neyi iğrençki gayet doğal birşey kıllı kıllı resm çekip koyalım hadi mi dedim
astın abicim sen kendını hadı gıt yat yigidim-tatlicadiarzu-
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahaha çok gülüyorum ya..
bu arada ben konuyla ilgilenmiyorum
öyle bi bakiyim dedim bu kizlar neye bakiyor :jeyyar:
e yuh yani bi de deseydin delikafadulden şş bak ben sana yıllar önce gazetede gördüğüm bişiyi söliiim, bi ara moda olmuşmuş ama haala modamıdır bilmiyom, karılar kutularının ordaki kılları kısaltıyolarmış makineylen, sooracııma sööliiim sevgililerinin isimlerinin baş harflerini kazıtıyolarmış, soora kalp şekli filan veriolarmış, orayı karizmatik hale getiriyolar yaane, bilgin olsun belki bi gün yaptırmak istersin kaydirigubbakcemile3
yok canım almıyolar salıyolar çayıra mevlaları kayıra...
hatta benim sevgilim örüyor yanlardan kurdela takıyoruz. ben doğumgününde boncuk hedaye ettim örüp uclarına takıyor onlarıda. bide bakım yapıyoruz maske felan.. ahenkle danseden enfes kılları var.. ayrıca kepeksiz...:asigim:
:roflol: :roflol: :roflol:benim daha iyi bir fikrim var facebookta gurup kur bakalım kaç üye gelip sana yorum yapcakkk
bende kendimden şüpheleniyorum bazen bayanmıyım acaba diye
naciye ?
e yuh yani bi de deseydin delikafadulden şş bak ben sana yıllar önce gazetede gördüğüm bişiyi söliiim, bi ara moda olmuşmuş ama haala modamıdır bilmiyom, karılar kutularının ordaki kılları kısaltıyolarmış makineylen, sooracııma sööliiim sevgililerinin isimlerinin baş harflerini kazıtıyolarmış, soora kalp şekli filan veriolarmış, orayı karizmatik hale getiriyolar yaane, bilgin olsun belki bi gün yaptırmak istersin kaydirigubbakcemile3
yuh yani bide onu yapsaydik kizim bu kadar merak seni naciyeye benzetmesin dikkat et sonun naciye gibim olmasinnaniknanik
naciye kim nan orta bi arkadaşınızmı yoksa delikafadulden
wouuuww tuttum bunu ilk gecemde denerm artık
ay gece gece akıl verme suna ya :roflol::roflol:
film ya boyle herseyi merak eden bir kiz vardi eski turk filmi adi naciye sonra neler geldi basina neler:1shok:
şarkısı bile var dimi, naaciyeee diye bağırıo :roflol::roflol:
film ya boyle herseyi merak eden bir kiz vardi eski turk filmi adi naciye sonra neler geldi basina neler:1shok:
şarkısı bile var dimi, naaciyeee diye bağırıo :roflol::roflol:
canım ben harfle yetinmedim kullanım klavuzu ve garanti belgesi yazdırdım -tatlicadiarzu-