Slikon taktırmalımıyım taktırmamalımıyım ? yardımınız gerekli..

Risus

papatya böceği
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2010
1.294
18
Not: Bir sonuca vardığım için metni kaldırdım

Son düzenleme:
arkadaş listemdesin ama resim görünmüyor canım..

Son düzenleme:
Arkadaşlık teklifi gönderdim,eklersen eger yorum yapabilirim canım.

Canım ne güzel anlatmışsın bende senin Yaşlarında Kendi bedenime göre küçük buluyordum Bekledim Baya Uzun Bir zaman geçti iyi de Oldu bundan Fazla Büyümeyeceğini Anlamış Oldum Kilo Alsamda almasam Göğüslerim Aynı Kiloda alamam gerçi bende senin gibi 1.70 Ve 50 Kiloyum 5 kilo daha Az sanırım ve evlendim evlendikten Sonra Karar Verdim Bunu sadce Kendim için İstedim Eşim İnanılmaz Karşı Çıktı ASLA kabul Etmedi Evde Kriz Yaşadık uzun Süre ve Ben Kazandım sevgili Eşim zaten 1 dediğimi 2 Etmez Sonunda Oldum MUtluluğuma Mutluluk katıldı HerŞeyim TAM dı Buda Kaymağı Oldu Benim Sana Bir Abla Olarak Tavsiyem Beklemen sakın acele Etme Yaşın Birazdaha İlerlesin Gelişimin Halen daha Devam Edyor Unutma henüz ciddi anlamda Gençsin Ben tekrar tekrar Bekle Derim oldumu Abla Tavsiyesi Olarak

canım ben resim göremedim ama göğüs altı ve çevresi ölçülerini yazarsan daha çok fikir sahibi olabilirdik ... bu arada bende 8 ay önce ameliyatımı oldum sonuçtan gayet memnunum...bence kişinin tamamen kendi mutluluğu için olunması gerek bir ameliyat bu resim göremediğim için yönlendirme yapamıyorum kararın ne olursa olsun gönlünce olması dileğimle canım..

Ay kusura bakmayın ben önce konuyu açtım sonre resimleri ekledim oyüzden göremediniz şimdi gözüküyor ama ekledim 7 tane resim..
Yorumlarınızı bekliyorumm..

miks bende acelemi ediyorum diyorum işte çok kararsızım.. :26:

bence bıras daha bekle gelısım donemın tamamlansın sole bı 21-22 yasına kadarr ve daha sonrada amelıyat olursan goguslerın mıksınkı gıbı dolgun dolgun durur..
benım hıc meme dokum yoktu kı boyutu suan guzel oldu ama senın meme dokun bana gore var mıksınde amlıyat olmadan once gogus dokusu vardı ve sımdı cok hos duruyolarr senınde ole olur yaptırdıgın zaman..
kendını amelıyat oldugunda mutlu hıssedeceksen ol yanı benım gıbı takıntı yapıyoduysan psıkolojını olumlu yonde etkıleyecek bır amelıyat..

şekercim,öncelikle 20 yaşındasın ve maalesef kemik gelişimin durmuştur ve bu da demek oluyor ki gögüs gelişimin daha fazla gerçekleşmez.. şimdi sen bize ameliyat olmalı mıyım diye sormuşsun ya öncelikle kendine de şu soruyu sormalısın bu ameliyatı olmamak beni üzüyor mu,sürekli bu ameliyatı düşünüyor muyum? ... bana objektif yorumumu sorarsan,senin bu halin seni üzmüyorsa ki bana göre çok hoşlar ve üzülecek durum yok ameliyat olmamalısın ama eğer bu durumu takıntı haline getirdiysen bu ameliyatı olman gerekir..sevgilerimle

Son düzenleme:

Sen benim kardeşimsin ben öyle görüyorum ve bu yüzden bu Yaşta bu operasyonu olma kemik gelişimin Dursa bile RUh gelişimin Ve Psikolojin Oturması İmkansız Tam Delikanlı Çağındasın Hemm Benim byum uzadı 20 yaşlarda gelişim Durmaz Oturmuyor Bedeninde Oyüzden Sen bÖyle gayet Hoş Alım Genç Taze Bir Genç Kızsın Bunun Tadına Var ve Olgunlaş Daha Sonra Tekrar ilerleyen Yıllarda Düşünürsün Oldumu Bebeğimm :13:

Şimdik KALEM1981ciğim kemik gelişiminin durmasıyla göğüs dokusunun büyüme orantısı nedir ben açıkçası bunları birbirine bağdaştıramadım sen sanırım fiziksel gelişmeyi kastettin eğer öyleyse haklısın bir yavaşlama söz konusu ancak geç adet olduğum için östörejen hormonuyla tanışıklığım henüz 6 yıl göğüs dokusu östrojen hormonuyla alakalı olduğuna göre benim hala şansım var
işte böyle kandırıyorum kedimi kızlar :18:
böyle diyip diyip şuan olduğu gibi lan bırak git gelmişsin 20 yaşına daha ne büyüyecek diyorum diyorum bir sonuca varamıyorum..

yarın cesaretimi toplayabilirsem bende doktor barış beyden randevu alacağım.
nasıl heyecanlıyım uyku tutmuyor valla.
daha resimlerini görmedim ama yaşın için çok erken gibi geldi bana .sanki biraz daha beklesen gelişimin tamamlansa daha iyi olmaz mı?
bu sadece benim fikrim ,senin mutlu olman herşeyden önemli.çünkü aynı şeyleri bende yaşıyorum.

Hımmm...,kemik gelişimi 20 yaşından sonra gerçekleşmez dogru,yani boy uzamansı durur.Ama gögüs yag dokusu oldugu için mesela kilo alıp vermede büyür ve küçülür.Gögsünün büyüyecegi kadar kilo alacagını düşünmüyorum arkadaşın ama bu yaşta ameliyat olmasına pekte olumlu bakmıyorum.Bence sarkmış ve kötü duran bir gögsü yok,bence ameliyat olmamalı.Pisikolojini bozacak bir durumda yok bence,evlenip çocuk sahibi olduktan sonra düşünebilirsin ama,inan sonuçtan daha çok menmun kalırsın.:79:

şimdi gördüm resimleri .benimde aynen bu kadardı canım.kilo aldım verdim.doğum yaptım emzirdim.şimdi bu minişlerin sarkmış hali var artık yerlerinde.

bırak biraz kullanılsınlar eskisinler sende benim yaşıma gelince yeniletirsin olur mu?

sakın alınma yazdığıma.dalga geçmek için yazmadım ona göre :))

Bencede Hyatım Daha Çoookkkk gençsin bırak Bedenin kendine Gelsin bak Adetin de Geç Gelmiş yaş olarak Mens olayın da Geç olmuş Şahsen bak Bende Senin Yaşlarında Böyle Özeniyordum ve Büyük sözü Dinledim sende dinle bizler yaşımızı aldık Senin uzun bir yolun var Pişman Olacak sın Belki de veya Başka Psikolide Olacaksın ve Keşke diyeceksin Yaptırmasydım varmı Böyle Düşünmeyeceğinin Garantisi Çünkü dah Yeni Filizlenmiş Bir Goncasın..

kemik gelişiminin durması yani artık boyunun 1 cm daha uzamıyor olması kemik uçlarının kapandığı anlamına gelir ki bu durum vücuttaki büyümeye ve gelişmeye yönelik sürecin durduğunu gösterir.Östrojen ve progesteron gibi hormonların eskisinden daha fazla salgılanmaya başlaması ki bu kemik uçlarının kapanmasına yol açar,böylece artık boyun uzamayacaktır,gögüslerin belli bir büyüklükte kalacaktır ve bundan sonra kilo alp vermene bağlı olarak dolgunluğunda değişim olacaktır.boyun 1 cm de uzuyorsa eğer şanslısın demek ki gögüslerin de belki büyüme olabilir,ama boy uzaman durduysa daha çok büyük bir değişim beklemek hayal kırıklığı olur.

Yok yok alınmadım hatta güldüm buna biraz kullanılsın eskisin dimi
daha koca görecekler, bebek görecekler inşallah. Şuan hayıt tohumuyla büyümese bile evlenince büyürler belki bunu diyen çok var ama nedense inanasım gelmiyor

Vallahi şuan yaptırmayayım bir kaç sene daha bekleyeyim diyorum bi yandan diğer yandan aklım haala o taş göğüslerde
Ama sanırım 3-4 sene sonrası benim için çok daha uygun olur :44:

canım benım fıkrım yasının kucuk olması nedenıyle ertelemen 25 26 yaslarda olunması gereken bır amelıyat bana gore daha mantıklı karar verebılmen acısından ama gercekten senın psıkolojını bozuyorsa karar senın. canım bırde sana tavsıyem otlar kremler haplar bunları saglam bır kaynaktan edınmeden denememen bu gıbı seyler bıyerı duzeltırken baska bıryerıne cıddı anlamda zarar verebılıyo yuzunun guzellıgi yeter sana

hele emzirirken süt toplanıyor öyle kocaman çok güzel oluyo canım.dinle sen bizi:))

hele emzirirken süt toplanıyor öyle kocaman çok güzel oluyo canım.dinle sen bizi:))

Evet evet en azından kendinde söylemişsin risus bi 4 yıl falan bekle taş göğüslü Olmak Maharet Değil senin gençliğin tazeliğin var tadını çıkart evlen bak evlendikten sona yaptırdım Okadar zaman Geçti Yıllar geçti Bu zamanda Yaptırmışım iyikide Acele etmemişim sen de etme ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…