- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.152
- Konu Sahibi Gokcentigin
Ben zaten onemseme delidir ne yapsa yeridir demedim. Psikolojik rahatsizliklar pof diye geçmiyor bence kabullenmekte sıkıntı yaşıyorsunuz. Hadi diyelim kadin terbiyesiz midesiz ne yapabilirsin ki bu yaştan sonra anca azaltrsin görüşmeyi.Kadın şimdi hasta değil ama. Davranışları onun kendi huyu zaten. Şöyle birşey var ne kadar ağır olsa da çoğu insanımız armutla elmayı birbirine karıştırır. Kv ve kp benim kendi ailem değil. Bu yüzden tahammül sınırını çabuk geçeriz. Bu demek değildir ki saygısız olacaksın.
Ama ben her zaman yatak odası konularını ve pis pis ağıza alınmayacak küfürleri hayatım boyunca duymak zorunda değilim. Hele çoçuğum olunca yanında konuşulmasını hiç istemem.
yani bu kadın tımarhane de yatmıyor ki her söylenene kulak vermeyelim. Geçen yaz babamın yanında “çocuklar artık çalışmaya başlasında bir torun alalım kuçağımıza” demesi rezaletti. Herkes yüzünü eğdi. Bir kız babası için çok utanılcak bir durum.
Bunun utancını yaşamak ve bu iğrenç şeyleri duymak hiç kimseye hak görülmez.
sırf zamanında rapor almış diye herşeyi hoşgöremeyiz. Üstelik bakım parası kesilir korkusundan doktora görünmez. Çünkü biliyor ki daha engelli rapora alamayacak.