Yok yok alınmadım hatta güldüm buna biraz kullanılsın eskisin dimi
daha koca görecekler, bebek görecekler inşallah. Şuan hayıt tohumuyla büyümese bile evlenince büyürler belkibunu diyen çok var ama nedense inanasım gelmiyor
Vallahi şuan yaptırmayayım bir kaç sene daha bekleyeyim diyorum bi yandan diğer yandan aklım haala o taş göğüslerde
Ama sanırım 3-4 sene sonrası benim için çok daha uygun olur :44:
Dimi böyle biraz daha etli butlu olup yine bu boyutta memişlere sahip olsaydım ozaman daha çok sırıtırlardı ama şükür ki kilo aldıkça bunlarda bedenimle beraber büyüyorlar
bakalım en azından 2 yıl olmama gibi bir düşüncem var şuan.. ay inşallah şu hayıt tohumu eşliğinde uyguladığım masajla hormonlarımı canlandırıp biraz daha büyütebilirim
bence öncelikle senin ne istediğin önemli göğüslerin kesinlikle aşırı küçük değil estetik açıdan gösterişlimi dersen oda değil bence 1 sene takip et tıpbi yeniliklere göre tekrar değerlendir.herşey gönlünce olsun.
teşekkür ederim demet hanım dediğiniz gibi düşünüyorum bende..
Birde bu ameliyatı geçirmiş kişilere bir sorum olacak
direnleriniz ne zaman çıktı ?
1 gün içerisinde direnlerinden kurtulan oldumu ?
canım herkeze dren takılacak dıye bırsey yok bana takılmadı mesela bırde dren cok kotu bısey degıl dren takılan yerlerın uyusmuş olduğu ıcın hıssetmezsın bıle
herkese takılmıyor yani hımm..
matmazell arkadaşımız 6 gün kalmış hastahanede direnlerle birlikte beni çok ürküttü mesela o..
sen kaç gün kaldın hastahanede peki ?[/QUOT
1 gece kaldım canım onun ekstra bı durum vardır 6 gun cok uzun bı sure
Diren konusunu şöyle açıklayayım.
200 km hızla otobanda gittiğini düşün bu hızı yaparken istersen emniyet kemeri takarsın istersen takmazsın.. Tamamen emniyet amaçlı. Bir sorun çıktığı için takıldığı anlamına gelmiyor yani.
Kiminde iki gün kiminde durumuna göre daha uzun kalabiliyor yanılmıyorsam Kalem arkadaşımızda 1 gün bile kalmamıştı. Bende 2 buçuk gün kalmıştı..
İş direne kalsın :)
peki direnler çıkana kadar hastahane demi kalıyoruz ?
diren konusunu şöyle açıklayayım.
200 km hızla otobanda gittiğini düşün bu hızı yaparken istersen emniyet kemeri takarsın istersen takmazsın.. Tamamen emniyet amaçlı. Bir sorun çıktığı için takıldığı anlamına gelmiyor yani.
Kiminde iki gün kiminde durumuna göre daha uzun kalabiliyor yanılmıyorsam kalem arkadaşımızda 1 gün bile kalmamıştı. Bende 2 buçuk gün kalmıştı..
Iş direne kalsın :)
canım benimde gögüslerim 85 yeterli gögüs dokumda var ama sarkık malesef bebek emzirdim için ... ben silikona sıcak bakmıyorum şuan kilo aldım diye 85 normalde 75 di kalıbına göre 70 de oluyordu ... ama hiç silikon dusunmedim bilemem belkide yapılsa cok iyi olcak ama ben vucudumda yabancı bir madde istemiyorum bu yuzden sadece toparlatmayı dusunuyorum :26:
canım benimde gögüslerim 85 yeterli gögüs dokumda var ama sarkık malesef bebek emzirdim için ... ben silikona sıcak bakmıyorum şuan kilo aldım diye 85 normalde 75 di kalıbına göre 70 de oluyordu ... ama hiç silikon dusunmedim bilemem belkide yapılsa cok iyi olcak ama ben vucudumda yabancı bir madde istemiyorum bu yuzden sadece toparlatmayı dusunuyorum :26: