★★★Slim in 6 / 12 Ocak Grubu★★★

Bende merak ediyorum ama nedense üşeniyorum ya :-i
Tartıya çıkmak daha kolayıma geliyor, böylesi daha iyi ölcülere bakmayayım diyorum.
Tartıya göre 2 kilo verdim 1 haftada:-)
Bende tartıda değişiklik yok o yüzden biraxda ölçüleri merak ediyorum.

yya kızlar bende 61.5 dan 63 e çıkmıştım üç gündür suya yuklendim şimdi 62.1 oldum :) bizim olcumlerimiz 6 hafta sonra mi olucak yoksa level 1 i bitirdikten sonra mi olculerimi çok merak ediyorum da :-)

PicsArt_1421618607926.jpg

benim spor tamam kizlar geride kalmadim 1 hafta bitti sukur.benimde icim gidiyor olcmek icin ama incelmemissem hayal kirikligi olur o yuzden 1 hafta daha sabirrr

günaydın kızlar.
nasıl gidiyor bakalım.
Sabah sporumu yaptım.Uykusuzluktan öleceğim:KK43: erken uyuyabilmenin bir formulu yok mu? Kaçta yatarsam yatayım, uyku gözümden aksa bile yok uyuyamıyorum deli olcam. en son saate baktığımda 3 e çeyrek vardı sonra uyumuşum. Ama 6 da kalkınca olmuyor yetmiyor. Bugün hareketleri baştan savma yaptım sanırım :S
Uykusuzluk sinirde yapıyor sanırım of of of:/
Güne kötü mü başladım ne:KK43:

Bu arada + listesini hergün güncellemek biraz zoruma gidiyor. Üşeniyorum. Kendimce bir yoğunluğum var buraya gereken zamanı ayıramayınca içime dert ediyorum. Geliyorum yorum yazıyorum liste güncellemedim diye daha bi dert yapıyorum. O yüzden kendi yükümü hafifletmek istiyorum=) Yapmak isteyen olursa memnun olurum. Listeyi günlük güncellemeyecek olmam sorun olur mu kızlar?
Herkes sporu kendine yapıyor bi gün aksatsakta ölçüm günü nasibimizi alacağız zaten=)
Tabi hergün burda bildirim yapalım yine. Bu değişmez kural.
Ölçü listelerimiz 2 haftada bir güncellenecek göreceğiz herşeyi zaten.

Benim canim sporum bitti. Şimdi çay içicem keyifle.
Ay ben bu levele çok alıştım. Giderek daha iyi oturuyor kafamda hareketlerin amacı.

Bunnyoga cım. Ben hic artı listesine bakmiyorum. Bence onemli olan buraya girip yaptım diyerek teyit etmek. Bir nevi kendi sözümüzün arkasında durup imzamızı atmak :)

Benim canim sporum bitti. Şimdi çay içicem keyifle.
Ay ben bu levele çok alıştım. Giderek daha iyi oturuyor kafamda hareketlerin amacı.

Bunnyoga cım. Ben hic artı listesine bakmiyorum. Bence onemli olan buraya girip yaptım diyerek teyit etmek. Bir nevi kendi sözümüzün arkasında durup imzamızı atmak :)
Zaten ilk bi
kaç gün acemilikle geçti şimdi fark ediyoruz dediğin gibi hangi hareketin hangi kasımızı etkilediğini ve şimdi bu daha çok keyif veriyor=) Bende sabırsızlanıyorum level 2 için bakalım süre uzayınca nasıl olacağız=)

Bende tartıda değişiklik yok o yüzden biraxda ölçüleri merak ediyorum.
Ben diyet yapmiyorum ama "psikolojik yeme" çoktu bende.
O durumuma kendimce bir cözüm yolu buldum sanırım. O yüzden kilo verdim biraz.
Yeni aldığım kilolar çoktu benim.
Onlar çabuk gidiyor.

günaydın kızlar.
nasıl gidiyor bakalım.
Sabah sporumu yaptım.Uykusuzluktan öleceğim:KK43: erken uyuyabilmenin bir formulu yok mu? Kaçta yatarsam yatayım, uyku gözümden aksa bile yok uyuyamıyorum deli olcam. en son saate baktığımda 3 e çeyrek vardı sonra uyumuşum. Ama 6 da kalkınca olmuyor yetmiyor. Bugün hareketleri baştan savma yaptım sanırım :S
Uykusuzluk sinirde yapıyor sanırım of of of:/
Güne kötü mü başladım ne:KK43:
Uykusuzluk kötü gerçekten yatmadan yarım saat önce yoğurt yemeyi denedinmi yada papatya çayı iyi gelir.
Bu arada + listesini hergün güncellemek biraz zoruma gidiyor. Üşeniyorum. Kendimce bir yoğunluğum var buraya gereken zamanı ayıramayınca içime dert ediyorum. Geliyorum yorum yazıyorum liste güncellemedim diye daha bi dert yapıyorum. O yüzden kendi yükümü hafifletmek istiyorum=) Yapmak isteyen olursa memnun olurum. Listeyi günlük güncellemeyecek olmam sorun olur mu kızlar?
Herkes sporu kendine yapıyor bi gün aksatsakta ölçüm günü nasibimizi alacağız zaten=)
Tabi hergün burda bildirim yapalım yine. Bu değişmez kural.
Ölçü listelerimiz 2 haftada bir güncellenecek göreceğiz herşeyi zaten.
Bence hergün guncellemeye gerek yok biz yaptım yaziyoruz zaten birde dediğin gibi olculerimizi yazinca kimin yapıp kimin yapmadığı çıkar ortaya.
Ben bu sabah ölçü aldım gogocum
Gögüs ve bel hariç 1'er cm gitmiş.
Bel aynı ama göbekte fark var yani.:KK70:
Bende aldım canım bayaa fark var bende.

Ben bu sabah ölçü aldım gogocum
Gögüs ve bel hariç 1'er cm gitmiş.
Bel aynı ama göbekte fark var yani.:KK70:
oy ne güzel=)
benim göbek kısmım değişik bi hal aldı :KK70: öne doğru sivrildi ama yanları gitti .Yanlar gittigi için sivrilmiş duruyo belkide bilmiyorum bu hoşuma gitti. Ölçülerim değişmemiş dedim ama periyodik durum başlıyor onun şişliği varmış sanırım bende de

Ben diyet yapmiyorum ama "psikolojik yeme" çoktu bende.
O durumuma kendimce bir cözüm yolu buldum sanırım. O yüzden kilo verdim biraz.
Yeni aldığım kilolar çoktu benim.
Onlar çabuk gidiyor.
benimkide pskolojik yeme ne güzel tanımlamışsın :KK70::KK70:

Uykusuzluk kötü gerçekten yatmadan yarım saat önce yoğurt yemeyi denedinmi yada papatya çayı iyi gelir.

Bence hergün guncellemeye gerek yok biz yaptım yaziyoruz zaten birde dediğin gibi olculerimizi yazinca kimin yapıp kimin yapmadığı çıkar ortaya.

Bende aldım canım bayaa fark var bende.

eksiksiz gidince incelmede hızlı oluyor=) şimdi incelmeyi görünce daha sevklisin değil mi=)

gunaydın ıyı haftalar kızlarrr

bugun gene level 1+karın egsersızı+45 dakıkalık yuruyusumu bıtırmıs bulunuyorum efendımm :KK72::KK72::KK72::KK72:+
ve sabah tartıldım 1 haftada toplam 1900 gr vermısım. yenı kılom 77,100 :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: olculerımıbu haftanın sonunda alıcam bakalım cokk merak edıuyorum. bu arada dıyetımde kacamaksız ve sorunsuz devam edıyor :KK36::KK36::KK36:

oy ne güzel=)
benim göbek kısmım değişik bi hal aldı :KK70: öne doğru sivrildi ama yanları gitti .Yanlar gittigi için sivrilmiş duruyo belkide bilmiyorum bu hoşuma gitti. Ölçülerim değişmemiş dedim ama periyodik durum başlıyor onun şişliği varmış sanırım bende de

benimkide pskolojik yeme ne güzel tanımlamışsın :KK70::KK70:

eksiksiz gidince incelmede hızlı oluyor=) şimdi incelmeyi görünce daha sevklisin değil mi=)
tavsannnn tavsannnn benim bugün sporum tamam.
Motivasyon süper bende bel 90 di 87 olmuş göbek 107 ydi 103 vs.. gayet güzel yani.

X