E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
analdın canım taktiği aldımmm :):)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şaka mı yapmış yani:1shok::1shok::1shok:
evet canım klava: hemde soğuk bir şakafisfisfis maksat benim kafamı biraz dağıtmakmış
evet canım klava: hemde soğuk bir şakafisfisfis maksat benim kafamı biraz dağıtmakmış
kıs allah seni yaw seninkide hakkat sıpaymış amakaydirigubbakcemile
bende adamakıllı okudum okudum tam okkalı bişiiler yazıodum ki şakaymış şaka hıh
:mymeka::roflol::roflol::roflol:
nasıl oldun yavrum
konuştunuz mu
Neyseki şakaymış:):)
Ama bazen biz çok abartıyoruz dimi tatlım olayları yani biz sevdiğimizi başkaları ile paylaşmak istemiyoruz sanırım :)
Sana bi örnek vereyim bu gece oldu bu :):)Ayy şimdi düşünüyorumda ne kadar aptalım ben ya:)
Bak şimdi sana anlatayım benim erkek kuzenlerim var çok sıkı fıkıyızdır onlarla sürekli görüşürüz çok yakınızdır işte kuzenlerim ve aşkım hep birlikte görüşürüz.Bu akşam aşkımla konuşurken ne yapıyon dedim oda bana babam gitti annemi yengemden almaya trabzondaki yengem msnde annemlede görüşmek istedi bizde biraz kuzenlerimle konuştum dedi (kuzenleri kız tanıştıkta zamanda geçirdik birlikte ) Ne yani görüntülü ve sesli konuşma ha dedim oda evet aşkım dedi bende aman ii sen kuzenlerinle konuşmay devam et ben ben bölmeyim konuşmanızı onlarla konuşurken beni unuttun zaten dedim kapadım telefonu.E doğal olarak kızdı bana:)
Şimdi arıyorum açmıyo yada görmüyor artık bilemiyorum::S
Yani demek istediğim şu ki biz çok kıskanç oluyoruz bazen ve olmicak bir şeye üzülüyoruz sevdiğimizi kim olursa olsun paylaşmak istemiyoruz :)