Anneme de seyrettirdim şimdi o kafasını koltuğa yaslayıp da Nev'in dediği gibi Küçük Emrah bakışlarına bittik :roflol:
O zaman Bulut'umun gerçekten "Küçük Emrah" olduğu video ve fotolara da bakın.. yerimseniben
Bunları görmemiş olabilirsin diye ekledim.. Eğer gördüysen de affola..
Video için:
http://www.kadinlarkulubu.com/3989889-mesaj80.html
Foto için:
http://www.kadinlarkulubu.com/3990298-mesaj83.html
:roflol: Görmüştüm Püsküütüm bunları, ama 40 bin kere daha görsem doyamam cokacimcoook Annem de gördü sayende kaydirigubbakcemile3
Aklıma şu dizeler geldi nedense:
Hiçbir şeyden çekmedi şu dünyada
Püsküüt'ten :tomato: şey aman yani Nasırdan çektiği kadar...
:roflol: :roflol:
öpsün seni Nasır :roflol:
bigün masanın üstünde ağzı açık unutmuşum acı turşu kasesini mutfağa bi girdim bizim haylazz turşu kasesinin içinde büyük bi iştahla turşuları yiyo:1shok:.sandalyeye ordanda masaya atlamışş çok şaşırmıştım hiç oraya atlıycağını düşünmemiştim çünkü.sonraa çıkarttım turşu sulu ayaklarınıı yıkamak için büyük bi ugraş verdim çünkü sudan nefret edioo
eğer yatağa serdiğim örtüü düzgün değilsee o minicik patilerinle tümsekli yerin üstünde kayarak düzeltmeye çalışıo.örtüler düzgün olmayınca hep bu hareketi yapıo hatta videosu var.en kısa sürede ekliycem
kızlarr video ekliycem ama nasıl eklicem acaba??
Bizim ASİL le paylaşımlarımız yeni olduğu için daha tam olarak ilginç huylarını yakalamış değilim... Ama şu ana kadar yakaladıklarım özellikle gece biz uyurken yanımızdaysa ve uykusu varsa girer yorganın altına mışıl mışıl uyur... Ama uykusu yoksa var ya bütün gece sabaha kadar yorganın üstünde bir ordan bir buraya sürekli sıçrar sırf bizi de uyandırıp onunla oynamamız için... kaydirigubbakcemile3
Birde eve gelip de kapıyı açtığım zaman hemen mıyk mıyk deyip yanıma gelir... Daha tam miyavlayamıyor anca ince ince miyk miyk diyo... :roflol: İlla oturtur beni kucağıma oturmak için... Sonra kucağıma gelip oturur burnunu yüzüme değdirmeye çalışır ya da patisiyle yüzüme ve burnuma dokunur ardından da bacaklarıma sürtünür... Bunu otamatiğe bağladık her gelişimde bu karşılama törenini yapıyoruz... a.s
Koptum Bulut un hallerine yaa... Yerim onu ben sıpış Şeniz Çok zeki bu ya maşallah... İnsan izle izle doymuyor valla...
Bizim ASİL le paylaşımlarımız yeni olduğu için daha tam olarak ilginç huylarını yakalamış değilim... Ama şu ana kadar yakaladıklarım özellikle gece biz uyurken yanımızdaysa ve uykusu varsa girer yorganın altına mışıl mışıl uyur... Ama uykusu yoksa var ya bütün gece sabaha kadar yorganın üstünde bir ordan bir buraya sürekli sıçrar sırf bizi de uyandırıp onunla oynamamız için... kaydirigubbakcemile3
Birde eve gelip de kapıyı açtığım zaman hemen mıyk mıyk deyip yanıma gelir... Daha tam miyavlayamıyor anca ince ince miyk miyk diyo... :roflol: İlla oturtur beni kucağıma oturmak için... Sonra kucağıma gelip oturur burnunu yüzüme değdirmeye çalışır ya da patisiyle yüzüme ve burnuma dokunur ardından da bacaklarıma sürtünür... Bunu otamatiğe bağladık her gelişimde bu karşılama törenini yapıyoruz... a.s
http://www.kadinlarkulubu.com/sik-sorulan-sorular-cevaplar/98175-video-nasil-eklenir.htmlkızlarr video ekliycem ama nasıl eklicem acaba??
Teşekkürler.. :kediKoptum Bulut un hallerine yaa... Yerim onu ben sıpış Şeniz Çok zeki bu ya maşallah... İnsan izle izle doymuyor valla...
Hatta çocuktan daha mı iyiler ne? şakkıdı:asigim::asigim::asigim:
çocuktan farkı yok bunların Şeniz
ölee çok şebeklikk yaptıgı bi video değill ma azcık zıplıooo kapıyı açmaya çalışıoo o miinicik burnunlaa ama bu videodaknde bi yerde ben açtım kapıyı haberiniz olsun