- 11 Temmuz 2013
- 411
- 902
-
- Konu Sahibi alekta movik movik
benim eşim de arar, ekmek alırken bile arar tam buğday mıydı, büyük paket miydi v.s.
adam markette düşünme yetisini kaybediyor. bir gün mesaj atmışım, şunu al bunu al onu al bi de domates al diye, adam gidip 1 tane domates almşartık alıştım gramaj belirtiyorum
Adamı ne zaman markete pazara göndersem elinde liste var bikaç kez de tekrarlıyorum. Ama gider gitmez arar şuan yarım saatte 4 defa aradı abartısız. Saçma sapan sorular soruyor. Her defasında diyorum bak marka farketmez bana kremsanti lazım bana çikolata sosu getir patatesin şekli sorulur mu ya.
Bi doktora falan mı götürsem. Dondurma maraş usulü istiyorum sakın muzlu alma diyorum adam muzlu alıyor. Ben gideyim diye bi taktik mi bu acaba.
Alısveriş konusunda ciddi sıkıntı yaşıyoruz defalarca arayacak ya da ben gidip alacam ya da beraber.
Bu da dert mi evet dert temizlik yapıyorum kaç defa arıyor işin içinde!
Bu sıkıntıyı sadece alışverişte yaşıyoruz. Kendine zehir gibi kafası.
aman ya üzme kendini boş yere. bana bile bile yapıyomuş gibi geldi. muzlu alma dediğin halde muzlu alıyosa bile bile yapıyo demektir. onun aldığı kötü malzemelerle sende ona kötü yemek yaparsın aklı başına gelir canımAdamı ne zaman markete pazara göndersem elinde liste var bikaç kez de tekrarlıyorum. Ama gider gitmez arar şuan yarım saatte 4 defa aradı abartısız. Saçma sapan sorular soruyor. Her defasında diyorum bak marka farketmez bana kremsanti lazım bana çikolata sosu getir patatesin şekli sorulur mu ya.
Bi doktora falan mı götürsem. Dondurma maraş usulü istiyorum sakın muzlu alma diyorum adam muzlu alıyor. Ben gideyim diye bi taktik mi bu acaba.
Alısveriş konusunda ciddi sıkıntı yaşıyoruz defalarca arayacak ya da ben gidip alacam ya da beraber.
Bir domatesmi bu süpermiş
benimkide arar her defasında.Ha bide eve gelirken birşey lazım diye arar ekmek al sadece derim.Markete gider bidaha arar başka bir şey lazım mı diye.Kendini garantiye alıyor sanırım bir daha gitmemek için
Benimki de öyle. Ama bi tuhaf yanı daha var 1 demet maydanoz al derim gider 3demet alır.Korkudan manava gönderemiyorum.
Geçen bende ondan krema istedim.Buzdolabı reyonun da dedim.
Beni aramış artık açmıyorum markete gittiğinde telleri.
Bu gitmiş vanilyalı pata kreması,kakaolu pasta kreması,krem şanti ve istediğim kremayı almış.
Bir geldi eve aaaa dedim bunlar ne ben senden pasta kreması istemedim ki.
Bana dediği cevap olsun pasta yaparsın yeriz zarar gelmez.
Eskiden hele tuvalet kağıdı isterdim 24 lü alırdı.Yoğurt isterdim kova alırdı.Herşeyden fazla fazla.
Artık marka ve adedini söylüyorum.O kadar abarttım ki 10 patates 10 soğan diye adet veriyorum yoksa cuvalla alıyor.Ben böyle çaresini buldum.
herşeyi benden çok bilir, benim aldığımı beğenmez genelde, bu ne bayat, hormonlu vs der. ama hiç elinin ayarı yoktur, 2 kişi olduğumuz halde 4 tane ekmek alır mesela
mutfak alışverişlerini kocalar yapmasın mümkünse!
bende sabah ekmeğe gönderiyorum mesela, 2 saat gelmiyor. sonra elleri kolları dolu nefes nefese; sunu aldım bunu aldım bak ne aldım diye aldıklarını çıkarıyor poşetten. bende kahvaltı masasında saf saf ekmek bekliyorum her defasında! bi'de evde olan şeyleri tekrar tekrar almıyor mu! pazardan pazara kahvaltı yapan çalışan insanlarız sonuçta. ne gerek var 3 kalıp beyaz peynire!
Tam oyle degilsede ayri bir model..mesela 1 ekmek al derim, ac gittiyse 3 tane ekmek alir..
Sonra insan sebzeye meyveye bakmaz mi alirken yaa?? Nerde kotüsü var onu alir gelir…ayyy ona meyve sebze ismarlamak istemiyorum bu yuzden..birde ne kadar gereksiz sey varsa markette eve yigiyor…cikolata cips fazla fazla…ohfff
Güldüm valla benimki yine iyimiş :) Ne söylersen onu alır ama yanına kendinden mutlaka bişeyler ekler. Makarna al dersin yanına mutlaka makarna sosu alır. Garnitür al dersin yanına ikincisini alır ayrıca mayonez yoksa onuda alır rus salatası yapmaya :) benimkinin de ekleme huyu var :)
Benimki de öyle. Ama bi tuhaf yanı daha var 1 demet maydanoz al derim gider 3demet alır.Korkudan manava gönderemiyorum.
Benimki 1 kere arar bazen liste vermem istediklerimi eksiksiz getirirAdamı ne zaman markete pazara göndersem elinde liste var bikaç kez de tekrarlıyorum. Ama gider gitmez arar şuan yarım saatte 4 defa aradı abartısız. Saçma sapan sorular soruyor. Her defasında diyorum bak marka farketmez bana kremsanti lazım bana çikolata sosu getir patatesin şekli sorulur mu ya.