Sizin kocalarınız da böyle mi ?

Tam oyle degilsede ayri bir model..mesela 1 ekmek al derim, ac gittiyse 3 tane ekmek alir..

Sonra insan sebzeye meyveye bakmaz mi alirken yaa?? Nerde kotüsü var onu alir gelir…ayyy ona meyve sebze ismarlamak istemiyorum bu yuzden..birde ne kadar gereksiz sey varsa markette eve yigiyor…cikolata cips fazla fazla…ohfff

Bende bunun kapidan cikarcikmaz tekrar kapi calani var
Yetmez asagidan zile basar
Liste yaparim evde unutur
Alisverise gider parayi evde birakir
Zile basar arabanin anahtarini at der
Pesinde dolanmadan eksiksiz evden cikaramam
Bi ohh demeden tel ile taciz baslar
Kafasina gore pazara gider
İki eli dolu nefes nefese ter icinde eve gelir
Senden korkumdan bisey alamadim der
Guluyorum artik napiym

Arkadaşın dediği gibi alışverişe giden eş iyidir, velev ki sorsun 40 defa.benim eşim öyle detaylı yapamaz. Listenin bir sınırı var, uzadı mı yapmaz çok acil değilse.ama liste verdiğimde ben ince detayına kadar yazarım.böyle yapabilirsiniz. Mesela; kakao, markası, normal olanı değil dark olanı, deterjan, markası, canlı renkler olanı, et mi alınacak kuşbaşı, hayvanın şurasından olacak, kıymayı şuradan taze çeksin filan diye. Ben de takıntılıyımdır biraz. Alıştığım malzemeleri kullanırım hep. Bizde de böyle gidiyor işte

Güldüm valla benimki yine iyimiş :) Ne söylersen onu alır ama yanına kendinden mutlaka bişeyler ekler. Makarna al dersin yanına mutlaka makarna sosu alır. Garnitür al dersin yanına ikincisini alır ayrıca mayonez yoksa onuda alır rus salatası yapmaya :) benimkinin de ekleme huyu var :)

Gitmiş patlıcan almış patlıcanla yapıver sen de köfteyi diyor. Çikolata sosunu da fındıklı almış. Ev kavun karpuz dolu yine kavun almış. Her şeyi de iki katı almış iki kişiyiz evde ya. Misafirim var yoksa ben giderdim anca temizlik yetişti.
Ama pencereden bakınca o poşetleri nasıl tatlı taşıyor inip sarılasım geldi.
Ama cidden göndermemek lazım tek başlarına.

Benimki aramiyor ya hu niye acaba...
Bulduuuum.
Adam direk cani ne isterse onu alip geliyor cunku.
Bi kac hafta once gelirken yogurt al dedim, ertesi gun de tatile gidecegiz. Gitmis 8 kiloluk mu 9 kiloluk mu ne var ya koca kovalar, onlarla yogurt alip gelmis. Bide diyor ki "soylemedin bende yenir diye aldim" en son "esnaf lokantasi mi lan burasi 2 kisiyiz hepi topu" dedim.

O gunden beri ekmek disinda bir seyi almaya bensiz gitmiyor, beni de tek gondermiyor. Yapisik yapiyoruz her isi.

Not. Hala aldigi ekmek sayisinda problem var.

Onu bırak sen git diye yapıyor sağlam taktiktir:)))

yooo oyle degil :)

isimi garantiye aliyorum beraber yapiyoruz alisverisimizi :))

bazen elinde tuzla geliyor eve tam bitecekken bazen bir kilo domatrs, galiba o da takip ediyor mutfagi bilmiyorum

hrm arasa da rahatsiz olmam ben

Abartısız 8 kere aradığını bilirim. Yahu listen var işte, yok onu da alayım mı, yazdığın bundan mı o arayınca çocuklar babamla konuşucam diye üzerime tırmanır o ordan ya hadi bir şey söyle der bende psikopata bağlar bir daha alışveriş e gitme sen lütfen derim ama yine de o gider...

Bi kez esime liste yazdim gonderdim whats upt.eli kolu dolu geldi.gelince senin listeyi unuttum canim ben biseyler aldim dedi.kendi kafasina gore almis .gulermisin aglarmisin.

benim eşim de arar, ekmek alırken bile arar tam buğday mıydı, büyük paket miydi v.s.
adam markette düşünme yetisini kaybediyor. bir gün mesaj atmışım, şunu al bunu al onu al bi de domates al diye, adam gidip 1 tane domates almş artık alıştım gramaj belirtiyorum

Benim annem de çok şikayetçidir babamın yanlış alışverişlerinden, çoğunlukla böyle demek ki :)

benimkide arar her defasında.Ha bide eve gelirken birşey lazım diye arar ekmek al sadece derim.Markete gider bidaha arar başka bir şey lazım mı diye.Kendini garantiye alıyor sanırım bir daha gitmemek için
ayni bnmkini anlattın ya hahahhaha eve gelirkn arar bsy lazm mi der ekmek derm ekmk almaya girer bi daha arar baska bsy lazm mi diye yav zatn lazm olsa sana en basta derm bu erkekler hep ayni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…