- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
- Konu Sahibi alekta movik movik
Tatlım tek derdin bu olsun
Gider sen yaparsın alışveriş kolay iş
Gider sen yaparsın alışveriş kolay iş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla kocanın derdi bu olsun..nolcakki beraber gidin..adam alışverişten anlamıyor işte...
Ne kadar sert ve cirkin bir uslupNiye gerizekalı mı? Yetişkin bir insanın alışveriş yapamaması ne demek?
canım neden beraber gitmiyorsunuz alışverişe. Benim en keyif aldığım şeydir kocacınla alışverişe gitmek. Ama bir kez işten gelirken bir paket erişte almasını istemiştim. Markette eriştenin fotosunu çekip whats uptan. Yollamıştı bu mu diye.Adamı ne zaman markete pazara göndersem elinde liste var bikaç kez de tekrarlıyorum. Ama gider gitmez arar şuan yarım saatte 4 defa aradı abartısız. Saçma sapan sorular soruyor. Her defasında diyorum bak marka farketmez bana kremsanti lazım bana çikolata sosu getir patatesin şekli sorulur mu ya.
Bi doktora falan mı götürsem. Dondurma maraş usulü istiyorum sakın muzlu alma diyorum adam muzlu alıyor. Ben gideyim diye bi taktik mi bu acaba.
Alısveriş konusunda ciddi sıkıntı yaşıyoruz defalarca arayacak ya da ben gidip alacam ya da beraber.
Bu da dert mi evet dert temizlik yapıyorum kaç defa arıyor işin içinde!
Bu sıkıntıyı sadece alışverişte yaşıyoruz. Kendine zehir gibi kafası.
Ay yarildim.canım neden beraber gitmiyorsunuz alışverişe. Benim en keyif aldığım şeydir kocacınla alışverişe gitmek. Ama bir kez işten gelirken bir paket erişte almasını istemiştim. Markette eriştenin fotosunu çekip whats uptan. Yollamıştı bu mu diye.
Aynen ya aynı beeen.benim babamda böyledir adam akıllı herşeyi söyleriz. babam arar sonra eve bir geliyor nerde gereksiz şey varsa alıyor torba torba geliyor ama en önemli şeyi unutuyor annem yeter artık bıktım bu huyundan diyor sonra kızımmm markete.!!! olan yine bana oluyor evin küçüğü olmak çok kötüüü
Adamı ne zaman markete pazara göndersem elinde liste var bikaç kez de tekrarlıyorum. Ama gider gitmez arar şuan yarım saatte 4 defa aradı abartısız. Saçma sapan sorular soruyor. Her defasında diyorum bak marka farketmez bana kremsanti lazım bana çikolata sosu getir patatesin şekli sorulur mu ya.
Bi doktora falan mı götürsem. Dondurma maraş usulü istiyorum sakın muzlu alma diyorum adam muzlu alıyor. Ben gideyim diye bi taktik mi bu acaba.
Alısveriş konusunda ciddi sıkıntı yaşıyoruz defalarca arayacak ya da ben gidip alacam ya da beraber.
Bu da dert mi evet dert temizlik yapıyorum kaç defa arıyor işin içinde!
Bu sıkıntıyı sadece alışverişte yaşıyoruz. Kendine zehir gibi kafası.
sormayın mağduruzAynen ya aynı beeen.
Ahahha ay inanmıyorum yaaa. çok degisikmis.:))Ben mutfak yada kişisel alışverişe mümkün olduğunca göndermemeye çalışıyorum bi kez o hatayı yaptım çünkü ortalığın anasını ağlattı kendisi resmen çok afedersiniz ama..(Orkid alıcak bana yoğunluğu nasıl senin çok mu az mı diyo o üzerindeki damlaların anlamlarını sormuş kasiyer beyefendiye bide ona da bağırarak soruyo uzun olucakmış gece pedi hangisi oluyo bunların kardeşim bi bakar mısın diye allahım..Nasıl utanmıştım...Neyse velhasıl zaten kendim de seviyorum büyük marketlerde öyle dolaşmayı o yüzden yalnızca ekmek yada işte canım çok nadir dondurma,çikolata falan isterse öyle işten gelirken almasını rica ediyorum o kadar