- 9 Eylül 2009
- 495
- 162
-
- Konu Sahibi Hayvanseverdost
Yani evet annemle sürekli whatsaptan konusuyorduk haberi vardı gel diye mesaj atıyordu çok oturmadım bir çay içip hemen çıktım zaten.Cık yaşamadım. Ama babanın yaptığı da çok ayıp koskoca kıza dayak mi olurmuş. Peki siz haber verdiniz mi ailenize geç geleceğimizi?
Evet herşeyime karışırlardı önceden de. nişanlımın ailesi hiçbirşey demez zaten onlar istediler oturmamı. Ne güzel şanslıymışsın sen bnm gibi hayatlar da var maalesefki.Gerçekten çok ilginç. Nişanlanmadan önce de karışırlar mıydı? Yoksa nişanlının ailesi laf eder diye mi tedirgin oldular merak ettim. yok bizim evde gece çıkmam yasaktı ama özel durumlarda çıkardım arkadaşlarımla. Sonra annemle babam izmire yerleşip beni tek bırakınca sorun kalmamıştı. Hele nişanlanınca salladılar zaten.
Evet herşeyime karışırlardı önceden de. nişanlımın ailesi hiçbirşey demez zaten onlar istediler oturmamı. Ne güzel şanslıymışsın sen bnm gibi hayatlar da var maalesefki.
Sağol canm ama ondan da pek umutlu değilim o da bana çok kötü davranıyor. Bu dünyada mutluluk bana haram gibiNe denir ki ..
Yasanir vallahi, koca kadina vurmuş utanmadan ...
Umarim eşinden yana mutlu olursun
Yani evet annemle sürekli whatsaptan konusuyorduk haberi vardı gel diye mesaj atıyordu çok oturmadım bir çay içip hemen çıktım zaten.
Niye ayrılmıyorsun sorması ayıp?Sağol canm ama ondan da pek umutlu değilim o da bana çok kötü davranıyor. Bu dünyada mutluluk bana haram gibi
Sağol canm ama ondan da pek umutlu değilim o da bana çok kötü davranıyor. Bu dünyada mutluluk bana haram gibi