Evet konuşursan çok iyi olur forum sahipsiz atıl durumda kalmaktan kurtulur en azından.
Şizofreni.biz'de bu linki paylaşırsan belki -şimdilik- sorusuna yanıt almak isteyen yazabilir. Bilgi sahibi olan kişi buradan da yanıtlar.
Söylediğin gibi pasif kaldığı için forum, bilinmiyor. Burası gün içerisinde hızlı akan bir forum.
Geçtiğimiz pazar günü kardeşim akşamdan saati kurmuş, sabah erkenden 8 - 9 gibi uyandı. Traş oldu giyindi kuşandı, ben çıkıyorum deyip alel acele çıkarken nereye gidiyorsun demelerimize aldırış etmeden bağcıklarını bağlar bağlamaz gitti. Öğlenden sonra ikiye doğru eniştesini aramış,Nihil sende çok iyi bi ablasın, ağlayarak okudum Serdar'ın ve anneciğinin hikayesini.bende bi psikoz hastası kardeşiyim, benimde ablam hasta. bizde çok zorlu günler geçirdik ailece ama zorluklardan ziyade insanın canından bi parçanın bu kadar sıkıntı çekmesi insanı yıpratıyo,yaşamayan anlayamaz, anlayamıyolar da zaten heralde bu yaşımda 70 yaşında insanın ulaşamıyacağı hassasiyete ve olgunluğa ulaştım.evet çok zorlu bi yaşam bizim ki ama herşeye alışılıyo ve hayat herkes için aynı hızla akıp gidiyo biz sabırlı olabilirsek daha kardayız gibi geliyo.. tanımasamda sevgiyle kucaklıyorum seni
Nihil
Sana çok teşekkürler. Hiç bilmezdim böyle sürüp giden hayatların varlığını...
Çok üzülerek okudum... Sabahı ettim. Çok etkileyici, çok yıkıcı
Rabbim her birinin ve yakınlarının yardımcısı olsun.
O herşeyi gören bilen ve duyandır. O'ndan ümit kesilmez.
Ev içerisinde kaygı yaşadıkça iyileşeceğine inancım sarsılıyor. Zaten iyileşmekten kasıt hastalığın kendine has semptomlarını fark edebiliyor olması. Evet, ben şizofreniyimi kolaylık ile dile getirebilmesi.çok çok çok geçmiş olsun nihilllciğimm ben inanıyorum senin kardeşinde iyleşcekk dualrım sizinleee yalnız değilsinizz...
of canım yaaa((( ne diycegimi bilmiyorumm ben çok kötüyüm bugün bu başlığı okudum ya aklımdan bi an bile çıkmıyooo allahımmm inşallah şifasınıı verir.
Genellikle lise çağlarında kendini gösterir hastalık. Kardeşimin de öyleydi. 17li yaşlarda halüsinasyon ile başlamış..Garip davranıyordu ama hiç farketmedik ki..Bir de ergenlik yaşları olunca ister istemez insan ergen psikolojisi diyor..Ama hastalığın varlığını bilse idik, duysa idik elbette acaba der hekime danışırdık..merak ettim kardeşin kaç yaşında? ünv mi okudu ne zmandan beri hasta nilciğim?
Senin ablan kaç yaşında senin? Hastalık öyküsünü biraz anlatır mısın?
Kaç yaşında başladı..Şimdi nasıl..İlaçlarını düzenli alıyor mu..Kiminle kalıyor..Tüm gün neler yapıyor evde..Zor mizaçlı birisi mi..
Karekterinde hastalık seyrinde yönlendirici olduğunu düşünüyorum çünki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?