Slikon taktırmalımıyım taktırmamalımıyım ? yardımınız gerekli..

Evet duyumlarıma göre doğum kontrol hapı kalıcı etki sağlamıyormuş ama ben bir süre daha kullanacağım gibi gözüküyor hem sivilceler hemde regli düzensizliğim için. Bırakana kadarda kendime münasip bir koca bulurum heralde :) Birde geçenlerde düzenli olarak çörek otu yağı ile masaj yapılırsa göğüsler büyüyormuş diye duydum. Oda sabır gerektiren uzun bir süreçtir sanırım ama denemektende zarar çıkmaz. Silikon olarakta yıllar önce ablamın görümcesi yaptırmıştı İngilterede o çok memnun kalmış. Sonuçta bu senin vücudun nasıl mutlu hissedeceksen öyle olsun diyorum. Bende tüm itirazlara rağmen burnumu yaptırdım gene olsa gene yaptırırdım.

senin kullanım amacın farklı zaten canım ama yan etkisi sana olumlu olarak yansıyor hadi bakalım bomba gibisindir şimdi))

risus hayıt çayı veya tohumunu nasıl kullanıyorsun birde çörek otunu .protez taktırmaya cesaret edemeyen arkadaşlarıma söyleyim uygularlar kesin .belki bi faydası olur

çok fazla ertelemenin bir anlamı yok bende kısa süre içinde yaptıırıcam en hızlı etkili çözüm silikon:81:

benim göğüsleri gördüysen açtğım konuda acelelik bir halleri yok bedenime göre ŞUAN gayet hoşuma gidiyorlrr

benim göğüsleri gördüysen açtğım konuda acelelik bir halleri yok bedenime göre ŞUAN gayet hoşuma gidiyorlrr

yok canım görmedim ama sanıırm çok küçük değil diyorsun benimde çok küçük değiller ama dolgun hiç değiller arası açık vs ben dolgun olsun istediğimden yaptırmayı düşünüyorum şuan 75 tam desteklini sütyenin içini tam dolduuryor ama ince süngerli desteksiz yada süngersizde tam bir vasat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…