Sizin kocalarınız da böyle mi ?

Ayni modelden bendede var bir adet.. hayirbide benimki benle gitmek istemez,listeyi ver ben hallederim yeterki gelme der,bensiz gidincede yuz kere arar :KK70:

Adamı ne zaman markete pazara göndersem elinde liste var bikaç kez de tekrarlıyorum. Ama gider gitmez arar şuan yarım saatte 4 defa aradı abartısız. Saçma sapan sorular soruyor. Her defasında diyorum bak marka farketmez bana kremsanti lazım bana çikolata sosu getir patatesin şekli sorulur mu ya.
Bi doktora falan mı götürsem. Dondurma maraş usulü istiyorum sakın muzlu alma diyorum adam muzlu alıyor. Ben gideyim diye bi taktik mi bu acaba. :KK51:
Alısveriş konusunda ciddi sıkıntı yaşıyoruz defalarca arayacak ya da ben gidip alacam ya da beraber.
Bu da dert mi evet dert temizlik yapıyorum kaç defa arıyor işin içinde!:KK12:
Bu sıkıntıyı sadece alışverişte yaşıyoruz. Kendine zehir gibi kafası.
canım neden beraber gitmiyorsunuz alışverişe. Benim en keyif aldığım şeydir kocacınla alışverişe gitmek. Ama bir kez işten gelirken bir paket erişte almasını istemiştim. Markette eriştenin fotosunu çekip whats uptan. Yollamıştı bu mu diye.

benim babamda böyledir adam akıllı herşeyi söyleriz. babam arar sonra eve bir geliyor nerde gereksiz şey varsa alıyor torba torba geliyor ama en önemli şeyi unutuyor :KK70: annem yeter artık bıktım bu huyundan diyor :KK70: sonra kızımmm markete.!!! olan yine bana oluyor :KK70: evin küçüğü olmak çok kötüüü :mad: :KK42:

benim babamda böyledir adam akıllı herşeyi söyleriz. babam arar sonra eve bir geliyor nerde gereksiz şey varsa alıyor torba torba geliyor ama en önemli şeyi unutuyor :KK70: annem yeter artık bıktım bu huyundan diyor :KK70: sonra kızımmm markete.!!! olan yine bana oluyor :KK70: evin küçüğü olmak çok kötüüü :mad: :KK42:
Aynen ya aynı beeen.:KK70::mad:

O nasıl bi nick ya! :KK70:
Kocam yok ama benim babam da böyleydi yani annemin alma dediği şeyleri alırdı, sevmediğimizi bildiği halde gidip sevmediğimiz markaları falan alırdı. Bunlar standart galiba ülke çapında, bu tip kocalar yani...

Adamı ne zaman markete pazara göndersem elinde liste var bikaç kez de tekrarlıyorum. Ama gider gitmez arar şuan yarım saatte 4 defa aradı abartısız. Saçma sapan sorular soruyor. Her defasında diyorum bak marka farketmez bana kremsanti lazım bana çikolata sosu getir patatesin şekli sorulur mu ya.
Bi doktora falan mı götürsem. Dondurma maraş usulü istiyorum sakın muzlu alma diyorum adam muzlu alıyor. Ben gideyim diye bi taktik mi bu acaba. :KK51:
Alısveriş konusunda ciddi sıkıntı yaşıyoruz defalarca arayacak ya da ben gidip alacam ya da beraber.
Bu da dert mi evet dert temizlik yapıyorum kaç defa arıyor işin içinde!:KK12:
Bu sıkıntıyı sadece alışverişte yaşıyoruz. Kendine zehir gibi kafası.

Ben mutfak yada kişisel alışverişe mümkün olduğunca göndermemeye çalışıyorum bi kez o hatayı yaptım çünkü ortalığın anasını ağlattı kendisi resmen çok afedersiniz ama..(Orkid alıcak bana yoğunluğu nasıl senin çok mu az mı diyo o üzerindeki damlaların anlamlarını sormuş kasiyer beyefendiye bide ona da bağırarak soruyo uzun olucakmış gece pedi hangisi oluyo bunların kardeşim bi bakar mısın diye allahım..Nasıl utanmıştım...Neyse velhasıl zaten kendim de seviyorum büyük marketlerde öyle dolaşmayı o yüzden yalnızca ekmek yada işte canım çok nadir dondurma,çikolata falan isterse öyle işten gelirken almasını rica ediyorum o kadar:oops:

Ben mutfak yada kişisel alışverişe mümkün olduğunca göndermemeye çalışıyorum bi kez o hatayı yaptım çünkü ortalığın anasını ağlattı kendisi resmen çok afedersiniz ama..(Orkid alıcak bana yoğunluğu nasıl senin çok mu az mı diyo o üzerindeki damlaların anlamlarını sormuş kasiyer beyefendiye bide ona da bağırarak soruyo uzun olucakmış gece pedi hangisi oluyo bunların kardeşim bi bakar mısın diye allahım..Nasıl utanmıştım...Neyse velhasıl zaten kendim de seviyorum büyük marketlerde öyle dolaşmayı o yüzden yalnızca ekmek yada işte canım çok nadir dondurma,çikolata falan isterse öyle işten gelirken almasını rica ediyorum o kadar:oops:
Ahahha ay inanmıyorum yaaa.:KK70: çok degisikmis.:))

Aha benim babam o bide kafasina gore aliyor annemin telefonda demesine ragmen :KK53:
Annem artik garanti olsun diye tek yollamaz babami ben giderim ya da listeye markasindan kilosuna kadar yazar

Benimki aramaz kafasına göre alır.
Emin ol daha kötü bakıyorum en iyisidir diye en pahalisini alıyor yoktan yere kazık yiyor üstüne çirkin ürün..

Ben de buna sinir oluyorum..

Bence sevdiğin tüm ürünleri liste yaparken istediğin markasına kadar yazacaksin en güzeli.

:KK70::KK70:
Aynen benim eşim de öyle, o kadar çok aramaz ama sorabileceğini hiç tahmin etmediğim tuhaf sorular sorar. liste verdiğim halde bazısını unutur bazısını yanlış alır bazen fıkralık halleri oluyor.
Ben kızamıyorum bana çok masum ve sevimli geliyor o hali. :KK200:

eh işte bazı erkekler böyle inadına yapmıyordur bence. benim de kardeşim aynen eşin gibi, o da arar kaç kere, en sonunda istemediğim şeyle geri döner. eşim de eve gelmeden bir şey lazım mı diye arar, her şey var alma bir şey desemde ekmek alır mutlaka :)

Benimki de arar şunu alma dediğimde tamda onu aldığını bilirim. Dalgınlığına geliyordur.
Yada çok sık araması yanlış birşey alacağından korkmasındandır.
Doktora götürmeniz kadar abartılacak bir durum yok..

X