- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.892
-
- Konu Sahibi alekta movik movik
Bende de aynından .Pazara gitse 15 kişilik alisveris yapiyo .4 kişiyiz yawww.Benimki de öyle. Ama bi tuhaf yanı daha var 1 demet maydanoz al derim gider 3demet alır.Korkudan manava gönderemiyorum.
Adamı ne zaman markete pazara göndersem elinde liste var bikaç kez de tekrarlıyorum. Ama gider gitmez arar şuan yarım saatte 4 defa aradı abartısız. Saçma sapan sorular soruyor. Her defasında diyorum bak marka farketmez bana kremsanti lazım bana çikolata sosu getir patatesin şekli sorulur mu ya.
Bi doktora falan mı götürsem. Dondurma maraş usulü istiyorum sakın muzlu alma diyorum adam muzlu alıyor. Ben gideyim diye bi taktik mi bu acaba.
Alısveriş konusunda ciddi sıkıntı yaşıyoruz defalarca arayacak ya da ben gidip alacam ya da beraber.
Bu da dert mi evet dert temizlik yapıyorum kaç defa arıyor işin içinde!
Bu sıkıntıyı sadece alışverişte yaşıyoruz. Kendine zehir gibi kafası.
Benimki de geçende 3 kilo Patlıcan almışBenimki de öyle. Ama bi tuhaf yanı daha var 1 demet maydanoz al derim gider 3demet alır.Korkudan manava gönderemiyorum.
üzülme benimki de aynı,ben sürekli markette ki reyon görevlisiyle telefonda konuşuyorum.
ona tarif ediyorum bekle bi saniye deyip görevliye uzatıyor telefonu :)
benim eşimde elinde liste olsada arar 4-5 defa bana çok sevimli geliyor çokta gülüyorum vallaAdamı ne zaman markete pazara göndersem elinde liste var bikaç kez de tekrarlıyorum. Ama gider gitmez arar şuan yarım saatte 4 defa aradı abartısız. Saçma sapan sorular soruyor. Her defasında diyorum bak marka farketmez bana kremsanti lazım bana çikolata sosu getir patatesin şekli sorulur mu ya.
Bi doktora falan mı götürsem. Dondurma maraş usulü istiyorum sakın muzlu alma diyorum adam muzlu alıyor. Ben gideyim diye bi taktik mi bu acaba.
Alısveriş konusunda ciddi sıkıntı yaşıyoruz defalarca arayacak ya da ben gidip alacam ya da beraber.
3 demet alması eşinizden değil , manavların yalnız alışverişe gönderilmiş erkekleri hedef seçmelerinden kaynaklanıyor.
- Abi , çok taze , bak ucuzda vereyim 2 demet yengem sana börek yapar.
- Abi böyle kütür kütür meyveyi bulamazsın bi daha 10 tl lık yapayım mı ?
Gibi gibi ataklarla 1 demet maydanoz alacak adama 3 demet satıyorlar
Bende de aynından .Pazara gitse 15 kişilik alisveris yapiyo .4 kişiyiz yawww.
Benimki de geçende 3 kilo Patlıcan almışbiraz fazla almışım diyor birde kızarttım,karnıyarık Yaptım yine bitmedi. Fazla nikotinden ölecektik
Kesinlikle katılıyorum.Boşverin kızlar. 50 kere arasa dahi pazara giden,alışveriş yapan koca candır
Ben gittiğim zaman aldığım hiç bir şeyi beğenmiyor zaten. Arada kayınvalidemle pazar fiyatları hakkında konuşuyorlar çok gülüyorum
benimkide arar her defasında.Ha bide eve gelirken birşey lazım diye arar ekmek al sadece derim.Markete gider bidaha arar başka bir şey lazım mı diye.Kendini garantiye alıyor sanırım bir daha gitmemek için
hahahahah ilahi cidden hiç böyle düşünmemiştim. O manav ben eşimin yanındayken bile yapıyor. Bak abi yeni geldi bi kaç kilo domates alın kahvaltıda yemekte yersiniz diye. Allahtan durduruyorum
Kızlar cevabı yukarda vermiş Z zxshermine
aynen tek başına gittimi benim eşimde 100 kez arar onumu alayım bunu mu şöyle mi istersin böyle mi. bazen beni mutlu etmeye çalıştığı için yapar bak ben seni önemsiyorum demesinin başka bi yolu bazen de gerçekten kafası basmadığı için =) o yüzden genellikle bütün alışverişlere beraber gitmeye çalışırım ufak tefek ihtiyaçlar olursada kendim almaya özen gösteririm kötü niyetli olmadığını bildiim için üstelemiorm =) sende onunla gitmeye çalış haftalık alışveriş yapın mesela haftasonu topluca alın ihtiyaçlarınızı en azından hafta arası yapacağı alışverişleri minimize etmiş olursunuzAdamı ne zaman markete pazara göndersem elinde liste var bikaç kez de tekrarlıyorum. Ama gider gitmez arar şuan yarım saatte 4 defa aradı abartısız. Saçma sapan sorular soruyor. Her defasında diyorum bak marka farketmez bana kremsanti lazım bana çikolata sosu getir patatesin şekli sorulur mu ya.