Adet iken hcg yuksek cikti

kedi severm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2025
24
0
1
28
Kızlar acil yardımınız lazım bugün bir ay içinde 3 kere adet oldum diye gittim vajinal ultrason ile baktı doktor rahim normal birsey görünmüyor dedi, düşük yapmış olabilirsin dedi kan sonucum çıktı akşam 510 çıkmış yani düşük de olabilir ama acaba diyorum değer çok yüksek olmadığı için doktor keseyim görmemiş olabilirmi , bazı kadınlar hamile iken adet gorebiliyor belki bende o şekilde olmusumdur

Kızlar acil yardımınız lazım bugün bir ay içinde 3 kere adet oldum diye gittim vajinal ultrason ile baktı doktor rahim normal birsey görünmüyor dedi, düşük yapmış olabilirsin dedi kan sonucum çıktı akşam 510 çıkmış yani düşük de olabilir ama acaba diyorum değer çok yüksek olmadığı için doktor keseyim görmemiş olabilirmi , bazı kadınlar hamile iken adet gorebiliyor belki bende o şekilde olmusumdur
Başka doktora git mutlaka değerin yüksek çıkmış çünkü. Belki düşük değildir belki kanama alanı vardır şuan kese oluşmaya yerleşmeye çalışıyodur bunu desteklemek gerekebilir bence başka bir doktora da görün mutlaka

Başka doktora git mutlaka değerin yüksek çıkmış çünkü. Belki düşük değildir belki kanama alanı vardır şuan kese oluşmaya yerleşmeye çalışıyodur bunu desteklemek gerekebilir bence başka bir doktora da görün mutlaka
Yarın tekrar sağlık ocağında bu sefer beta hcg için kan vericem eğer yükselirse değer hamileyimdir düşerse bebek yoktur

Birde sanki bebek var gibi his var nedense ya bilmiyorum yarın İnşallah güzel haberleri yazarim

İnşallah güzel haberlerini bekliyorum 🥹 değer artıyorsa asla beklemeden doktora gitmek gerek çünkü kanama olayı olduysa riske atılmamalı
Sonuç çıkmış dün 510 du öğleden sonra 3 de vermiştim bugün sabah 9 gibi verdim 570 olmuş sence yavaş artmamismi

Sonuç çıkmış dün 510 du öğleden sonra 3 de vermiştim bugün sabah 9 gibi verdim 570 olmuş sence yavaş artmamismi
Dış gebelik gibi duruyor başka bir doktorada gözükün takipte kalın kesinlikle çünkü tehlikeli bir durum dış gebelik o yüzden kanamalarınız oldu muhtemelen değer hem az hem düzensiz

Az artış olmuş ya dış gebelik olabilir mutlaka artışı kontrol et dış gebelikse o tehlikeli bir durum erkenden müdahele etmek gerekli

Az artış olmuş ya dış gebelik olabilir mutlaka artışı kontrol et dış gebelikse o tehlikeli bir durum erkenden müdahele etmek gerekli
Bugün tekrar verdim 510 dan 580 e çıkmış iki gün arayla doktor diş gebelik yuksek ihtimalle dedi baktı görmedi birsey ama iki gün sonra tekrar kan vericem sağlıklı olmadığı kesin durumumun

Ben düşük yaparken yaşadım aynısını 200 kusurla hamile olduğumu öğrendim kanamam oldu kan verdim 600 çıktı ertesi günü kanamam devam etti tekrar verdim 644 çıktı sonraki gün tekrar kan verdim düşmeye başladı

Ben düşük yaparken yaşadım aynısını 200 kusurla hamile olduğumu öğrendim kanamam oldu kan verdim 600 çıktı ertesi günü kanamam devam etti tekrar verdim 644 çıktı sonraki gün tekrar kan verdim düşmeye başladı
İnşallah düşük olur benimki çünkü dış gebelik çok daha riskli bir durum

Benim kanamam olduğu zaman 510 olmuştu 27 sinde sonra kanama kesildi ama yinede 580 e kadar çıkması normalmi yani düşük olsa kanamam olurdu

Benim kanamam olduğu zaman 510 olmuştu 27 sinde sonra kanama kesildi ama yinede 580 e kadar çıkması normalmi yani düşük olsa kanamam olurdu
Yok kanama kesilip 580 e çıkması normal değil dış gebelik gibi duruyor yine uzman değilim bilemem tahmin sadece ama sakın ihmal etmeyin dediğiniz gibi dış gebelik riskli

Kesenin karın ultrasondan net gözükmesi için 1500 üstü olması lazım diyorlar.
Hamileyken adet olunmaz.
Yerleşme kanaması ya da düşük olacak. Net sonucu ikinci kan testi verir
Aynı hastanede bi daha kan verin iki gün sonra

Kesenin karın ultrasondan net gözükmesi için 1500 üstü olması lazım diyorlar.
Hamileyken adet olunmaz.
Yerleşme kanaması ya da düşük olacak. Net sonucu ikinci kan testi verir
Aynı hastanede bi daha kan verin iki gün sonra
İki gün sonra 580 oldu diş gebelikten suphelendi doktor

Back
X