Slikon taktırmalımıyım taktırmamalımıyım ? yardımınız gerekli..

bende 4-5 aydır silikon taktırmayı düşünüyordum. göğüslerimden nefret ediyordum bu ne böyle küçük, şekilsiz, arası 10 şeritli otoban gibi hem biri küçük biri büyük diye üzülüp duruyordum. neyse yaklaşık 2 hafta önce regli düzensizliğimden dolayı doğum kontrol hapına başladım. son 3 gündürde iyice farkına vardımki göğüslerim inanılmaz derecede büyüdüler, dolgunlaştılar. tanrım bunlar benim mi diyorum :) acaba daha büyürler mi yoksa bıraktığım an gene küçülürler mi bilmiyorum ama eğer ilacımın yan etkisi buysa çok sevdim bu yan etkiyi ben :)

tşk kızlar ... ama işte sadece desteksiz dikleştirme yaş ve kilo alıp verme gibi olaylarda kısmen rhatsız edebilcek deformasyonlar ortaya çıkabiliyormuş :KK25: offf çok kararsızım çok :KK59:

tşk kızlar ... ama işte sadece desteksiz dikleştirme yaş ve kilo alıp verme gibi olaylarda kısmen rhatsız edebilcek deformasyonlar ortaya çıkabiliyormuş :KK25: offf çok kararsızım çok :KK59:

Sizin için şu an En gerekli şey Vücudunuzu Sıkılaştırmak ve Bunun yanında Yağ yakıcı ne gerekiyosa bir beslenme tablosu Uygulamak Yerinizde olsam diyetisyene giderdim En en acil Doktorunuzda Söylemiş zaten Zayıflayın sıkılaşın Ve bunu bir Hayat tarzı haline getirin Sonrasında Meme oprerasyonuna Zaten karar verme aşamasında olursunuz sıkmayın kendinizi bu kadar önce kilo Kaybetmeyi amaç edinin bakımlı olmak kolay değil bunu sürdürebilmek hiç kolay değil oyüzden hayat tarzı olarak benimserseniz daha emin ve huzurlu olursunuz daha sağlıklı kararlar alırsınız

Risus burunun çok güzel olmuş maşallah çok tatlısın. göğüs ameliyatı için resimlerini göremedim bende 1986 doğumluyum 18 yaşımdan beri göğüslerimin büyümesini bekliyordum büyümediler bir türlü hafif büyümeye başlayınca o safhada kaldı :) bu yaşıma kadar sinir ola ola sabr ettim ama büyümediler bir türlü son çare ameliyat oldum. sen de biraz daha sabr et canım seninkilerde inat edip büyümezlerse böyle bir yola başvurursun

çok teşekkür ederimm bende seviyorum burnuşumuu :)
göğüs resimlerimi kaldırdım uzun parmakları olan bir eli yeterince dolduruyor göğüslerim kendim o şekilde ellerimel tarif edebilirim..
büyücekleri varsa şu hayıt tohumu vesilesiyle büyür 3 ay sonra belli olacak bakalım şuan bir dolgunlaşma söz konusu fakat büyümezlerse kati suretle yapıracağım.En fazla seneye ertelerim, evlenmeyi bekleyip en eğlenceli yıllarımı bu eksiklikle geçiremem :KK19:

Son düzenleme:
bende 4-5 aydır silikon taktırmayı düşünüyordum. göğüslerimden nefret ediyordum bu ne böyle küçük, şekilsiz, arası 10 şeritli otoban gibi hem biri küçük biri büyük diye üzülüp duruyordum. neyse yaklaşık 2 hafta önce regli düzensizliğimden dolayı doğum kontrol hapına başladım. son 3 gündürde iyice farkına vardımki göğüslerim inanılmaz derecede büyüdüler, dolgunlaştılar. tanrım bunlar benim mi diyorum :) acaba daha büyürler mi yoksa bıraktığım an gene küçülürler mi bilmiyorum ama eğer ilacımın yan etkisi buysa çok sevdim bu yan etkiyi ben :)

kalıcı sonuç görürsen konu aç bakalım emi :))
benimkilerin ortasıda aynı sennki gibi 10 şeritli otoban yani :KK60:

yaptıranlar o kadar şanslı ki ben bu yüzden eşimle aramda sogukluk oldu suan ayrıyız ama fiyatlarda bana göre yüksek ne yapmalıyım bilmiyorum bir türlü mutlu olmıyorum kendime hiç bişey yakıştıramıyorum kendimi hep çirkin hissediyorum

kullandıgın dogum kontrol hapının adı ne lütfen yazarmısın

yaptıranlar o kadar şanslı ki ben bu yüzden eşimle aramda sogukluk oldu suan ayrıyız ama fiyatlarda bana göre yüksek ne yapmalıyım bilmiyorum bir türlü mutlu olmıyorum kendime hiç bişey yakıştıramıyorum kendimi hep çirkin hissediyorum

devlet hastahanelerinde özellikle araştırma hashanelerinde gerçekten iyi doktorlar var ben burnumu araştırma hastahanesinde doç dr hakan ağır a yaptırdım çokta memnunum.
Slikon düşünüyorum seneye onuda ona yaptıracağım büyük ihtimal.
ve sadece slikon ücretini alıyorlar oda 800-1000 tl civarı extra bir ücret ödemiyoruz bir düşün bence...

devlet hastahanelerinde özellikle araştırma hashanelerinde gerçekten iyi doktorlar var ben burnumu araştırma hastahanesinde doç dr hakan ağır a yaptırdım çokta memnunum.
Slikon düşünüyorum seneye onuda ona yaptıracağım büyük ihtimal.
ve sadece slikon ücretini alıyorlar oda 800-1000 tl civarı extra bir ücret ödemiyoruz bir düşün bence...
[/

böyle bi durum için devlet hastanesi bana yardımcı olurmu bilemiyorum ama araştırıcam

böyle bi durum için devlet hastanesi bana yardımcı olurmu bilemiyorum ama araştırıcam

yardımcı olmak değil bu onların görevi sonuçta bir ameliyat geçireceksin fakat özel bir durum siz zaten özel kısmını yani slikon ücretini karşılayacaksınız gerisi sgk nın halleceği iş..

Son düzenleme:
Özelden mesaj atmak istedim ama atamıyormuşuummm...

bende silikon yaptırmak isteyip bir türlü yaptıramayanlardanım. Sitede yazdıklarınızı biraz okudum da.
3 senelik evliyim. bu yaz bebek yapmayı planıyoruz. eğer bebek planımız olmasaydı bir dakika bile düşünmeden yaptırırdım. :KK43: şuan beni engelleyen sadece bu...

önceden neden yaptırmadınız diye soracak olursan, İstanbul da yaşamamıza rağmen, estetiğin bu kadar olağan olduğunu bilmiyordum. şu forumu 3-4 sene önce bulmuş olsaydım, şuan ameliyatımı çoktaaaaaaaan olmuştum... :)
eğer şansın varsa ol biran önce derim...

sevgiler...

kalıcı sonuç görürsen konu aç bakalım emi :))
benimkilerin ortasıda aynı sennki gibi 10 şeritli otoban yani :KK60:

umarım kalıcı olur şu an kendilerinden çok memnunum. otobanımın şeriti 6ya düştü :)

kullandıgın dogum kontrol hapının adı ne lütfen yazarmısın

canım doktor bana yazz 24+4 vermişti. benim bildiğim kadarıyla doğum kontrol haplarının sanıldığı gibi zararları yerine faydaları çok yüksek. tabi genede doktora sorup kullanmak lazım bazı kişilerde olumsuz yan etkileride olabiliyormuş. daha yeni başladım sayılır bende 2 hafta oldu bakalım 1-2 aya sonuç ne olacak.

umarım kalıcı olur şu an kendilerinden çok memnunum. otobanımın şeriti 6ya düştü :)

ooo çok iyiymiş :)) bakalım bende üniversitemin hastahanesnden bir kaç doktora mail attım birtanesi elimden geleni yaparım beni ara diye numarasını vermiş arayacağım bir kaç güne :KK55:

canım doktor bana yazz 24+4 vermişti. benim bildiğim kadarıyla doğum kontrol haplarının sanıldığı gibi zararları yerine faydaları çok yüksek. tabi genede doktora sorup kullanmak lazım bazı kişilerde olumsuz yan etkileride olabiliyormuş. daha yeni başladım sayılır bende 2 hafta oldu bakalım 1-2 aya sonuç ne olacak.

zaten yan etkilerinde yazıyor otoban şeritlerini düşürür diye ama bıraklıdığında yine eski haline döner herhalde:-(

zaten yan etkilerinde yazıyor otoban şeritlerini düşürür diye ama bıraklıdığında yine eski haline döner herhalde:-(

büyük ihtimal döner tatlım bende hayıt tohumu kullanıyorum ama bırakırsam ne hale gelcekler bilemiyorum zaten öyle aman tanrımlık bişe yaratmadı dolgunluk sağladı üf amaaan sıkıldım bunaldım valla ablamla konuşacağım annem karşı çıktı ameliyat olayıma zaten babama da slikon taktırcam baba diyemem ablamla halletcem bu işi :KK61:

büyük ihtimal döner tatlım bende hayıt tohumu kullanıyorum ama bırakırsam ne hale gelcekler bilemiyorum zaten öyle aman tanrımlık bişe yaratmadı dolgunluk sağladı üf amaaan sıkıldım bunaldım valla ablamla konuşacağım annem karşı çıktı ameliyat olayıma zaten babama da slikon taktırcam baba diyemem ablamla halletcem bu işi :KK61:

sen iyice kesin kararlısın bu işte :-)
ama hayatım sen jazz ile hayıt tohmunu karıştırma hayıt tohumu fayda sağlıyorsa kalıcı olur yan etki değil

sen iyice kesin kararlısın bu işte :-)
ama hayatım sen jazz ile hayıt tohmunu karıştırma hayıt tohumu fayda sağlıyorsa kalıcı olur yan etki değil

yok sadece araştırıyorum daha 6-7 ayım var :)
hayıt bi işe yarar inşallahhh

bahsettiğiniz tohum uzun süreli kalıcılık etkısı yaratmaz malesef..ama denemektefayda var

haziran 15 te 3 ayım dolacak işte alırken aktara sordum oda 3 ayda kalıcı etki bırakır dedi, internette de o şekilde yazıyor bakalım haziranda bırakırım eylül gibi de doktorla slikon için görüşmeye gideceğim duruma göre..

Canım ne güzel anlatmışsın :KK42: bende senin Yaşlarında Kendi bedenime göre küçük buluyordum Bekledim Baya Uzun Bir zaman geçti iyi de Oldu bundan Fazla Büyümeyeceğini Anlamış Oldum Kilo Alsamda almasam Göğüslerim Aynı Kiloda alamam gerçi bende senin gibi 1.70 Ve 50 Kiloyum 5 kilo daha Az sanırım ve evlendim evlendikten Sonra Karar Verdim Bunu sadce Kendim için İstedim Eşim İnanılmaz Karşı Çıktı ASLA kabul Etmedi Evde Kriz Yaşadık uzun Süre ve Ben Kazandım :KK1: sevgili Eşim zaten 1 dediğimi 2 Etmez Sonunda Oldum MUtluluğuma Mutluluk katıldı HerŞeyim TAM dı Buda Kaymağı Oldu Benim Sana Bir Abla Olarak Tavsiyem Beklemen sakın acele Etme Yaşın Birazdaha İlerlesin Gelişimin Halen daha Devam Edyor Unutma :KK16: henüz ciddi anlamda Gençsin Ben tekrar tekrar Bekle Derim oldumu Abla Tavsiyesi Olarak :KK70:

canım sen hangi doktora gittin ve fiyatını öğrenebilirmiyim

X