Sizinkinin Komik Huyu Ne?

O zaman Bulut'umun gerçekten "Küçük Emrah" olduğu video ve fotolara da bakın.. yerimseniben

Bunları görmemiş olabilirsin diye ekledim.. Eğer gördüysen de affola..

Video için:
http://www.kadinlarkulubu.com/3989889-mesaj80.html

Foto için:
http://www.kadinlarkulubu.com/3990298-mesaj83.html

:roflol: Görmüştüm Püsküütüm bunları, ama 40 bin kere daha görsem doyamam cokacimcoook Annem de gördü sayende kaydirigubbakcemile3

Aklıma şu dizeler geldi nedense:

Hiçbir şeyden çekmedi şu dünyada
Püsküüt'ten :tomato: şey aman yani Nasırdan çektiği kadar... :eek:

:roflol: Görmüştüm Püsküütüm bunları, ama 40 bin kere daha görsem doyamam cokacimcoook Annem de gördü sayende kaydirigubbakcemile3

Aklıma şu dizeler geldi nedense:

Hiçbir şeyden çekmedi şu dünyada
Püsküüt'ten :tomato: şey aman yani Nasırdan çektiği kadar... :eek:

:roflol: :roflol:

öpsün seni Nasır :roflol:

merhaba arkadaşlar benim bi tavşanım var yaklaşık 2 aydır benle birlikte.iyiyki almışım diyorum onu.adı yumak.bembeyaz kartopu gibiydi çünkü aldığımda bende aadını yumak koydum.ama büyüdükçe yaramaz olmaya başladı.çok sevimli ve şirin bir hayvan.keyfine çok düşkün
gelelim takıntılarına ve yaramazlıklarına
eğer yatağa serdiğim örtüü düzgün değilsee o minicik patilerinle tümsekli yerin üstünde kayarak düzeltmeye çalışıo.örtüler düzgün olmayınca hep bu hareketi yapıo hatta videosu var.en kısa sürede ekliycem
oyun saati geldiğindee seke seke yanıma gelio her parmağımı şaklatışımda kafasını ve kulaklarını sallayarak sekip koşmaya başlıyo.

en sevdiği yemekler domatesli makarna,patates kızartması(hatta daha kzıartırken paçama tırmanıo kokusunu alıp delirioo),marul,bildiğinizz acı turşu biberlerr.

buzdolabının kapağını ne zman açsam koşarak gelirr vee poşetlerii çekiştiripp içinden bişe alıp akçar.hatta bigünn koca domates poşetini kafasına düşürdüü:)bi kaçısı vardıkii öldüm gülmkten.

benim tavşanım biraz garip çikolata,jelibon ve tavuk yiyo.bigün oturmuşş tv izleyerek yemek yiyordum yerde sofranın üstündee hiç tavuğumun içine girceğini düşünmemiştim.bi baktımm bizimkii oturmuşş bi güzell tabağımm kenarından kenarından tavugun en güzel kısmını şapur şupur götürüoo.arkadaşımında mantı tabağından mantılar çalıp kaçıoduu:)

bigün masanın üstünde ağzı açık unutmuşum acı turşu kasesini mutfağa bi girdim bizim haylazz turşu kasesinin içinde büyük bi iştahla turşuları yiyo:1shok:.sandalyeye ordanda masaya atlamışş çok şaşırmıştım hiç oraya atlıycağını düşünmemiştim çünkü.sonraa çıkarttım turşu sulu ayaklarınıı yıkamak için büyük bi ugraş verdim çünkü sudan nefret edioo

bigün masanın üstünde ağzı açık unutmuşum acı turşu kasesini mutfağa bi girdim bizim haylazz turşu kasesinin içinde büyük bi iştahla turşuları yiyo:1shok:.sandalyeye ordanda masaya atlamışş çok şaşırmıştım hiç oraya atlıycağını düşünmemiştim çünkü.sonraa çıkarttım turşu sulu ayaklarınıı yıkamak için büyük bi ugraş verdim çünkü sudan nefret edioo

:roflol: opuyorumnanaktan Yerim ben o turşu kokan patilerini onun Şeniz

eğer yatağa serdiğim örtüü düzgün değilsee o minicik patilerinle tümsekli yerin üstünde kayarak düzeltmeye çalışıo.örtüler düzgün olmayınca hep bu hareketi yapıo hatta videosu var.en kısa sürede ekliycem

Tavşanının burcu kesin başak olmalı.. :roflol: :roflol:
Bekliyorum videoyu.. :lepi:

kotam doldu kızlarr o yüzdenn bi haftacık bekliceksiniz maaleseff:KK43:bugün domatesii önünee koydumm ısıramıooo yuvarlanıo domates 15dkk onla ugraştı sonunda tuttum domatesi saabitledim öle ısırabildi.onu da videoya çektimm

Koptum Bulut un hallerine yaa... Yerim onu ben sıpış Şeniz Çok zeki bu ya maşallah... İnsan izle izle doymuyor valla...

Bizim ASİL le paylaşımlarımız yeni olduğu için daha tam olarak ilginç huylarını yakalamış değilim... Ama şu ana kadar yakaladıklarım özellikle gece biz uyurken yanımızdaysa ve uykusu varsa girer yorganın altına mışıl mışıl uyur... Ama uykusu yoksa var ya bütün gece sabaha kadar yorganın üstünde bir ordan bir buraya sürekli sıçrar sırf bizi de uyandırıp onunla oynamamız için... kaydirigubbakcemile3

Birde eve gelip de kapıyı açtığım zaman hemen mıyk mıyk deyip yanıma gelir... Daha tam miyavlayamıyor anca ince ince miyk miyk diyo... :roflol: İlla oturtur beni kucağıma oturmak için... Sonra kucağıma gelip oturur burnunu yüzüme değdirmeye çalışır ya da patisiyle yüzüme ve burnuma dokunur ardından da bacaklarıma sürtünür... Bunu otamatiğe bağladık her gelişimde bu karşılama törenini yapıyoruz... a.s

Bizim ASİL le paylaşımlarımız yeni olduğu için daha tam olarak ilginç huylarını yakalamış değilim... Ama şu ana kadar yakaladıklarım özellikle gece biz uyurken yanımızdaysa ve uykusu varsa girer yorganın altına mışıl mışıl uyur... Ama uykusu yoksa var ya bütün gece sabaha kadar yorganın üstünde bir ordan bir buraya sürekli sıçrar sırf bizi de uyandırıp onunla oynamamız için... kaydirigubbakcemile3

delikafadulden böyle bir halde olsa gerek kaydirigubbakcemile3 Nev'imizin her gece yatma öncesi 4patilerle nasıl baş ettiği şey aslında edemediği :jeyyar: geldi aklıma kaydirigubbakcemile3

Bizim meleğimizde gece doping almış gibi olurdu, yay gibi oradan oraya, en çok da babama yönelik delilikleri vardı. :asigim:

Birde eve gelip de kapıyı açtığım zaman hemen mıyk mıyk deyip yanıma gelir... Daha tam miyavlayamıyor anca ince ince miyk miyk diyo... :roflol: İlla oturtur beni kucağıma oturmak için... Sonra kucağıma gelip oturur burnunu yüzüme değdirmeye çalışır ya da patisiyle yüzüme ve burnuma dokunur ardından da bacaklarıma sürtünür... Bunu otamatiğe bağladık her gelişimde bu karşılama törenini yapıyoruz... a.s

:asigim: :nazar: opuyorumnanaktan

Koptum Bulut un hallerine yaa... Yerim onu ben sıpış Şeniz Çok zeki bu ya maşallah... İnsan izle izle doymuyor valla...

:asigim::asigim::asigim::nazar::nazar::nazar:
çocuktan farkı yok bunların Şeniz

kızlarr video ekliycem ama nasıl eklicem acaba??
http://www.kadinlarkulubu.com/sik-sorulan-sorular-cevaplar/98175-video-nasil-eklenir.html
Linki inceler misin lütfen?
Alıntılaman, video indirdiğin siteye göre değişiyor.. Baktın karışık.. Sadece link koyabilirsin.. Bizim de bir dönem (megavideoda sorun varken) yaptığımız gibi.. yerimseniben

Teşekkürler.. :kedi:eek:puyorumnanaktan
Bak kerataya.. Uykusu yoksa siz de uyumayacaksınız demek.. Asil ve Köleleri.. :roflol: :roflol:

Hoşgeldin faslı da tam izlemelik aslında.. Maşallah ona.. :nazar: O da sahibiyle iletişimi yüksek kedilerden demek ki.. :asigim:

:asigim::asigim::asigim::nazar::nazar::nazar:
çocuktan farkı yok bunların Şeniz
Hatta çocuktan daha mı iyiler ne? şakkıdı
Konuşmuyorlar, soru sormuyorlar, sana yükledikleri rol-modelleri yok.. Kalbini kırmıyorlar..
A-aa bi'de harçlık istemiyorlar.. Süper süper.. :lepi: hihoyyyt

ölee çok şebeklikk yaptıgı bi video değill ma azcık zıplıooo kapıyı açmaya çalışıoo o miinicik burnunlaa ama bu videodaknde bi yerde ben açtım kapıyı haberiniz olsun

X