Sizin babanız ne tepki verirdi ?

Hayvanseverdost

Guru
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
495
162
Nişanlıyım düğünüme 5 aydan kısa bir süre var eşyalarla uğraşıyoruz bu aralar. Bugun de eşya telaşındaydık nişanlımla. İstanbulda yaşıyoruz fakat evlerimiz biraz uzak nişanlımla. Eşya telaşından yorulup bulunduğumuz yerde nişanlımın evine yakın olduğu için onlara gidip çay içtik hep beraber. Aksam Saat 9 civarı çıkıp 10a tam gelmeden eve döndüm. Evde ne tepki gördüğümü ne siz sorun ne ben söyleyeyim. Bu saatte eve nasl gelirmişim. Utanarak söylüyorum ama Bi güzel baba dayağı da yedim bu yaşta. Şoktayım şuan. Sizce bu durumda kim haklı sizler de bu gibi tepkiler yaşadınız mı hiç ?

Cık yaşamadım. Ama babanın yaptığı da çok ayıp koskoca kıza dayak mi olurmuş. Peki siz haber verdiniz mi ailenize geç geleceğimizi?

Dayak yemedim de Nişan-düğün arası babacım çok stresliydi.
Evlenmemi pek istemediği için biz Süreyi kısa tuttuk özellikle.
Her Akşam biz de "geç kaldınız" fırçası yiyorduk.

Gerçekten çok ilginç. Nişanlanmadan önce de karışırlar mıydı? Yoksa nişanlının ailesi laf eder diye mi tedirgin oldular merak ettim. yok bizim evde gece çıkmam yasaktı ama özel durumlarda çıkardım arkadaşlarımla. Sonra annemle babam izmire yerleşip beni tek bırakınca sorun kalmamıştı. Hele nişanlanınca salladılar zaten.

yaşamadım ama benim babam da kızardı valla ondan dikkat ediyorum babamı tanıyorum sonuçta eski kafalı, sizinki de öyle demekki keşke geç gitmeseydiniz ya da arayıp haber verseydiniz.

Nişanlımla hiç bir yere çıkamadım maalesef çünkü çıksam dayak yerdim zaten bize geldiğinde de baş başa kalamazdık fazla dünya burnumdan gelirdi o yüzden yasadigin duyguyu az çok anlıyorum canım akışına bırak ben dayanamadım kaçtım nişanlıma mutluyum da şükürler olsun ama sen sabret hayırlısıyla evlen çok çok mutlu olursun İnşallah...

Evet herşeyime karışırlardı önceden de. nişanlımın ailesi hiçbirşey demez zaten onlar istediler oturmamı. Ne güzel şanslıymışsın sen bnm gibi hayatlar da var maalesefki.

Evet herşeyime karışırlardı önceden de. nişanlımın ailesi hiçbirşey demez zaten onlar istediler oturmamı. Ne güzel şanslıymışsın sen bnm gibi hayatlar da var maalesefki.

Az kalmış ya sabret bi daha geç kalmayın o zaman söyle nişanlına. Nişanlının ailesi demez de baban derler diye kurmuştur kafasında şimdi..

Yani evet annemle sürekli whatsaptan konusuyorduk haberi vardı gel diye mesaj atıyordu çok oturmadım bir çay içip hemen çıktım zaten.

Anneniz babanıza söylemeyi mi unutmuş? Benimki ben eve gelene kadar nerde kaldı, nerde kaldı kesin öldü, kesin kaçırdılar diye olay yaratırdı. Eve geldiğimde de neden öyle bakıyorsunuz? Yine eve geldim kaçmadım işte diyordum anca öyle sorun çıkmıyordu. O yüzden olayda haklı yok, babanıza söylemeyen anneniz kusurlu burada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…