Belinay´cim,
sen kendi gösterdigin özverinin karsiligini alamadin diye hakli olarak kirildin bu duruma..
Sahsen ben de bozulurdum..
Sevgilinin anlayisina güveniyorsan senin bunu ona uygun bir dille anlatman gerekir..
Emin ol bidahakinde o da düsünerek hareket edecektir..
Baktin anlamadi, o zaman ödesme taktigine gec
bence burda kırgın yada kızgın olman gereken nokta senin alışverişe çıkalım dedikten sonra onun geç çıkcam diyip sonra sinema planı kurmuş olması olmalı. bunu söylemelisin ona. hatta onun için yaptığın fedakarlıkları da çaktırmadan yüzüne vur örneğin kibar tatlı bir dille hayatım ben senin için annemlerle memlekete gitmedim ama sen arkadaşlarına sinema planı yapıyorsun bunun için benim fikrimi bile almıyorsun falan diyebilirsin.
kızlar bazılarınız demişki kısıtlamak yanlış hesap sormak yanlış özgür olun. özgürüz biz kızlar ve ben 25 oda 26 yaşında sadece bir şeye karar vermeden önce ikimizde birbirimize danışırız fikrimizi alırız bu 5 yıldır böyle.. biribierimiz böyle alıştırdık birbirimizden heran haberdarız çok içiçeyiz biz kızlar dedimya değişik bir ilişkimiz var bizi attığımız her adımdan haberimiz olur
Belinay tamam güzel de..
Acaba erkek arkadaşın bu durumdan hoşnut mu?:uhm:
Bence önce bunu düşün.. Bak "telefonda neden böyle dedin" demişsin,susmuş..
Aradan kaç saat geçmiş,arayıp da "sen haklıydın,evet hep birbirimizden izin alırdık,ben yanlış yaptım,affet" dememiş..:sm_confused:
Çok iyi hatırlıyorum,bir ara,adamı sınav yüzünden yalan söylemek zorunda bırakmıştın?
Görünen o ki; sen bu izin alma işlerinden çok mutlu oluyorsun ama erkek arkadaşın sıkılıyor.Kırıcı olduysam kusura bakma düşüncelerimi söyledim sadece..
evet hayatım aynen doğru anlamışssın
sana sonuna kadar hak veriyorum hayatım fakat kavga tartışma olmadan çözmeni tavsiye ederim
birkere ufuk senin ona en çok ihtiyacın olan bir zamanda böyle bir davranışa girmişse bunu mutlaka çözmek zorundasız
tatlım sakin ol, öfkeyle kalkan zararla oturur..
bir kere seninle şurda mutabıkız, sen ufukla olan prensiplerinizden ötürü haklı olmaktan başka bir de annenin durumundan ötürü sana moral açısından yanında olmak istemeliydi.
hadi diyelim ki arkadaşları ısrar etti, sana usulden sorabilirdi
arkadaşları "kılıbık" diye dalga geçmişlerdir diye düşünüyorum, ben aynı savaşı verdim tatlım iyi bilirim...altında başka birşey olduğunu düşünmüyorum...eğer ufuğun bu hareketlerine tahammül edemeyeceksen yılanın başını küçükken ezeceksin.
ama asla unutma hiddet yok...ben nasıl çözdüm istersen anlatırım canım:teselli:
bitanem daha öncee gimesini sitemediğim yerler oldu gayet olumlu karşıladı bu ilk kez başıma geldi ilk kez sorma gereği duymadı yani onun arkadaşlarının kılıbık diye adlandırmalarından çekinceğini sanmıyorum çünkü çok iyi tanıyorum ufuğu.. kesinlikle kavga tartışma olayına girmicem sadece kırgınlığımı nasıl dile getirebiliirim onu soruyum şu hassas dönemimde beni anlayabilmesi için...
biz de aynı olduğumuz için seni anlıyorum...
ama yanlış ama doğru bana kimse kızmasın ben eşimi çok kıskanıyorum ve çok uğraşmama rağmen bundan kurtulmayı başaramadım.
tahammül edemediğim için de eşimle karşılıklı özverilerde fedakarlıklarda bulunduk, çünkü o benden beter kıskanç...yani alan memnun veren memnun ...baştan oturduk konuştuk anlaştık öyle evlendik.
eşimle karşılıklı özverilerde fedakarlıklarda bulunduk, çünkü o benden beter kıskanç...baştan oturduk konuştuk anlaştık işte burası bizim ilişkimiz içinde geçerliii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?