-
- Konu Sahibi Hayvanseverdost
tabi ki biri diğerinin alternatifi değil. söylemeye çalıştığım, yaptığımız yorumları daha yumuşak tutmalıyız. "şiddet insanlık suçudur" demek başka, "oha hayvan herif faşist pislik" demek başka. "kendi evine çıkabiliyor musun" demek var, "5 ay kalmış canım sık dişini kurtuluyorsun" demek var.
Doğru. Ama zaten "5 ay kalmış canım sık dişini kurtuluyorsun" diyenler babaya da pek kızmıyor.
off. çok geçmiş olsun. kafaya vurmak ne demek ya. beyin kanaması olabilirdi. gözün kanlanması nasıl olduki. ya siz bir doktBu arada bir not düşeyim; gözüm morarmadı sadece gözümün içersinde bir damar çatladı ve gözümün içerisi aşırı kanlı. Sebebini bilmiyorum. annem vardı arada o ayırmasaydı belki daha farklı olabilirdi ama annem olduğundan sadece kafama birkac kez darbe aldım.
Nişanlıyım düğünüme 5 aydan kısa bir süre var eşyalarla uğraşıyoruz bu aralar. Bugun de eşya telaşındaydık nişanlımla. İstanbulda yaşıyoruz fakat evlerimiz biraz uzak nişanlımla. Eşya telaşından yorulup bulunduğumuz yerde nişanlımın evine yakın olduğu için onlara gidip çay içtik hep beraber. Aksam Saat 9 civarı çıkıp 10a tam gelmeden eve döndüm. Evde ne tepki gördüğümü ne siz sorun ne ben söyleyeyim. Bu saatte eve nasl gelirmişim. Utanarak söylüyorum ama Bi güzel baba dayağı da yedim bu yaşta. Şoktayım şuan. Sizce bu durumda kim haklı sizler de bu gibi tepkiler yaşadınız mı hiç ?
Malesef sizi anlayabiliorum bende her pazar görüşürum nisanlimla ıki ayim var düğüne her pazar babam surat yapar üzerime yürür sözle döver. Cok saçma ama bilmiyorum nie bole katilar bisey olacağından korkuolar bnceNişanlıyım düğünüme 5 aydan kısa bir süre var eşyalarla uğraşıyoruz bu aralar. Bugun de eşya telaşındaydık nişanlımla. İstanbulda yaşıyoruz fakat evlerimiz biraz uzak nişanlımla. Eşya telaşından yorulup bulunduğumuz yerde nişanlımın evine yakın olduğu için onlara gidip çay içtik hep beraber. Aksam Saat 9 civarı çıkıp 10a tam gelmeden eve döndüm. Evde ne tepki gördüğümü ne siz sorun ne ben söyleyeyim. Bu saatte eve nasl gelirmişim. Utanarak söylüyorum ama Bi güzel baba dayağı da yedim bu yaşta. Şoktayım şuan. Sizce bu durumda kim haklı sizler de bu gibi tepkiler yaşadınız mı hiç ?
Teşekkür ederim. Bende anlayamadım ki gece yüzümde kalan makyaj kalıntılarını çıkarırken gördüm ne ara oldu bilmiyorum lens mi çizdi yoksa aldığım darbeden mi oldu fikrim yok işin kötüsü azalmıyor da hep aynı. Doktora gideceğim. dediğin gibi belki ciddi birşeyler de olabilir.off. çok geçmiş olsun. kafaya vurmak ne demek ya. beyin kanaması olabilirdi. gözün kanlanması nasıl olduki. ya siz bir dokt
ora gitsenize. beyninde bir şey olmasın
mutlaka gidin. ihmal etmeyin. göz bu.Teşekkür ederim. Bende anlayamadım ki gece yüzümde kalan makyaj kalıntılarını çıkarırken gördüm ne ara oldu bilmiyorum lens mi çizdi yoksa aldığım darbeden mi oldu fikrim yok işin kötüsü azalmıyor da hep aynı. Doktora gideceğim. dediğin gibi belki ciddi birşeyler de olabilir.
Senin adına çok üzüldüm canım. "Baba" bir kız çocuğu için o kadar sığınılası bir varlık ki ondan sevgi şefkat görmek yerine böylesine utanası şeyler görmek gerçekten çok büyük bir yıkım. Etraftaki baba-kız ilişkilerine öyle imreniyorum ki... keşke diyorum... keşke.. bir yanımız eksik büyüyoruz.. Allah yardımcımız olsun...Yasadim. Bende eve gec gelip, ayyas babamla konusmadan odama girdigim icin aklima gelmeyecek hakaretler, kufurler esliginde birde fiziksel siddet gordum. Sozleriyle babam olacak serefsiz bana tecavuz etti desem yeridir.
Kusura bakma canim. Ben baba konusunda cok doluyum. Hic tahammulum yok. Günün angutlari bi kadini hamile birakip, cocuk yapiyo. Sirf cocuk yapti o angut diye onu ilahlastiramiycam.
Ne babalar var kizlarini sevip, koruyan. Saygi deger.. Icim gidiyor oylelerine. Inanasim gelmiyor
Karekteri olabilir.Ufak birşeyde hemen tartışma çıkarıyor. hemen parlıyor. olayları büyütüyor. Onun dışında iyidir ama stresten midir nedir bazı şeyleri fazla büyütmeye başladı.
Evlenecek kizi nisanlisiyla dugun alisverisi yapti 10da geldi diye doven baba?? Vahset.Nişanlıyım düğünüme 5 aydan kısa bir süre var eşyalarla uğraşıyoruz bu aralar. Bugun de eşya telaşındaydık nişanlımla. İstanbulda yaşıyoruz fakat evlerimiz biraz uzak nişanlımla. Eşya telaşından yorulup bulunduğumuz yerde nişanlımın evine yakın olduğu için onlara gidip çay içtik hep beraber. Aksam Saat 9 civarı çıkıp 10a tam gelmeden eve döndüm. Evde ne tepki gördüğümü ne siz sorun ne ben söyleyeyim. Bu saatte eve nasl gelirmişim. Utanarak söylüyorum ama Bi güzel baba dayağı da yedim bu yaşta. Şoktayım şuan. Sizce bu durumda kim haklı sizler de bu gibi tepkiler yaşadınız mı hiç ?