- Konu Sahibi alekta movik movik
Beni de yanında istiyor ama. Reyonda oyalanırken onla dalga geçiyorum canı sıkılmıyo heralde ondanee o zaman ne diye bu adamla birlikte gidiyorsun? yolla bi gun gitsin gelmesin eve uzun sure
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni de yanında istiyor ama. Reyonda oyalanırken onla dalga geçiyorum canı sıkılmıyo heralde ondanee o zaman ne diye bu adamla birlikte gidiyorsun? yolla bi gun gitsin gelmesin eve uzun sure
tek derdin bu olsun cnm ıdare et bosverAdamı ne zaman markete pazara göndersem elinde liste var bikaç kez de tekrarlıyorum. Ama gider gitmez arar şuan yarım saatte 4 defa aradı abartısız. Saçma sapan sorular soruyor. Her defasında diyorum bak marka farketmez bana kremsanti lazım bana çikolata sosu getir patatesin şekli sorulur mu ya.
Bi doktora falan mı götürsem. Dondurma maraş usulü istiyorum sakın muzlu alma diyorum adam muzlu alıyor. Ben gideyim diye bi taktik mi bu acaba.
Alısveriş konusunda ciddi sıkıntı yaşıyoruz defalarca arayacak ya da ben gidip alacam ya da beraber.
Bu da dert mi evet dert temizlik yapıyorum kaç defa arıyor işin içinde!
Bu sıkıntıyı sadece alışverişte yaşıyoruz. Kendine zehir gibi kafası.
hahaha ne anladim bu isten ben (; hem kendi yoruluyor hemde seni yoruyor hihi neyse ona da sukret..isterdim benim herifte az hesapli davransin ama yookkkkk nerde anacim..altin degerinde bi kocan var kiymetini bilBeni de yanında istiyor ama. Reyonda oyalanırken onla dalga geçiyorum canı sıkılmıyo heralde ondan
Teşekkür ederim :) ya bu erkeklerin ortası yok ya da biz çok şey istiyoruz her durumda sinir oluyoruz çünkü sana da kolaylıklar dilerimhahaha ne anladim bu isten ben (; hem kendi yoruluyor hemde seni yoruyor hihi neyse ona da sukret..isterdim benim herifte az hesapli davransin ama yookkkkk nerde anacim..altin degerinde bi kocan var kiymetini bil
sagol canim Allah hepimize kolayliklar versinTeşekkür ederim :) ya bu erkeklerin ortası yok ya da biz çok şey istiyoruz her durumda sinir oluyoruz çünkü sana da kolaylıklar dilerim
herkes alışverişten anlamaz..bu onun gerizakalı olduğu anlamına gelmez..çoğu erkekte alışverişi sevmez zaten...
Alışverişten ANLAMAMAK diye bir kavram yok.o türk kadınınlarının hizmetci muamelesine karsı kendi kafalarında oluşturduğu bir bahane..tabi bir de evde hizmetçisi varken alışveriş yapmak istemeyen "ağa"ların ..okuma yazma bilen herkes alışveriş yapabilir hanımefendi bunu pekala siz de biliyorsunuz
Alışveriş sevmemek ayrıdır evet sevmez.peki siz ütü yapmayı çok mu seviyorsunuz? Çamaşır yıkamayı? Her kadın severek mi yapıyor..Ne yazik ki hayatta sorumluluk diye bir kavram var.
Adamı ne zaman markete pazara göndersem elinde liste var bikaç kez de tekrarlıyorum. Ama gider gitmez arar şuan yarım saatte 4 defa aradı abartısız. Saçma sapan sorular soruyor. Her defasında diyorum bak marka farketmez bana kremsanti lazım bana çikolata sosu getir patatesin şekli sorulur mu ya.
Bi doktora falan mı götürsem. Dondurma maraş usulü istiyorum sakın muzlu alma diyorum adam muzlu alıyor. Ben gideyim diye bi taktik mi bu acaba.
Alısveriş konusunda ciddi sıkıntı yaşıyoruz defalarca arayacak ya da ben gidip alacam ya da beraber.
Bu da dert mi evet dert temizlik yapıyorum kaç defa arıyor işin içinde!
Bu sıkıntıyı sadece alışverişte yaşıyoruz. Kendine zehir gibi kafası.