- Konu Sahibi EU2
hay ağzını öpim senin yaa iştee bi sınırı bulamıyoruz biz ve kuzenlerinden bile kıskanyoruzz tirplere başlıyoruzz
Valla öyle tatlım bi sınırı bulamadık he bakalım deneye deneye bulcaz sınırları :):)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hay ağzını öpim senin yaa iştee bi sınırı bulamıyoruz biz ve kuzenlerinden bile kıskanyoruzz tirplere başlıyoruzz
lalecim teşekkür ederim inceliğin için.. konuyu karışık anlattıysam kusuruma bakma cidden beynim durmuş vaziyette olağan biçimle yazdım burayada.. her türlü konu için yapabilir miyim? olabilir mi? şeklinde, birbirmize danışarak bazı kararlar alıyoruz. yani bizim birlikteliğimiz böyle önce danışırız sonra karar veririz
deneme yanılma metoduyla yaniii :) hadi sende al telefonunu eline bakim şöylee güzeeell en lokumundan bir mesaj at sevdiceğinee..
keşke senin düşüncelerini dağıtmak için hoş bir sürpriz yapsaydı ya da başka bi yol deneseydi seni gülümsetecek bişeyler düşünseydi
zaten stresli bir dönemindeymişsin neden seni kızdırmış ki?
neyse fazla da irdeleme sudan sebeplerden kırmayın birbirinizi bir daha
sus kız ne bağırması otur oturduğun yerde sen kazana düştün :)))
Çaktırma çaktırma durrr çok fena kazana düştüm :roflol:noldu biliyonmu kardeşini arayım dedim tam açıldı telefon kardeşine bağarcıktım annesi çıktı
telefon sesine geldim bizim pantalar uyumuş dedi konuştuk 2 dk ayyy koca göbişlimin günahını aldımmmm uyuyomuş benim kuzum :roflol::roflol:
Bak görüyon dimi ben manyaklık sınırını iyice aşıyorum ya kafamçokkarıştı
:roflol::roflol: kayınvalideye çatmak heee aykız sen bendende betersinn uyuyan adamında günahını aldınnn allah sen ne etmeye :roflol:
keşke senin düşüncelerini dağıtmak için hoş bir sürpriz yapsaydı ya da başka bi yol deneseydi seni gülümsetecek bişeyler düşünseydi
zaten stresli bir dönemindeymişsin neden seni kızdırmış ki?
neyse fazla da irdeleme sudan sebeplerden kırmayın birbirinizi bir daha
Belinay, öncelikle geçmiş olsun annen için canım.
Diğer konuya gelince, çevremde böyle ilişkiler var biliyorum hatta biraz da şaşırıyorum. Ya herkesin kendi ilişki düşüncesidir bilemem ama, böyle bir ilişki beni çok yorar. Ne bilim yani, mesela ben işten çıktım arkadaşlarımla bir kahve içeceğim bir yerlerde bunun için sevgilimi arayıp söylemem mi gerekiyor. Bana göre hayır. Erkek arkadaşımda çok doğal olarak, benimle geçirdiği zamanının haricindekileri arkadaşlarına ve aktivitilerine ayırabilir, asla ve asla birbirimizden izin alma gibi bir durum söz konusu olmuyor. Sadece haber veririz o an ne yapıyorsak. Yani şöyle demek istiyorum aslında. Seninde erkek arkadaşına hitap ettiğin gibi bir ömrü birlikte geçireceksiniz, şimdiden her hareketinizde izin alma, haber verme mecburiyeti hissederseniz, bu ilerde sizi yormaz mı? Bence siz biraz fazla abartmışsınız bu konuyu. Lütfen beni yanlış anlama, sadece kendi düşüncelerimi dile getirmek istedim, siz böyle mutluysanız bize söz düşmez değil mi? :)
Şimdiden size bir ömür mutluluklar diliyorum, iyi geceler.
canım yaa inan azda olsa birazda olsa burada kafam dağıldı sayenizde çok teşekkür ederim.. yarın saat 9'da annemi psikiloğa götürücem randevmuz var ordada şöyleee bir çocukluğuna inicekler :) anneme böyle diyorumy arın çocukluğuna inceksin diyorum rahatlatmak için gülüyor kadıncağız :)cuma günüde hayırlısıyla sonuçlarımızı alıcaz işte