gecmıs olsun cnm tekrar doktora gıdecektın ne ddedı?kızlar yaaa ben.kolumdan.dolayı yapamıyorum sinirlerim bozuluyorgerçi suan.biraz daha iyiyim ama.spor.yapicak kadar iyi olmadım hiç yapmamaktansa bacaklarimizi calistiriyorum yattığım yerden .s eğer yapabilirsem biraz da mekik cekmeyi dusunuyorum squati hergün yapıyorum zaten =)
ölüm iyiye gidince gitmedim :) hergün 5 er 5 er arttiriyorum bugün 60 :)gecmıs olsun cnm tekrar doktora gıdecektın ne ddedı?
kac squat yapıyosun bakım
=)
hm 30 gunluk programdasın bende baslıcam sozde ama usenıyorumölüm iyiye gidince gitmedim :) hergün 5 er 5 er arttiriyorum bugün 60 :)
bana.bu daha kolay geldi slimjn yanında hiç biseh geliyo bana :)hm 30 gunluk programdasın bende baslıcam sozde ama usenıyorum
alla allah acaba ters yaptıgın bı hareket mı var? ıstersen bırak slımıarkadaşlar inanır mısınız ben yine kolumu sakatladım.. aynı yerde geçtiğimiz haftalarda dirsek kısmı yüzünden cok kötü olmuştum üç gün istirhat sonrası iyiye dönmüştü kolum ama şimdi yine aynı oldu.. ben artık kol hareketlerini mi yapmamalıyım anlamadım, dizler gitmesin derken kollara bir haller oldu, abi ben hiç spor yapmayayım mı o zaman bilen bir arkadaş varsa bana akıl versin artık ki söyle ki hareketleri de yavaş yapıyorum oysa ya inanamıyorum benim kollarım çok çürük ya da. gelip şuraya ikinci kere kolumun dirseğimden acıttığımı söylemek resmen dejavu. işin enteresanı spor yaptıktan sonra şiddetlil bir şekilde hissetmem. spor anında baskıyı kas çalışması olarak algılıyorum sanırım ama benim bu kol hareketleriyle cok sıkıntım var.. bırakmak da istemiyorum ama ağır mı geliyor acaba ya anlamadım ben...
ne yazıkkı bu benımde tadımı kacırdı acıkcasakizlarr benim kolumda baya iyi oldu tam geçmedi ama iyi yani :) onun için yavaş yavaş ta olsa bugün spormu yapicam yapmayınca suçluluk duyuyorumama görüyorum ki level 2 den.sonra dökülme çok olmuş .s
Kol hareketlerini fazla yapmadan diğer hareketlerini yapabilirsin sanırım hiç yoktan iyidir kolları gerçekten zorluyor hareketler.arkadaşlar inanır mısınız ben yine kolumu sakatladım.. aynı yerde geçtiğimiz haftalarda dirsek kısmı yüzünden cok kötü olmuştum üç gün istirhat sonrası iyiye dönmüştü kolum ama şimdi yine aynı oldu.. ben artık kol hareketlerini mi yapmamalıyım anlamadım, dizler gitmesin derken kollara bir haller oldu, abi ben hiç spor yapmayayım mı o zaman bilen bir arkadaş varsa bana akıl versin artık ki söyle ki hareketleri de yavaş yapıyorum oysa ya inanamıyorum benim kollarım çok çürük ya da. gelip şuraya ikinci kere kolumun dirseğimden acıttığımı söylemek resmen dejavu. işin enteresanı spor yaptıktan sonra şiddetlil bir şekilde hissetmem. spor anında baskıyı kas çalışması olarak algılıyorum sanırım ama benim bu kol hareketleriyle cok sıkıntım var.. bırakmak da istemiyorum ama ağır mı geliyor acaba ya anlamadım ben...
canım sende katıl aramızakızlar sayfayı hep takip ediyordum ama sırf yorum yapabilmek için üye oldum, azminize hastayım. Süpersiniz
ben grupların başlama tarihlerine yetişemedim ama bu hafta ön hazırlıklarımı yapıp başlicam tek basıma. Hadi inşallah hepimize, bu yaza güzel girelim
evet herkes bıraktı yazık olduee kızlar nerdesiniz hiç ugrayan olmamıs buraya:/
canım sende katıl aramıza
bu arada jillian yeni grubu baslayacak sanırım ona dahil olabilirsin istersen=)
ee kızlar nerdesiniz hiç ugrayan olmamıs buraya:/
ben devam ediyorum ama buranın sesızlıgı benımde motıvasyonumu dusurdu