Slikon taktırmalımıyım taktırmamalımıyım ? yardımınız gerekli..

resimlerine bakmadım ama kesinlikle şuan için acele etme bunun için.

@oralet : Burnum için gittiğim doktorum yurt dışına çıktı muayene olamıyorum oyüzden 7 ay sonra gelecekmiş 7 ayda bunu araştırmak için iyi bir vakit.. Bir yandan senin dediğin gibi yaptırayım göğüsleri doya doya gençliğimi yaşayayım diyorum. Diğer yandan biraz daha bekleyebilirim göğüslerim tahta gibi değil en azından 75 i dolduran memişlere sahibim diyorum. Diğer yandan ameliyatın sıkıntılarını kaldırabilirmiyim bilmiyorum araştırdım öyle güllük gülistanlık olmuyor herşey burda herkes mutluluğun verdiği heyecanla çektikleri ağrıları unutup hoş anılarını paylaşıyor bizimle oyüzden 1 yıl gibi bir süre bekleyeyim sonraki düşüncemle yola çıkarım diyorumm.. bakalım :97:

banu55: Biraz beklemem gerek o bekleme süresinde de dediğin gibi araştıracağım ALTIN86 da dediği gibi araştırdıkça bir an önce olmak isteyeceğim ama ailevi yönden de beklemek zorundayım :26:

virgin : yok ben takıntı gibi sürekleri göğüslerimle uğraşmıyorum ama bi kaç beden daha büyük olsalar çok daha mutlu ve özgüven sahibi olurum diyorum, şuan bitkisel yöntemler deniyorum olumlu bir sonuç alıyorum ama kalıcı olurmu olmaz mı bilemiyorum.. :44:

bence öncelikle senin ne istediğin önemli göğüslerin kesinlikle aşırı küçük değil estetik açıdan gösterişlimi dersen oda değil bence 1 sene takip et tıpbi yeniliklere göre tekrar değerlendir.herşey gönlünce olsun.

teşekkür ederim demet hanım dediğiniz gibi düşünüyorum bende..

Birde bu ameliyatı geçirmiş kişilere bir sorum olacak
direnleriniz ne zaman çıktı ?
1 gün içerisinde direnlerinden kurtulan oldumu ?

Son düzenleme:

canım herkeze dren takılacak dıye bırsey yok bana takılmadı mesela bırde dren cok kotu bısey degıl dren takılan yerlerın uyusmuş olduğu ıcın hıssetmezsın bıle

canım herkeze dren takılacak dıye bırsey yok bana takılmadı mesela bırde dren cok kotu bısey degıl dren takılan yerlerın uyusmuş olduğu ıcın hıssetmezsın bıle

herkese takılmıyor yani hımm..
matmazell arkadaşımız 6 gün kalmış hastahanede direnlerle birlikte beni çok ürküttü mesela o..
sen kaç gün kaldın hastahanede peki ?

Dren Evet Cubur arkadaşımında dediği gibi Kötü bir durum değil Banada Takılmıştı 3 cü gün çıktı Drenlerim Yalnız güzelim öyle hemen ilk günden çıkmaz onu Belirtmek isterim ..

Diren konusunu şöyle açıklayayım.

200 km hızla otobanda gittiğini düşün bu hızı yaparken istersen emniyet kemeri takarsın istersen takmazsın.. Tamamen emniyet amaçlı. Bir sorun çıktığı için takıldığı anlamına gelmiyor yani.
Kiminde iki gün kiminde durumuna göre daha uzun kalabiliyor yanılmıyorsam Kalem arkadaşımızda 1 gün bile kalmamıştı. Bende 2 buçuk gün kalmıştı..
İş direne kalsın :)

Son düzenleme:

peki direnler çıkana kadar hastahane demi kalıyoruz ?

peki direnler çıkana kadar hastahane demi kalıyoruz ?

Hayır, genelde hastanede yatış süresi 1 gündür.. Hastaneden çıkılır doktorun çıkaracağı gün dönülür :)
Ağlatacak ağrısı yok yahu kollarını kullanabiliyorsun ama hareketlerini biraz kısıtlamış oluyor hepsi bu..

benim direnlerimi naci bey ameliyat gecesi kontrole geldiğinde çıkarttı,yani bende 1 gün bile kalmadı direnlerim.. demek ki kişiden kişye ve doktor uygulamasına göre direnin kalma süresi farklılaşıyor.

anladım peki ameliyatın gidişatına, doktorun görüşüne ve benim fiziksel durumuma göre değişen bir durum bu..
çok teşekkür ederimmm
ben 6-7 ay bunu bi araştırayım sonbaharda doktorum geldiğinde onunlada görüşüp bi sonuca varırız.. çok teşekkür ederim herkese benimle tecrübelerinizi paylaştığınız, ilgilendiğiniz için

Not: Bir sonuca vardığım için resimlerimi kaldırdım

Son düzenleme:

kimisi dikiş yerlerinden kan veya akıntı geldiğini söylüyor. Bende hiç öyle bir şey olmadı. Diren takılıp takılmaması ile ilgili mi acaba :26:

banada dren takılmamıştı ama kan yada akıntı gelmesi gibi şeylerde hiç olmadı

canım benimde gögüslerim 85 yeterli gögüs dokumda var ama sarkık malesef bebek emzirdim için ... ben silikona sıcak bakmıyorum şuan kilo aldım diye 85 normalde 75 di kalıbına göre 70 de oluyordu ... ama hiç silikon dusunmedim bilemem belkide yapılsa cok iyi olcak ama ben vucudumda yabancı bir madde istemiyorum bu yuzden sadece toparlatmayı dusunuyorum :26:

zaten göğsünüz varmış birde slikon taktırıp pamelaya rakip olmanın alemi yok tabii
dikleştirme yapılabilir dediğin gibi..

yanı bencede yeterlı dokun varmıs sılıkondan zıyade dıklestırme yaptırabılırsın..
sılıkon koyarakta dıklestırme yapıldıgında sonuclar guzel oluyo bır arkadasım yaptırdı ordan bılıyorum ama yabancı madde ıstemıyosan sadece dıklestırmeyı tercıh edebılırsın..

Risus burunun çok güzel olmuş maşallah çok tatlısın. göğüs ameliyatı için resimlerini göremedim bende 1986 doğumluyum 18 yaşımdan beri göğüslerimin büyümesini bekliyordum büyümediler bir türlü hafif büyümeye başlayınca o safhada kaldı :) bu yaşıma kadar sinir ola ola sabr ettim ama büyümediler bir türlü son çare ameliyat oldum. sen de biraz daha sabr et canım seninkilerde inat edip büyümezlerse böyle bir yola başvurursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…