Ay kusura bakmayın ben önce konuyu açtım sonre resimleri ekledim oyüzden göremediniz şimdi gözüküyor ama ekledim 7 tane resim..
Yorumlarınızı bekliyorumm..
miks bende acelemi ediyorum diyorum işte çok kararsızım.. :26:
Ay kusura bakmayın ben önce konuyu açtım sonre resimleri ekledim oyüzden göremediniz şimdi gözüküyor ama ekledim 7 tane resim..
Yorumlarınızı bekliyorumm..
miks bende acelemi ediyorum diyorum işte çok kararsızım.. :26:
şekercim,öncelikle 20 yaşındasın ve maalesef kemik gelişimin durmuştur ve bu da demek oluyor ki gögüs gelişimin daha fazla gerçekleşmez.. şimdi sen bize ameliyat olmalı mıyım diye sormuşsun ya öncelikle kendine de şu soruyu sormalısın bu ameliyatı olmamak beni üzüyor mu,sürekli bu ameliyatı düşünüyor muyum? ... bana objektif yorumumu sorarsan,senin bu halin seni üzmüyorsa ki bana göre çok hoşlar ve üzülecek durum yok ameliyat olmamalısın ama eğer bu durumu takıntı haline getirdiysen bu ameliyatı olman gerekir..sevgilerimle
şekercim,öncelikle 20 yaşındasın ve maalesef kemik gelişimin durmuştur ve bu da demek oluyor ki gögüs gelişimin daha fazla gerçekleşmez.. şimdi sen bize ameliyat olmalı mıyım diye sormuşsun ya öncelikle kendine de şu soruyu sormalısın bu ameliyatı olmamak beni üzüyor mu,sürekli bu ameliyatı düşünüyor muyum? ... bana objektif yorumumu sorarsan,senin bu halin seni üzmüyorsa ki bana göre çok hoşlar ve üzülecek durum yok ameliyat olmamalısın ama eğer bu durumu takıntı haline getirdiysen bu ameliyatı olman gerekir..sevgilerimle
Şimdik KALEM1981ciğim kemik gelişiminin durmasıyla göğüs dokusunun büyüme orantısı nedir ben açıkçası bunları birbirine bağdaştıramadım sen sanırım fiziksel gelişmeyi kastettin eğer öyleyse haklısın bir yavaşlama söz konusu ancak geç adet olduğum için östörejen hormonuyla tanışıklığım henüz 6 yıl göğüs dokusu östrojen hormonuyla alakalı olduğuna göre benim hala şansım var
işte böyle kandırıyorum kedimi kızlar :18:
böyle diyip diyip şuan olduğu gibi lan bırak git gelmişsin 20 yaşına daha ne büyüyecek diyorum diyorum bir sonuca varamıyorum..
şimdi gördüm resimleri .benimde aynen bu kadardı canım.kilo aldım verdim.doğum yaptım emzirdim.şimdi bu minişlerin sarkmış hali var artık yerlerinde.
bırak biraz kullanılsınlar eskisinler sende benim yaşıma gelince yeniletirsin olur mu?
sakın alınma yazdığıma.dalga geçmek için yazmadım ona göre :))
Bencede Hyatım Daha Çoookkkk gençsin bırak Bedenin kendine Gelsin bak Adetin de Geç Gelmiş yaş olarak Mens olayın da Geç olmuş Şahsen bak Bende Senin Yaşlarında Böyle Özeniyordum ve Büyük sözü Dinledim sende dinle bizler yaşımızı aldık Senin uzun bir yolun var Pişman Olacak sın Belki de veya Başka Psikolide Olacaksın ve Keşke diyeceksin Yaptırmasydım varmı Böyle Düşünmeyeceğinin Garantisi Çünkü dah Yeni Filizlenmiş Bir Goncasın..
hele emzirirken süt toplanıyor öyle kocaman çok güzel oluyo canım.dinle sen bizi:))