ya sinirleniyorum.
boşuna mı konuşuyorum ben burda?
ban yiyeceksem yerim, bu sefer çekinmeyeceğim.
arkadaşlar bu kız "babanız sizi dövüyor mu" diye sormuyor. "babam beni dövdü, haklı mı" demiyor. konunun özüne bi gelebilir miyiz?
kız nişanlısının ailesinin evindeymiş, evine gece 10da dönmüş ve babası aşırı tepki vermiş. bizim başımıza gelip gelmediğini soruyor. kız gece 10a kadar nişanlısının evinde kalmasının gerçekten kötü olup olmadığını anlamaya çalışıyor. yanlış bi şey yapıp yapmadığını bilmek istiyor.
sizin yorumlarınız, böyle sıkıntılı bi dönemde kızı babasından soğutmaya yönelik. "kaç kaç kaç" demişsiniz resmen. nereye kaçacak? 5 ay sonra düğünü olan ve kafasında nişanlısıyla ilgili soru işaretleri de olan bi genç kız babasının evinden nereye kaçabilir? ordan kaçması gerektiğini bu kadar üstüne basa basa söylerseniz sizce kime gider?
erkeklerin eşlerini ve/veya çocuklarını dövmelerini asla onaylamıyorum. ama bu durumdaki bi kıza da "öyle baba olmaz olsun, kaç kurtul o evden" demenin şu an için haddimiz olmadığını düşünüyorum.
yanlış evlilikler böyle böyle yapılıyor işte.
bu kız sizi dinleyecek, "böyle baba olmaz olsun, evlenip kurtulayım" diyecek, seneye de burda "kocam beni dövüyor" konularını okuyacağız.
arkadaşlar kendinize gelin bi.