Sizinkinin Komik Huyu Ne?

öffff üzüldüm bakalım diğer kızlarda denesin ama dün gece yorgunsavaçcıya atmıştım linki özelden o izleyebildii.neden izleyemedin acaba??bende lulutumun havuçlu videolarını izleyemiodumm evime geldimm burda denedim çalıştıı.yurttayken açamıodumm sayfayııfisfisfis

Evet bunların genlerinde var sanıyorsam gece yarısı deli gibi oluyorlar... Dün gece de çikolata kabından yapılmış topu ve ayısıyla saatlerce oynadı sonra uyuyabildi ancak saat sabahın 4 ü olmuştu zaten kaydirigubbakcemile3

:asigim::asigim::asigim:
çocuktan farkı yok bunların Şeniz

Püsküütüme katılıyorum çocuktan da eğlenceliler hem de masrafsız kaydirigubbakcemile5

Asil ve Köleleri... :roflol: valla öyle gibi olduk yani... kaydirigubbakcemile3

ASİL le çok göz göze temasımız oluyor ondan mıdır bilmiyorum bu iletişim yüksikliği ama ben onun gözlerine bakınca ne istediğini anlayabiliyorum ya da hazırlıklı oluyorum ani fırlamalarına karşı kaydirigubbakcemile3

Çocuktan iyi bu hayvanlar daha kolay eğitiyorsun... Klasik koşullama yöntemini uygulasan yetiyor ama çocuk öyle mi lmaz: Bir sürü eğitim kuramını uygulaman gerekiyor üstünde... kaydirigubbakcemile3

barçman ablam indirdin mi çalışmıo mu link??:sinifsinif:

Ben indirdim ve izledim canım yalnız ouick player yüklü olması lazım izlenmesi için Barçman Ablacım belki o yüzden izleyememişindir.

Bu arada tavşanın çok tatlıymış canım ya ne şirin zıplıyor o kulaklarından tutup ısırasım geldi...Şeniz

Son düzenleme:

kesin ondandır ablacığım oğlum gelince yükletipizlerim bendeopuyorumnanaktan

saol canım.ben senin yerine ısırıyım :kedi:kaydirigubbakcemile3ısırmıorum ama öpüorum o kulaklarını kafasınıı annem her ne kdar tüyy kaçcak die kızsadaaa.mestt oluoo öpülüp kaşınıncaa

kızlarr şimdilikk çözümü bunda buldumm.idare edinn öteki video yüklemelieri inceliycem
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
Ah rar uzantılı dosyalar ah!
Ben de izleyemiyorum meraklıcım.. Destek program bende de yüklü değil çünkü..
Bu rahatlatıcı bir iletişim biçimi HİS cim.. Göz göze gel ne yapacağını kestir.. Önlemini al.. :roflol:

benimde bir kedim bir köpeğim var. yemek konusu harici araları süper:) benim b. frise oğlum havuç sever salatalığa aşıktır. karpuz için yalvarır.maydonoza bayılır.şekersiz sakız (tercihen damlalı falım) çiğner ama yutmaz:) şekerliyi yutuyor. hiç yemeyeceği şeyi kedimi çağırdığım zaman bak yemezsen pasaklıya verecem geldi bile dder demez yutuyor:)
birde acaip derecede ruj hastası. rujlu kıza dayanamıyor köpoşum:) yalamak istiyor. rujlarımı çalmaya çalışıyor<1-2 vukuatıda var. iyiki erkek olmuşş:)

kedoşta çılgın. savaşçı ruhlu.nara atarak saldırıyor:) miyavlama değil. uzağa gidiyor hücum demiş gibi bavvvvv sesi eşliğinde at gibi koşup üzerime atlıyor. tırmalama huyu yok .ama numaradan ısırmaya bayılıyor.

hahahah rujaa mı hastaaa ay yerim ben onları yaaa.benimde tavşanım maydonozun kokusunuu kaç metre öteden alıo üstüme öle bi zıplıokii maydonuzu yemek için.makinalıya bağlamış gibi bi demetin haşatını çıkartıo anındaa:)bi videosu var küçükken maydonoz kabının içinden çalıp çalıp yiyokaydirigubbakcemile3

Valla ben ASıL i öpücük delisi yapıyorum... Tüy kaçacakmış falan kesmiyor beni... Dayanamıyorum napiim çok tatlı... :asigim:

Bu rahatlatıcı bir iletişim biçimi HıS cim.. Göz göze gel ne yapacağını kestir.. Önlemini al.. :roflol:

Evet çok güzel bir iletişim ne yapacağını kestirmem gerekiyor mendeburun. kaydirigubbakcemile3

Bir de dün ASıL in yeni bir huyunu keşfettim... Zaten geldiği günden beri oyun yaparak ısırmasını çok seviyor. Isırırken "Acıdı, acıdı, acıdı" dediğimizde ısırmayı bırakıp yalamaya başlıyor... Alem ya.. kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol:
Türkçeyi de çabuk söktü asilzade.. Salak şey yahu..

Komşumuzun kedisi Samet, evde ki Uğurla anlaşamıyolar çünkü Samet devamlı bizim kapıya geliyor mamayı kapmak için, eve girerse anında Uğur'un mama kabına koşuyor sıpa. 9 yaşında çok şeker bir kedi:)

[megavideo]PE5X1JW7e82449270894a369f0a86b494cdee64a[/megavideo]

4 patime hasret olunca komşu ve evdeki kediylen idare ediyom işte

sositososito oh oooh program da yüklerim videoyu da seyrederimzemuszemus

Ben Samet'in yerinde olsam o terlikleri tek tek yürütürüm, siz terlik peşine koşunca da eve dalarım :jeyyar:

Adam amma mırıldanıyor yahu, kapı aralığından bu kadarsa senin kucağında çıkardığı seslerin volümünü merak ettim kaydirigubbakcemile3

Videonun sonundaki "eve girmek yok" cümlesinin ardından kim kazandı Nev'im söylesene delikafadulden

Bunu soracağını biliyodum :roflol:

O cümle bitişinde kamerayı bir yere fırlattım yere yatıp siper oldum samet girmesin diye:roflol:

O değil uğurun mamasını bitiriyo edepsiz yan ev onun ki gidip kendi mamasını yemiyo :roflol:

Uğurun mamasıda azaldı yoksa ben hep yediriyodum gizli gizli ondan eve alıştı zaten sıpa:roflol: Bu da başka bir sır yufkam :roflol:

senağlamakızlarr tavşanımın başına gelenler neredeyse bi haftadır onunla ugraşıyorum o kdar üzüldümki anlatamam.salı sabahıı kalktım baktım bizimkii kafesinden çıkmıoo çok korkak duruoo sonra kucağıma aldımm maydonoz fln yedirdimm kalhvaltı yaparken balkonda yere koydum.bi baktımkii bizimki sağ arka ayağının üstüne basmıoo seke seke gidio lokma boğazımda kaldı onu öle görünce.kalktım giyindim veterinere götürdüm hemen.film çekti ayağı kırılmışşsenağlamave kırık tam eklem yerindeydi eklem ama tam kırılmadığı için eklemi tutuyordu kemik:1shok:röntgende kırığı görüncee ağlamamak için zor tuttum kendimii her neysee gerizekalı veteriner(gerizekalı diorum birazdan neden dediğimi anlarsınız)tavşanımın ayağını sakinleştirici vermeden 5 kere tavşanımın canını acıtarak yapmaya çalıştı bi karton parçası ve yapışkanlı bandajla sardıı ayağı dümdüz uzattı.hayvann ne basabilio ne yürüyebilio 1 hafta bölee kalcak dedi ama bizim tavşan debelenio çok korktuu denge sağlayamayınca.nysee eve geldik sonra benim içim rahat etmedi 2.gün kontrole götürdüm aklıma takıldı çünkü bandajladıktan sonra yerine oturddu mu die röntgen çekmedi.röntgen çektii bi de ne görelimm yumağımın bacağıı eklem yerinden tamamen kırılmışş kemik 2 ye ayrılmışşş bi kısmı 3 cm yukarı kaymış kemiğinn.ayyy birr fenaa oldumm.bi dee bana demez mi benim yapabilceğim bişe yok ameliyat olması gerekio ya bursa da ya da istanbulda yaptırabilirsiniz die.istanbul üniversitesini arattırdım pazartesiye randevu aldıkk ama ben ordan çıktım ağlayarak bütün veterinerleri gezdim.ameliyat yapan bi veteriner buldum.onlarda tekrar film çekti ve tavşanımın eklem yerinden tamamen kırılmasının yanlış bandaj üzünden oldugunu bandajın ayaağı dümdüz uzatılarak değil tavşanın oturma pozisyonundayken yapılması gerektiğini söledi.şeytann dedikii o an gitt o veterineriii boğğğğğğğğğğğğğğğdelikafaduldenklava:ameliatıı yapabilceğini ssöledi.nitekim yaptı tavşanımın eklem yerine biirleşmesi için platin gibi bişe taktılar pin dedikleri.ama artık ayağı sağlıklı biçimde uzayamıycağı için topallıycaakmış çnkü bi ayağı kısa kalcak ötekine göreesenağlamasenağlama.hergün antibiyotik aşısını vurulmaya götürüyorum şimdi neşesi yerine geldii.yazıkk benim kuzum bi de 2 gün kırık ayaklaa durmuş evdee.hep kırık ayağını yalıodu bandajı demekkii ağrısı varmış dili yokki gsribimin sölesin.senağlamasenağlamainş.düzelir bi an öncee ayağıda içim rahat eder onu öle gördükçe ağlayasım gelio çocuğum gibi olmuştu o benim.iştee böle kızlarr moralim çok bozuk.o iileşene kdar bana huzur yok

Meraklıı canım çok geçmiş olsun... Benim de içim acıdı şimdi... Hayvancıkların kılına zarar gelsin içim gidiyor... Yerinde olsam o veterinerin var ya saçını başını yolardım salak şey... Biz onlara güvenip emanet ediyoruz adamın yaptığına bak... Dengesiz... :mymeka: Uf çok sinirlendim o yüzden böyle şeyler söylüyorum kusura bakma canım... klava:

Tekrar geçmiş olsun canım sen içini ferah tut... İnşallah tecrübeli ve insaflı bir veteriner onu iyileştirecektir... :Saruboceq:

Sen benim bu şekilde fidyo izleyemediğimi bilmiyon mu yeşil kafa :mymeka:

Link ver bacum link, izleyemiyoruym çıldırıyorum bu da şiddete teşebbüs etmeme sebebiyet veriyoo... :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…