Sizin babanız ne tepki verirdi ?

Doğru. Ama zaten "5 ay kalmış canım sık dişini kurtuluyorsun" diyenler babaya da pek kızmıyor.

Bu arada bir not düşeyim; gözüm morarmadı sadece gözümün içersinde bir damar çatladı ve gözümün içerisi aşırı kanlı. Sebebini bilmiyorum. annem vardı arada o ayırmasaydı belki daha farklı olabilirdi ama annem olduğundan sadece kafama birkac kez darbe aldım.

off. çok geçmiş olsun. kafaya vurmak ne demek ya. beyin kanaması olabilirdi. gözün kanlanması nasıl olduki. ya siz bir dokt
ora gitsenize. beyninde bir şey olmasın

Yasadim. Bende eve gec gelip, ayyas babamla konusmadan odama girdigim icin aklima gelmeyecek hakaretler, kufurler esliginde birde fiziksel siddet gordum. Sozleriyle babam olacak serefsiz bana tecavuz etti desem yeridir.

Kusura bakma canim. Ben baba konusunda cok doluyum. Hic tahammulum yok. Günün angutlari bi kadini hamile birakip, cocuk yapiyo. Sirf cocuk yapti o angut diye onu ilahlastiramiycam.

Ne babalar var kizlarini sevip, koruyan. Saygi deger.. Icim gidiyor oylelerine. Inanasim gelmiyor

özgecan ı her konuya sokmasanız olmaz mı ya
yetti artık gerçekten sizin ölüye bile saygınız yok.olan olmayan alakalı alakasız konuda özgecan demeyin artık
binlerce kadın ölüyor farkında mısınız ?
burda şiddete ailesi tarafından uğrayan bir bayan var sokaktaki sapığın tekinden değil

Malesef sizi anlayabiliorum bende her pazar görüşürum nisanlimla ıki ayim var düğüne her pazar babam surat yapar üzerime yürür sözle döver. Cok saçma ama bilmiyorum nie bole katilar bisey olacağından korkuolar bnce

off. çok geçmiş olsun. kafaya vurmak ne demek ya. beyin kanaması olabilirdi. gözün kanlanması nasıl olduki. ya siz bir dokt
ora gitsenize. beyninde bir şey olmasın
Teşekkür ederim. Bende anlayamadım ki gece yüzümde kalan makyaj kalıntılarını çıkarırken gördüm ne ara oldu bilmiyorum lens mi çizdi yoksa aldığım darbeden mi oldu fikrim yok işin kötüsü azalmıyor da hep aynı. Doktora gideceğim. dediğin gibi belki ciddi birşeyler de olabilir.

mutlaka gidin. ihmal etmeyin. göz bu.

Senin adına çok üzüldüm canım. "Baba" bir kız çocuğu için o kadar sığınılası bir varlık ki ondan sevgi şefkat görmek yerine böylesine utanası şeyler görmek gerçekten çok büyük bir yıkım. Etraftaki baba-kız ilişkilerine öyle imreniyorum ki... keşke diyorum... keşke.. bir yanımız eksik büyüyoruz.. Allah yardımcımız olsun...

Babanız geç kaldığınızı düşünebilir. Bu nedenle size kızıp sizi uyarabilir.

Ama dayak ne demek ya? Babam bana vursa hayatım boyunca ona kırgın olurdum. Çok onur kırıcı.

Merhaba Eda ,
malesef bazen kontrolsüz olabiliyor insanlar senin ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum.
Babalar biraz dengeyi kaybediyor benim gözlemediğime göre mesela benimde babam erkek arkadaşımla tanıştığı günden beri dışarıda arkadaşlarımda yatıya kalmama izin vermiyor.
Eğer bir erkek arkadaşın olmasaydı gidebilirdin ama artık gidemezsin dedi.
Bunun dışında sevgilimden önce hemen hemen her akşam cafede arkadaşlarla takılan ben haftada 2 gün dışarıda olmama rağmen bir kamyon laf işitiyorum.
Babanla uygun bir zamanda başbaşa kal ve konuş bence.
Sonuçta senin kırıldığını bilmek onu hatasıyla yüzyüze kalmaya sevkedecektir.
Lütfen üzülme.

Evlenecek kizi nisanlisiyla dugun alisverisi yapti 10da geldi diye doven baba?? Vahset.

Babamın en son dayağını yediğimde çok küçüktüm hayal meyal hatırlıyorum. Çok basit bir sebepten dövmüştü, haksızdı, hala hatırlatır kızarım ona. Ama bana hiçbir zaman karışmadı annemde babamda. Ben her konuda fikirlerini sordum, onlar fikirlerini söylediler ve tercihi bana bıraktılar. Sevgilim varken gece geç dönerdim nerde kaldın demezlerdi. O yüzden hata yapmaktan hep korkmuşumdur. Çünkü bana olan sonsuz güvenlerini sarsmak, onları hayal kırıklığına uğratmak istemiyorum. Umarım evliliğinizde mutlu olur huzuru yakalarsınız.

Benim pek dışarı olayım yoktur ama kız kardeşim dışarı çıktı geçen gün, sahilde arkadaşıyla biraz voleybol oynamak istemişler. Bu arada kardeşim 18 yaşında. Her neyse, 1 saat sonra filan aradılar, cevap vermedi. Her zamanki huyu. Telefonu sessize alır, bakmak aklına gelmez. Babam hemen panik oldu çıktı gitti sahilde onu aramaya. Annem deseniz evde tutturmuş kardeşin kayboldu diye. Sonra arkadaşını arama geldi aklımıza, öğrendik ki beraber başka bir yere uğramışlar.
Bunu bana da yaparlar. nişanlılığım boyunca bir kez olsun kafam rahat çıtığımızı hatırlamam. Hep diken üstündeydik. Durmadan ararlardı, geç kalma şansı zaten yok. En son birgün beni almaya gelmişti, babam izin vermedi inanabiliyor musunuz? ne evde oturup konuşmamıza ne de dışarda zaman geçirmemize izin vermediler.

Ben de birgün çıktım izin almadan, istediğim gibi vakit geçirdim, eğlendim. Babam aradı ikimize de fırça çekti kapattı. Takmadım ben. Akşam eve geldim suratlar beş karış. İlk fırsatta hakaretlere başladılar tabi. Artık umursamıyorum cidden.

Sizin babanız yine çıkmanıza izin vermiş. Bizde o da yok

Bu smile nerden çıktı ya ( ben kendime acırcasına bir gülücük koymuştum oysaki : )

Nişanlı veya evli değilim ama yani yeri geliyor arkadaşlarımla geziyorum kimi zaman erken çıkıp geç geliyoruz kimi zaman da geç çıkıp erken geliyoruz. Sadece ailem annem,babm farketmez merak etmemek adına mesaj atmamı gelirken veya gidince bilmek isterler. Onun haricinde hiçbir şekilde ailemden bu konuda veya başka sebeplerle bir tokat bile yememişimdir. Herkesin düşüncesi,yapısı farklı elbette ama bence bir babanın evladına tokat atması yerine sevgi şefkat göstermesi gerekir. Kızabilir yeri gelir belki sinirlenebilir diyelim ama şiddet ve tokat hiçbir şeye çözüm değildir olamaz da.
Moralinizi bozmayın maalesef olan şeyleri değiştiremiyoruz sadece mutluluğunuza odaklanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…