Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Büyük sözü dinlemek düşüyor sanırım burda bana
Çok teşekkür ederim beni düşünen içten yorumlarınız için şuan kendimi daha iyi hissediyorum en azından sabretme konusunda geçerli nedenlerim var :)
belki bu minişleri seven beğenen bi kocam olursa vazgeçebilirim bile
olur canim erkekler her zaman buyuk sevmezlerrrrrrrr
olur canim erkekler her zaman buyuk sevmezlerrrrrrrr
uzulme bnece tatlımmm
yanı dımıııııı, yada evlenmeden yaptırmalısın sonra ızın alabılmek epey bı sorun oluyo
Büyük sözü dinlemek düşüyor sanırım burda bana
Çok teşekkür ederim beni düşünen içten yorumlarınız için şuan kendimi daha iyi hissediyorum en azından sabretme konusunda geçerli nedenlerim var :)
belki bu minişleri seven beğenen bi kocam olursa vazgeçebilirim bile
Poisa evet bende eğer yaptırırsam bunu ya evlenmeden 22-23 yaşımda yaptıracağım dediğin gibi hiç koca dırdırı çekmeden yada evlenip inşallah çocuk sahibi olduktan sonra biraz daha eskimiş göğüslerle eşimin beni anlayabileceğini düşünüyorum anlamasada artık dırdırımdan kurtulmak için ikna olur herhalde yani şuan ki fikrim bu şekilde..
Birde senin dediğin üzerine üstüme sadece kalıplı "desteksiz "südyenimi ve bikinimi giyip resimler çektim ve ekledim de hakaten baya varmış dedim hani göğüssüz değilim biraz da olsa varlar dedim birde siz bakın yorumlarınızı bekliyorum
canım sağol gördüm resimleri bence şimdi yaptırman gereksiz dediğin gibi evlenmeden önce veya sonra hala yaptırmak istersen o zaman kararını verirsin şu andaki görüntün vucuduna göre çok normal
senin vucudunda ince narin o yüzden anormal bir durum yok göğüslerinde
Dimi böyle biraz daha etli butlu olup yine bu boyutta memişlere sahip olsaydım ozaman daha çok sırıtırlardı ama şükür ki kilo aldıkça bunlarda bedenimle beraber büyüyorlar
bakalım en azından 2 yıl olmama gibi bir düşüncem var şuan.. ay inşallah şu hayıt tohumu eşliğinde uyguladığım masajla hormonlarımı canlandırıp biraz daha büyütebilirim