sormasaydım keşkem tamam kapatın baslıgı istemiyorum cevapalkrınızı sırnaşık şey
alın işte kapancak başlık sizin yuzunuzden öğrenıoduk şurda :roflol:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sormasaydım keşkem tamam kapatın baslıgı istemiyorum cevapalkrınızı sırnaşık şey
ayyy süperdi :lepi:
ben de erkek mi diye msjlarına bakıyım dedm ama şok oldum
ben 16 yaşnda bunları düşünmüyodum valla :))
milenyum cocuklarıyız biz
şu an itibariyle 24 kayıtlı 1 misafirimiz var
çay kahve ne alırsınız kızlar
delil bunlar delil :jeyyar: aynı karılar cilve topiğindede vardı bu karıların haklı fikri hep orda :jeyyar:
ben geçerken uğruorum sadece ama :dilcikar:
:roflol::roflol: sırnaşık şeysırnaşık şey
delil bunlar delil :jeyyar: aynı karılar cilve topiğindede vardı bu karıların haklı fikri hep orda :jeyyar:
ben geçerken uğruorum sadece ama :dilcikar:
:roflol::roflol: sırnaşık şeysırnaşık şey
ceroos canim bosver sen bunlari derslerine calis ogrenip ne etcen.kendini temiz tut yeter.
kimi killi tutar kimi kilsiz kimi ceyrek killi kimi yarim killi ay igrenc yahu bunu mu merak ettinşakkıdı
ben orta şekerli bi gayfe aliiim mümkünse kaydirigubbakcemile3
bizim burda bi hikaye vardır, çivril diye bi ilçe var, sıpacı derler hatta onlara, gece çobanlar koyunları gütmek için dağa çıkıyolar, yanlarına da yük taşısın diye sıpa alıyolar, gecenin bi yarısı karınları acıkıyo, diyolar şu koyunlardan birini kesip pişiripyiyelim, soora bi güzel kesip pişirip yiyolar, ana sabah bi bakıyolar, koyunlar tam takım yerinde duruyo sıpa yok :roflol::roflol: o dio yok ben sadece suyundan banmıştım, öteki diyo ben saedece bi lokma etinden almıştım, koca sıpayı yiyip bitiriolar ama hiçbirisi sıpayı yediğini kabul etmiyo, bizimkisi de o hesap galiba :roflol::roflol:
ayçaaa bir arkadaşa bakıp çıkacan galiba sırnaşık şey
neyi iğrençki gayet doğal birşey kıllı kıllı resm çekip koyalım hadi mi dedim