Risus :) biliyorsun ben senin burnunu çok beğenmiştim, şimdi de karşımıza göğüslerinle çıktın.. işin açığı fena değil aslında göğüslerin.. hani hakikaten yandan filan bakılınca özellikle, baya baya var, dedirtiyor bana göre, aslında keşke normal sütyenli ve bikinili resimlerini görseydik çıplak halinden ziyade, ne de olsa dışarıdan insanlar seni o şekilde görüyorlar, biz de öyle görsek daha net bir cvp verebilirdim ama göğüs dokun kendi önceki halimle kıyasladığımda baya baya var yani,benim bu kadar olsa sanıyorum yaptırmazdım eşim de ASLA müsaade etmezdi zaten,var ya göğüslerin daha nerene ne yaptıracaksın,derdi.
Eş konusu apayrı bir konudur. kimininki izin verir kimi sıfır göğüslüdür,eşi,yine de doğal kalsın, istemiyorum der,izin vermez.. bu tamamen eşinin kendi doğası fikriyatı karakteri ile ilgili bir durum hiç bir şey bunu değiştiremez..
sonuç olarak eğer ki bugün ya da 5 ay 1 yıl 4 yıl sonra öninde sonunda yaptıracağım ben bu ameliyatı diyorsan, EVLENMEDEN yaptırmanı şiddetle tavsiye ederim, hiç eşinle ikna etme dialoglara girmeden işi bitirir, yüzgöz de olmamış olursun,hem de eşin seni halihazırdaki güzel görüntünle tanır :) (yüzgöz olmak benim şahsi fikrim kimse üztüne alıp cvp yazmasın,lütfen )
bence göğüslerin yeterli ama illaki daha büyük olsun diyorsan, psikolojimi bozuyor, utanıyorum çekiniyorum, bikini giydiğimde içleri bomboş gibi oluyor,rahatsız oluyorum diyorsan,işte o zaman mutlu olmak adına yaşın 22-23 civarında bana göre yaptırabilirsin..
ben bu siteyi ve Oralet'i önceden bulsaydım kesinlikle daha bekarken üniversiteyi bitirir bitirmez yani 21-22 yaşımda yaptırırdım... ahh ahh