorum biraz daha gayret ederim gelmek için. Birde bir iki güne regl olcam umarım engel olmaz hareketleri yapmama.

Kızlar merhaba. Devam edenleri tebrik ederim azminizi. Bu spordan önce her akşam esneme ve basit egzersizlere bile alışık olmayanlar yapmasın bunu. Mesela ben. 1 gün yaptım dizim incinmişti. Spora daha dayanıklı olunca yine yapmayı dusunurum ama. Hepinize başarılar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…