barçman ablam indirdin mi çalışmıo mu link??:sinifsinif:
delikafadulden böyle bir halde olsa gerek kaydirigubbakcemile3 Nev'imizin her gece yatma öncesi 4patilerle nasıl baş ettiği şey aslında edemediği :jeyyar: geldi aklıma kaydirigubbakcemile3
Bizim meleğimizde gece doping almış gibi olurdu, yay gibi oradan oraya, en çok da babama yönelik delilikleri vardı. :asigim:
:asigim:opuyorumnanaktan
:asigim::asigim::asigim:
çocuktan farkı yok bunların Şeniz
Teşekkürler.. :kedipuyorumnanaktan
Bak kerataya.. Uykusu yoksa siz de uyumayacaksınız demek.. Asil ve Köleleri.. :roflol: :roflol:
Hoşgeldin faslı da tam izlemelik aslında.. Maşallah ona..O da sahibiyle iletişimi yüksek kedilerden demek ki.. :asigim:
Hatta çocuktan daha mı iyiler ne? şakkıdı
Konuşmuyorlar, soru sormuyorlar, sana yükledikleri rol-modelleri yok.. Kalbini kırmıyorlar..
A-aa bi'de harçlık istemiyorlar.. Süper süper.. :lepi: hihoyyyt
barçman ablam indirdin mi çalışmıo mu link??:sinifsinif:
Ben indirdim ve izledim canım yalnız ouick player yüklü olması lazım izlenmesi için Barçman Ablacım belki o yüzden izleyememişindir.
Bu arada tavşanın çok ttalıymış canım ya ne şirin zıplıyor o kulaklarından tutup ısırasım geldi... Şeniz
Ben indirdim ve izledim canım yalnız ouick player yüklü olması lazım izlenmesi için Barçman Ablacım belki o yüzden izleyememişindir.
Bu arada tavşanın çok tatlıymış canım ya ne şirin zıplıyor o kulaklarından tutup ısırasım geldi...Şeniz
Ah rar uzantılı dosyalar ah!kızlarr şimdilikk çözümü bunda buldumm.idare edinn öteki video yüklemelieri inceliycem
RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting
Bu rahatlatıcı bir iletişim biçimi HİS cim.. Göz göze gel ne yapacağını kestir.. Önlemini al.. :roflol:ASİL le çok göz göze temasımız oluyor ondan mıdır bilmiyorum bu iletişim yüksikliği ama ben onun gözlerine bakınca ne istediğini anlayabiliyorum ya da hazırlıklı oluyorum ani fırlamalarına karşı kaydirigubbakcemile3
Ah rar uzantılı dosyalar ah!
Ben de izleyemiyorum meraklıcım.. Destek program bende de yüklü değil çünkü..
o zamn en kısa sürede eklemeyi öğrenmem lazımm.tühh izleyemedinizzmafoldumben
benimde bir kedim bir köpeğim var. yemek konusu harici araları süper:) benim b. frise oğlum havuç sever salatalığa aşıktır. karpuz için yalvarır.maydonoza bayılır.şekersiz sakız (tercihen damlalı falım) çiğner ama yutmaz:) şekerliyi yutuyor. hiç yemeyeceği şeyi kedimi çağırdığım zaman bak yemezsen pasaklıya verecem geldi bile dder demez yutuyor:)
birde acaip derecede ruj hastası. rujlu kıza dayanamıyor köpoşum:) yalamak istiyor. rujlarımı çalmaya çalışıyor<1-2 vukuatıda var. iyiki erkek olmuşş:)
kedoşta çılgın. savaşçı ruhlu.nara atarak saldırıyor:) miyavlama değil. uzağa gidiyor hücum demiş gibi bavvvvv sesi eşliğinde at gibi koşup üzerime atlıyor. tırmalama huyu yok .ama numaradan ısırmaya bayılıyor.
o zamn en kısa sürede eklemeyi öğrenmem lazımm.tühh izleyemedinizzmafoldumben
Ben izledim sositososito sositososito Uzun kulaklı ponpon kuyruklu dünya tatlısının ve arkadaşının (söylemem sürpriz :dilcikar:) maskaralıklarını seyrettiiiimmm :jeyyar:
Merakliii, Püsküüt'ün gönderdiği linke bakabildin mi, video eklemeyle ilgili? hihoyyyt
benimde bir kedim bir köpeğim var. yemek konusu harici araları süper:) benim b. frise oğlum havuç sever salatalığa aşıktır. karpuz için yalvarır.maydonoza bayılır.şekersiz sakız (tercihen damlalı falım) çiğner ama yutmaz:) şekerliyi yutuyor. hiç yemeyeceği şeyi kedimi çağırdığım zaman bak yemezsen pasaklıya verecem geldi bile dder demez yutuyor:)
birde acaip derecede ruj hastası. rujlu kıza dayanamıyor köpoşum:) yalamak istiyor. rujlarımı çalmaya çalışıyor<1-2 vukuatıda var. iyiki erkek olmuşş:)
kedoşta çılgın. savaşçı ruhlu.nara atarak saldırıyor:) miyavlama değil. uzağa gidiyor hücum demiş gibi bavvvvv sesi eşliğinde at gibi koşup üzerime atlıyor. tırmalama huyu yok .ama numaradan ısırmaya bayılıyor.
:roflol: :roflol: :roflol: Allah ikisine de uzun ömürler versinHihihihi vejeteryan köpiş de bu olsa gerek :roflol: Pasaklı ismine de bayıldım opuyorumnanaktan Haşin pisiymiş ama n'apalım karakter meselesi kaydirigubbakcemile3
saol canım.ben senin yerine ısırıyım :kedi:kaydirigubbakcemile3ısırmıorum ama öpüorum o kulaklarını kafasınıı annem her ne kdar tüyy kaçcak die kızsadaaa.mestt oluoo öpülüp kaşınıncaa
Bu rahatlatıcı bir iletişim biçimi HıS cim.. Göz göze gel ne yapacağını kestir.. Önlemini al.. :roflol:
Bir de dün ASİL in yeni bir huyunu keşfettim... Zaten geldiği günden beri oyun yaparak ısırmasını çok seviyor. Isırırken "Acıdı, acıdı, acıdı" dediğimizde ısırmayı bırakıp yalamaya başlıyor... Alem ya.. kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol:
Türkçeyi de çabuk söktü asilzade.. Salak şey yahu..
sositososito oh oooh program da yüklerim videoyu da seyrederimzemuszemus
Ben Samet'in yerinde olsam o terlikleri tek tek yürütürüm, siz terlik peşine koşunca da eve dalarım :jeyyar:
Adam amma mırıldanıyor yahu, kapı aralığından bu kadarsa senin kucağında çıkardığı seslerin volümünü merak ettim kaydirigubbakcemile3
Videonun sonundaki "eve girmek yok" cümlesinin ardından kim kazandı Nev'im söylesene delikafadulden
Komşumuzun kedisi Samet, evde ki Uğurla anlaşamıyolar çünkü Samet devamlı bizim kapıya geliyor mamayı kapmak için, eve girerse anında Uğur'un mama kabına koşuyor sıpa. 9 yaşında çok şeker bir kedi:)
[megavideo]PE5X1JW7e82449270894a369f0a86b494cdee64a[/megavideo]
4 patime hasret olunca komşu ve evdeki kediylen idare ediyom işte