Slikon taktırmalımıyım taktırmamalımıyım ? yardımınız gerekli..

Büyük sözü dinlemek düşüyor sanırım burda bana
Çok teşekkür ederim beni düşünen içten yorumlarınız için şuan kendimi daha iyi hissediyorum en azından sabretme konusunda geçerli nedenlerim var :)
belki bu minişleri seven beğenen bi kocam olursa vazgeçebilirim bile

olur canim erkekler her zaman buyuk sevmezlerrrrrrrr

Tatlım çok ufak,sarkmış yada kötü görünmüyor .Bence biraz beklemelisin

Risus :) biliyorsun ben senin burnunu çok beğenmiştim, şimdi de karşımıza göğüslerinle çıktın.. işin açığı fena değil aslında göğüslerin.. hani hakikaten yandan filan bakılınca özellikle, baya baya var, dedirtiyor bana göre, aslında keşke normal sütyenli ve bikinili resimlerini görseydik çıplak halinden ziyade, ne de olsa dışarıdan insanlar seni o şekilde görüyorlar, biz de öyle görsek daha net bir cvp verebilirdim ama göğüs dokun kendi önceki halimle kıyasladığımda baya baya var yani,benim bu kadar olsa sanıyorum yaptırmazdım eşim de ASLA müsaade etmezdi zaten,var ya göğüslerin daha nerene ne yaptıracaksın,derdi.

Eş konusu apayrı bir konudur. kimininki izin verir kimi sıfır göğüslüdür,eşi,yine de doğal kalsın, istemiyorum der,izin vermez.. bu tamamen eşinin kendi doğası fikriyatı karakteri ile ilgili bir durum hiç bir şey bunu değiştiremez..

sonuç olarak eğer ki bugün ya da 5 ay 1 yıl 4 yıl sonra öninde sonunda yaptıracağım ben bu ameliyatı diyorsan, EVLENMEDEN yaptırmanı şiddetle tavsiye ederim, hiç eşinle ikna etme dialoglara girmeden işi bitirir, yüzgöz de olmamış olursun,hem de eşin seni halihazırdaki güzel görüntünle tanır :) (yüzgöz olmak benim şahsi fikrim kimse üztüne alıp cvp yazmasın,lütfen )

bence göğüslerin yeterli ama illaki daha büyük olsun diyorsan, psikolojimi bozuyor, utanıyorum çekiniyorum, bikini giydiğimde içleri bomboş gibi oluyor,rahatsız oluyorum diyorsan,işte o zaman mutlu olmak adına yaşın 22-23 civarında bana göre yaptırabilirsin..

ben bu siteyi ve Oralet'i önceden bulsaydım kesinlikle daha bekarken üniversiteyi bitirir bitirmez yani 21-22 yaşımda yaptırırdım... ahh ahh

Evet Bebeğim biliyorsun zaten senin yaşında Yeğenlerim var ve öyle düşünüp hissediyorum senide oyüzden Bu yaşda Alınan bu tip kararlar çok ta İsbetli olmuyor göğüs bu Burun gibi Dışarıda Bulunan Bir organ da Değil Hadi burnunu Çok Elzemdi Görünüyodu Huzurun kaçıyodu Yaptırdın Lakin göğsün zten var Biraz daha büyü olgun Bir Hanımefendi Ol ozaman ki ruh durumun Psikolojine göre Hareket edersin Oldumu

henüz arkadaşlık isteğimi onaylamadığın için göremedim ama burda yazılanları hiç yabana atma
sonra keşke yaptırmsaydım demektense biraz bekle 5-6 sene sonra benlkide çokdaha farklı teknikler çıkacak

Poisa evet bende eğer yaptırırsam bunu ya evlenmeden 22-23 yaşımda yaptıracağım dediğin gibi hiç koca dırdırı çekmeden yada evlenip inşallah çocuk sahibi olduktan sonra biraz daha eskimiş göğüslerle eşimin beni anlayabileceğini düşünüyorum anlamasada artık dırdırımdan kurtulmak için ikna olur herhalde yani şuan ki fikrim bu şekilde..
Birde senin dediğin üzerine üstüme sadece kalıplı "desteksiz "südyenimi ve bikinimi giyip resimler çektim ve ekledim de hakaten baya varmış dedim hani göğüssüz değilim biraz da olsa varlar dedim birde siz bakın yorumlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:

canım sağol gördüm resimleri bence şimdi yaptırman gereksiz dediğin gibi evlenmeden önce veya sonra hala yaptırmak istersen o zaman kararını verirsin şu andaki görüntün vucuduna göre çok normal
senin vucudunda ince narin o yüzden anormal bir durum yok göğüslerinde

Dimi böyle biraz daha etli butlu olup yine bu boyutta memişlere sahip olsaydım ozaman daha çok sırıtırlardı ama şükür ki kilo aldıkça bunlarda bedenimle beraber büyüyorlar
bakalım en azından 2 yıl olmama gibi bir düşüncem var şuan.. ay inşallah şu hayıt tohumu eşliğinde uyguladığım masajla hormonlarımı canlandırıp biraz daha büyütebilirim

tabiki öyle dediğim gibi orantın çok iyi kilolu olsan memişler büyük olsa kilo versen sonra ne olur onlar düşünsene bence haline şükret evleneceğin adamda zamanı geldiğinde ya yaptırmana izin versin (hala gerekirse) yada eldekiyle yetinsin artık )

tatlım ben de henüz çok genç olduğunu düşünüyorum. ben de senin yaşlarında iken düşünürdüm isterdim. şuan 27 yaşımdayım bukadr yıldır istiyorsam yaptırmalıyım dedim, inşallah yakın zamanda olacak. ama yaptırmak istemeyebilirdim. 20 li yaşlar önemli yaşlar çok şey değişiyor.

Risuscum 20 yaşındasın bence bunu ötelemenin hiç gereği yok burun için gittiğinde doktoruna bir sor muayene ol bir de onun önerisini sor. Bence bu ameliyatı düşünecek yaştasın. Ben 24 yaşımda oldum daha önce aklıma koyup yaptırsaydım yaz dönemlerinde dolgulu bikini aramak, birinin yanında kıyafet değiştirmek, çamaşır alırken illaki destekli aramak ve dekolte bir kıyafetin hakkını vererek giymeyi hiç değilse 1-2 yıl öncesinde yaptırmayı isterdim.. Geç oldu güç olmadı çok şükür :)

Aklında bununla ilglii bir sıkıntın varsa erteleme, evlenmeyi beklemeninde gereği yok. Kendi bedeninle ilgili bir karar için aynı deftere imza atacağın insanın fikrini almak neden ?

Hani düşünüyorsanda 1 sene boylu boyunca araştır zaten hemen yaptıramayacağım demiştin. Ama bunu düşünmek için erken bir yaş olduğuna katılmıyorum. Ona bakarsan ben ilk düşündüğümde önüme bir sürü kıstas koymuşlardı bunun ardı arkası kesilmiyor. Yok evlen yok çocuk doğur yok emzirme sürecin bitsin yok aldığın kiloları ver şu bu ee.. İnsan en güzel yaşlarını güzel ve dolgun geçirmeyecekse ileride yaptırmış yaptırmamış bu kadar fark etmez..
İleride düşündüğün şu olacak.. Göğüssüz geçirdiğin yaz tatilleri.. Giyemediğin çamaşırlar, kıyafetler, bikiniler..

Gelişim sürecini tamamlamamış kişilere burun ameliyatı da yapmıyorlar (ciddi sağlık problemi olanlar ve kazalar hariç) sen zaten burun ameliyatıda olmuşun. Değilki göğüs mü olmayacaksın. :)

Hayat senin hayatın, göğüs senin göğsün canın ne istiyorsa onu uygula..

Canım bence ameliyat olmaya karar verirsen 23 yaş uygundur. Sen de öyle düşünüyorsun zaten. Bir de şu var, sen bu ameliyatı araştırmaya başlamışsın. Bu fikir git gide kafana yerleşecek. Sonra bununla yatıp bununla kalkacaksın :)) sonra diyeceksin, düşünüp duracağıma yaptırayım gitsin. Eğer evlilik düşünüyorsan evlenmeden yaptır. Eğer yaptırmadan evlenirsen belki eşin karşı çıkacak. O zaman önce çocuk yapayım sonra izin verir diyeceksin... çocuk falan derken iyice ertelenecek. Birkaç yıl daha bekle ama yaptıracaksan çok da gecikme derim.

canım resimlerini henüz görebildim benim göğüslerimin çocuk emzirme öncesi hali böyleydi.. senin yaşlarında şayet imkanım olsaydı vakit harcamazdım bence zevk için olunucak bi ameliyat deil öyle olsa pişmanlıklar çok olurdu diye düşünüyorum.. ihtiyaç duyuyor eksiklik hissediyorsan araştırmaya ameliyat olanları takip etmeye başla fikir edin derim çünkü ameliyat öncesi de uzun bir süreç ..şimdiden kolaylıklar ve bol şans diliyorum ..

Son düzenleme:
21 yaşındayım göğüslerimin bu saatten sonra daha da büyümeeyceğini bildiğimden bende yaptırmak istiyorum. öncelikle bu sitede okuduğum bitkisel şeyleri deneyeceğim olmadı yaptırcam psikolojim bozulmuş durumda aklım sürekli bu konuda eğer sende böyleysen yaptır derim. daha mutlu daha kendine güvenli bir hatun olmayı kim istemez ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…