- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
-
- Konu Sahibi Hayvanseverdost
baba var baba var. bir baba kızına şiddetuygulayamaz. o baba değildir benim gözümde. şiddetin ayrıca babası annesi yoktur. hele bir erkeğin bir kadını dövmesinin sonucu ölüme kadar gidebilir. ve bu suçtur.
ha aayrıca evet evlenmek kurtuluş değil. kendi ekmeğini kazanacak
kazanmıyorsa çabalayacak ve bunu yapacak. bilemiyorum bunu yapıyormu.
yapıyorsa da dediğimi yapmalı. yoksa o ev cehennem hayatı olur bu kıza
ama baba suçlu. rolmü yapsak ,babandır döverde severdemi desek.demek istediğim son üç satır işte. babayı suçlamak şu an bi şey kazandırmaz, kızı babasına kinlendirir. ayrı eve çıkamıyorsa evliliği tek kurtuluş görür. bunu demeye çalışıyorum.
ama baba suçlu. rolmü yapsak ,babandır döverde severdemi desek.
babam çok katıdır benim yaş 21 hla cep telefonum yok mesela.ama nişanlımla ev alışverişne gitsem geç kalsam kızmazdı dayak yemezdm.evlenmene nasıl izin verdi canım?Nişanlıyım düğünüme 5 aydan kısa bir süre var eşyalarla uğraşıyoruz bu aralar. Bugun de eşya telaşındaydık nişanlımla. İstanbulda yaşıyoruz fakat evlerimiz biraz uzak nişanlımla. Eşya telaşından yorulup bulunduğumuz yerde nişanlımın evine yakın olduğu için onlara gidip çay içtik hep beraber. Aksam Saat 9 civarı çıkıp 10a tam gelmeden eve döndüm. Evde ne tepki gördüğümü ne siz sorun ne ben söyleyeyim. Bu saatte eve nasl gelirmişim. Utanarak söylüyorum ama Bi güzel baba dayağı da yedim bu yaşta. Şoktayım şuan. Sizce bu durumda kim haklı sizler de bu gibi tepkiler yaşadınız mı hiç ?
Nişanlıyım düğünüme 5 aydan kısa bir süre var eşyalarla uğraşıyoruz bu aralar. Bugun de eşya telaşındaydık nişanlımla. İstanbulda yaşıyoruz fakat evlerimiz biraz uzak nişanlımla. Eşya telaşından yorulup bulunduğumuz yerde nişanlımın evine yakın olduğu için onlara gidip çay içtik hep beraber. Aksam Saat 9 civarı çıkıp 10a tam gelmeden eve döndüm. Evde ne tepki gördüğümü ne siz sorun ne ben söyleyeyim. Bu saatte eve nasl gelirmişim. Utanarak söylüyorum ama Bi güzel baba dayağı da yedim bu yaşta. Şoktayım şuan. Sizce bu durumda kim haklı sizler de bu gibi tepkiler yaşadınız mı hiç ?