Benim pek dışarı olayım yoktur ama kız kardeşim dışarı çıktı geçen gün, sahilde arkadaşıyla biraz voleybol oynamak istemişler. Bu arada kardeşim 18 yaşında. Her neyse, 1 saat sonra filan aradılar, cevap vermedi. Her zamanki huyu. Telefonu sessize alır, bakmak aklına gelmez. Babam hemen panik oldu çıktı gitti sahilde onu aramaya. Annem deseniz evde tutturmuş kardeşin kayboldu diye. Sonra arkadaşını arama geldi aklımıza, öğrendik ki beraber başka bir yere uğramışlar.
Bunu bana da yaparlar. nişanlılığım boyunca bir kez olsun kafam rahat çıtığımızı hatırlamam. Hep diken üstündeydik. Durmadan ararlardı, geç kalma şansı zaten yok. En son birgün beni almaya gelmişti, babam izin vermedi inanabiliyor musunuz? ne evde oturup konuşmamıza ne de dışarda zaman geçirmemize izin vermediler.
Ben de birgün çıktım izin almadan, istediğim gibi vakit geçirdim, eğlendim. Babam aradı ikimize de fırça çekti kapattı. Takmadım ben. Akşam eve geldim suratlar beş karış. İlk fırsatta hakaretlere başladılar tabi. Artık umursamıyorum cidden.
Sizin babanız yine çıkmanıza izin vermiş. Bizde o da yok